3x HOLLE Bio zdrob, 250 g

Blagovna znamka HOLLE
Koda izdelka AGS109500
16,18 € z DDV
3 - 7 dni
  • Dostava po kurirju najkasneje do: 5.9.2022
  • Dostava: 5,90 €
points Z nakupom dobite
16 točk
Izberite svoje darilo
ZASTONJ DARILO
ZASTONJ DARILO
Opis izdelka

3x HOLLE Bio zdrob, 250 g

Holle je blagovna znamka švicarske otroške ekološke prehrane z 80-letno tradicijo. Prehrana za dojenčke in majhne otroke od konca 4. meseca otrokove starosti.

Informacije o alergenih:

vsebuje gluten, ne vsebuje mleka, nesladkano

Sestava:

Pšenična polnozrnata moka bio-demeter kakovosti, vitamin B1

Holle je garancija kakovosti. Ekološka mleka, proizvedena iz ekološko pridelanih surovin v skladu s standardi EU. Mlečna kaša je nesladkana.

Priprava:

Možnosti po 4. mesecu otrokove starosti

  • Mlečna kaša: Pripravite 170 ml mlečne hrane po navodilih. V krožnik vlijemo mleko in dodamo 18 g Organic Baby Holle kaše (cca. 3-4 žlice), premešamo, pustimo, da se ohladi na cca 37 °C in postrežemo.
  • Polmlečna kaša: 100 ml polnomastnega mleka zmešamo s 100 ml vode, zavremo in pustimo, da se ohladi na cca 50 °C. Nalijte v krožnik in dodajte 5 žlic ekološke kaše (cca 25 g). Ohladimo na 37°C in postrežemo.
  • Priprava z materinim mlekom: cca 25 g kaše Holle vmešajte v 130 ml materinega mleka - pripravljeno. Opozorilo! Za popolno ohranitev hranilne vrednosti mleko ne sme preseči 40 °C.
  • Mlečna kaša: Zavremo 200 ml vode in pustimo, da se ohladi na 50 °C. Dodajte 25 g kaše Holle (približno 5 žlic) in vmešajte 1 čajno žličko otroškega olja Holle, da dosežete ustrezno konsistenco – pripravljeno.
  • Sadna ali zelenjavna kaša brez mleka: približno 20 g kaše Holle (4 žlice) vmešajte v 100 g sadne kaše ali 100 g sadne kaše. Dodajte 1 čajno žličko olja baby Holle. Po želji dodajte kuhano vodo (maks. 50 °C) - pripravljeno.
    Lahko pa uporabite tudi zelenjavno prilogo - 160 g in dodajte 2 žlički otroškega olja Holle.

Možnosti od 6 mesecev starosti

Mlečna kaša: Zavremo 150 ml vode in pustimo, da se ohladi na 50 °C. Najprej dodajte 5 žlic Holle Continuing Milk 2 in nato 18 g Holle kaše (3-4 žlice) – pripravljeno.

Možnosti po 10. mesecu otrokove starosti

Po 10 mesecih starosti lahko namesto nadaljevalnega mleka 2 dodamo nadaljevalno mleko 3.

1 žlica ekološke kaše = 5 g, 1 čajna žlička Holle olja = 4 g

Pomembna obvestila:

Kašo vedno postrežemo z žlico. Prosimo, upoštevajte navodila za pripravo. Pravo razmerje odmerka bo vašemu otroku vedno dalo snovi, ki jih potrebuje. Hrana je del mešane prehrane, hrana mora biti postrežena na priporočilo zdravnika ali osebe, ki je usposobljena za področje prehrane. Hrano vedno pripravljajte svežo, ne uporabljajte ostankov. Holle kaša je le del prehrane in ne sme nadomestiti materinega mleka v prvih 4 mesecih otrokove starosti. Kot mešana prehrana nadomešča prehrano po steklenički po 4. mesecu starosti.
Idealno kot večerna prehrana za dojenčka, da se navadi na žlico in novo hrano. Ne segrevajte v mikrovalovni pečici (nevarnost pregrevanja). Zaščitite pred vročino, hranite na suhem mestu in uporabite originalno zaprte do datuma, navedenega na dnu embalaže. Po odprtju hranite na hladnem in suhem mestu. Odprto porabite v 3-4 tednih.

Ocene
0 ocen
Kupilo 1 + kupec
Izberite svoje darilo
ZASTONJ DARILO
ZASTONJ DARILO

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom