Airways Jet EP 1,1m ARF

Blagovna znamka Super Flying Model
Koda izdelka NAEP-29B
56,29 € z DDV
Zadnji kos na zalogi
  • Dostava po kurirju najkasneje do: 9.10.2023
  • Dostava: 4,99 €
points Z nakupom dobite
56 točk
Príslušenstvo a náhradné diely
po MEGA cenah
Opis izdelka

Airways Jet EP 1,1m ARF

Značilnosti:

Model reaktivnega transportnega letala z dvema ventilatorjema. Krilo se dobavi z nameščenimi krili in lepljenimi lesenimi deli. Gredi so pripravljene za fiksno šasijo, ki je del paketa, in krmiljeno prednje kolo. Trup ima puhala, nameščena na nosilce iz vezanega lesa, kamor boste namestili svoje motorje. Končano barvanje, z nalepkami opravite maturo. Paket vključuje kompletna puhala brez motorjev. Eleganten transportni Jet za zahtevne. Privlačen videz, hitra izdelava, bogata oprema.

Postanite pilot lastnega transportnega letala.

S kakšno RC opremo naj opremim svoj model letala?

RC modeli letal v različici ARF niso opremljeni z elektroniko, zato jo je potrebno dopolniti. Uporabite lahko klasično elektroniko ali najsodobnejšo s funkcijami SAFE ali SMART. SAFE bo zagotovil zaščito ovoja leta in linije leta 3-osnega žiroskopa AS3X. SMART ponuja telemetrične podatke v realnem času. Če želite izkoristiti te funkcije, lahko za nadzor modela izberete sodoben 6-kanalni oddajnik Spektrum NX6 DSMX RC in sprejemnik Spektrum AR631 6CH AS3X/SAFE z žiroskopi (AS3X) in SAFE zaščito ovojnice letenja . Če želite nadzorovati več funkcij, sta na voljo 8-kanalni oddajnik Spektrum NX8 DSMX RC in sprejemnik Spektrum AR8360T AS3X/SAFE s telemetrijo.

Kako deluje?

Elektronika sprejemnika je opremljena z elektronsko stabilizacijo AS3X , ki lahko vodi model naravnost, kot po črti. Mikroprocesor na podlagi informacij iz 3-osnega žiroskopa stalno ohranja položaj modela v istem položaju, dokler ne daste navodila za spremembo z oddajnikom.

Če niste zelo izkušen pilot, lahko aktivirate tehnologijo SAFE Select , ki je vgrajena v sprejemnik. Funkcija SAFE zagotavlja ovojnico letenja z omejevanjem skrajnih meja letenja naklona in naklona. Aktivna je tudi elektronska stabilnost, ko se krmilne ročice oddajnika vrnejo v nevtralni položaj, se model poravna v vodoravnem letu.

Uporabite tehnologijo Smart za več informacij!

Spektrum SMART ponuja preko TELEMETRIJE takojšnje podatke o statusu pomembnih elektronskih komponent vašega modela. Pametni sprejemniki, krmilniki, baterije, polnilniki in oddajniki, opremljeni z menijem Spektrum AirWare™, komunicirajo prek telemetrije s komponentami pametnega sistema brez dodatnih telemetričnih senzorjev, tako da imate lahko takojšen pregled nad stanjem baterije, temperaturo, tokom in hitrostjo motorja.

Prenos podatkov preko ene žice

Tehnologija SMART omogoča prenos telemetričnih podatkov z eno samo žico v inovativnih konektorjih IC3 in IC5. Ko je priključen na pametni polnilnik Spektrum™ Smart, se edinstveni parametri baterije, informacije o stanju in celicah Smart G2 samodejno naložijo iz njegovega pomnilniškega mikročipa prek podatkovne žice priključka IC3® ali IC5®. Če želite napolniti baterijo, jo preprosto priključite na pametni polnilnik. Varno polnjenje se začne samodejno in ni potreben noben ločen kabel za uravnoteženje.

Vsebina paketa:

Končani deli modela, 2x kompletno puhalo 56 mm (namenjeno AC motorju s premerom gredi 2 mm), 2x gondola, 2x krilca winglet, fiksno podvozje, drobni dodatki, EN navodila.

Priporočamo nakup:

RC set 4 kanali, mini servo, baterija 2x LiPol, krmilnik 2x, AC motor 3500KV, polnilec.

Priporočeni oddajniki Spektrum nove generacije serije NX

Za krmiljenje modelov letal priporočamo sodobne programabilne oddajnike SPEKTRUM NX:

  • 6-kanalni oddajnik serije NX Spektrum NX6 DSMX, AR6610T s pametno združljivostjo, USB in WiFi povezljivostjo .
  • 8-kanalni oddajnik serije NX Spektrum NX8 DSMX, AR8020T z glasovnim izhodom, združljivostjo s pametno tehnologijo, vrati USB in možnostjo povezave WiFi .
  • 10-kanalni oddajnik serije NX Spektrum NX10 DSMX z najnovejšimi trendi, glasovnim izhodom, združljivostjo pametne tehnologije, vrati USB in možnostjo povezave WiFi .
Priporočeni polnilci za običajne baterije LiPol in Smart

Če se odločate za uporabo sodobnih Smart LiPo baterij v RC modelih letal ali helikopterjev ali za polnjenje baterij drugih proizvajalcev, potem priporočamo naslednje polnilce:

  • Omrežni polnilec Spektrum S155 z enim izhodom 1x 55W .
  • Mrežni polnilec Spektrum S1100 z enim izhodom 1x 100W .
  • Mrežni polnilec Spektrum S2100 z enim izhodom 2x 100W .
  • Mrežni polnilec Spektrum S2200 z dvema izhodoma 2x 200W .
Dodatki za normalno delovanje

Za normalno delovanje letečih RC modelov potrebujete ustrezna lepila, komplet orodja in posodo za shranjevanje LiPol baterij. Iz našega asortimana priporočamo visokokakovosten komplet imbus izvijačev 1,5/2,0/2,5/3,0 mm in križnih izvijačev Modelcraft (komplet 6 kom). Mini klešče Modelcraft v kovčku (setu) in rezalni nož Modelcraft z A6 podlogo vam bodo zagotovo prišle prav pri sestavljanju.

Za hitro popravilo letalskih modelov priporočamo hitro sušeče 4-minutno Epoxy lepilo. Iz naše ponudbe priporočamo Speed Epoxy 4 min. 71g

Zaščitna embalaža za akumulatorje

Zaščitna embalaža je zasnovana tako, da omeji tveganje, povezano s transportom in polnjenjem akumulatorjev. LiPo akumulatorji lahko ob majhnih dimenzijah in nizki teži zagotavljajo visoke praznilne tokove in imajo veliko kapaciteto. LiPo baterija je še posebej občutljiva na mehanske poškodbe, zato jo je treba skrbno zaščititi.

Ocene
0 ocen
Kupilo 4 + kupci
po MEGA cenah

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom