113,20 € z DDV
3 - 7 dni
  • Dostava po kurirju najkasneje do: 10.6.2022
  • Dostava: 5,90 €
points Z nakupom dobite
113 točk
Časovno omejeno akcija
-20% na blagovno znamko Nattou
-20% na blagovno znamko Nattou
Opis izdelka

Avtosedež XPAND Isofix Grey 15-36kg Kinderkraft 2019

XPAND- AVTO SEDEŽ 15-36 kg

Ni mogoče predvideti vseh situacij, ki se lahko pojavijo na cesti in zunaj nje, vendar se je na njih mogoče pripraviti. Izberite avtosedež Kinderkraft XPAND, prepričani boste, da bo vašemu otroku zagotovljena ustrezna zaščita med potovanjem. Varnost naših najmlajših uporabnikov je naša prednostna naloga, zato ima avtosedež XPAND posebne sisteme, je izdelan iz varnih materialov in, kar je najpomembneje, je opravil številne stroge teste in preizkušnje. Trdnost njegove konstrukcije potrjuje evropski certifikat raziskovalnega inštituta RDW. Poleg tega je bila njegova varnost preizkušena na priznanih inštitutih TASS INTERNATIONAL in INTERTEK

Glavne značilnosti:
- Avtosedež za otroke, ki tehtajo 15 - 36 kg
- sistem ISOFIX
- Odrašča z otrokom
- posebni varnostni sistemi
- Opremljen je s 3-točkovnimi varnostnimi pasovi

POTRJENA VARNOST
DROBLJENO - Vsi avtosedeži Kinderkraft so podvrženi zelo strogim preizkusom trka na priznanem nizozemskem inštitutu TASS INTERNATIONAL. Tudi po izstrelitvi so podvrženi dodatnim večfaznim pregledom.
ECE R44.04 - Vsi naši izdelki so ustvarjeni v skladu z evropskimi tehničnimi zahtevami, njihovi proizvodni standardi pa so potrjeni z evropskim varnostnim certifikatom ECE R44.04.
INTERTEK - Tekstil, iz katerega so sešite prevleke naših sedežev, je izdelan brez uporabe škodljivih kemikalij in ga preizkuša priznani inštitut INTERTEK. Zahvaljujoč temu ste lahko prepričani, da je vašemu otroku zagotovljeno udobje in varnost.
PREKO 1 MILIJON… - Poskrbimo, da vam naši sedeži zagotavljajo najboljšo zaščito in udobje ter uživamo vaše zaupanje. Več kot milijon naših izdelkov že zagotavlja udobno in varno potovanje otrokom po Evropi in to število nenehno narašča!

OB SMERI
RWF in FWF - VADO omogoča prevoz otroka v najvarnejšem položaju, tj. obrnjen nazaj, do 18 kg, kar je približno do 4. leta otrokovega življenja. Vendar pa bodo starejši in višji otroci morda potrebovali več prostora za noge. Zato je ta model mogoče uporabiti iz oči v oči, vendar ne preden otrok tehta vsaj 9 kg.
VARNA BAZA - Sedež je nameščen na stabilni podlagi, ki povečuje varnost otroka, saj absorbira prvo silo udarca. Osnova ima sistem ISOFIX in spreminjanje položaja sedeža je zelo intuitivno in traja le trenutek. Ustrezni indikator obvešča o pravilnem vklopu sedeža na podstavku.

DODATNA ZAŠČITA
SISTEM H-GUARD - Ojačano naslonjalo ima tri plasti, ščiti glavo in vratno hrbtenico v primeru bočnih in zadnjih udarcev.
SISTEM ZA BOČNO ZAŠČITO - Pokrov sedeža je posebej ojačan, absorbira silo udarcev in zagotavlja večjo varnost pri bočnih trkih.

IDEJNO PRIMEREN
SISTEM ZA LAHKO RAST - Sistem skrbi za otrokovo varnost, omogoča hitro in sočasno nastavitev naslona za glavo in pasov, ne da bi jih bilo treba preklopiti.
PRILAGODLJIV NASLON ZA glavo - Zahvaljujoč nastavitvi naslona za glavo lahko sedež z eno roko prilagodite višini in otrokovim potrebam. Na voljo je do 11 položajev (50-66 cm)
VLOŽKI ZA POVEČANJE VARNOSTI - VADO ima 3 dodatne vložke za najmlajše otroke, zaradi katerih lahko sedež prilagodite glede na otrokovo višino.
LASTNI REMENI - VADO ima 5-točkovne lastne pasove z mehkimi zaščitnimi elementi, ki zaradi posebne prevleke ne zdrsnejo z oblačil in so vedno na potrebnem mestu.

LEŽANJE
Funkcija RECLINING vam omogoča nastavitev nagiba sedeža. Lahko ga prilagodite z eno roko: otrok lahko varno potuje sedeč ali ležeč. Obstajajo 4 obrnjeni položaji v smeri vožnje (FWF) in 1 nastavitev obrnjena nazaj (RWF).

PREPREČENA PRIPRAVA
SISTEM ISOFIX - Sedež je opremljen s sistemom ISOFIX, zaradi česar ga je enostavno in intuitivno vgraditi v avto.
ZGORNJI ZOB - Zgornji pritrdilni trak zagotavlja dodatno stabilizacijo sedeža v primeru nesreče. Močno raztegnjen preprečuje, da bi se sedež obračal.
4 KAZALNIKI SESTAVLJENJA KAZALNIKOV - Sistem kazalnikov zagotavlja pravilno pritrditev sedeža v podnožju, pritrditev kljuk ISOFIX, napenjanje pasu TOP TETHER in otroka z lastnimi pasovi.
VODILA ZA PASOV - Otroka lahko zaradi vodil za pasove enostavno in pravilno pritrdite, kar zagotavlja udobno in varno potovanje.

UDOBJE KOLIČINI CEST
PREPROSTO SEDENJE OTROKA - Na straneh ščitnikov so na pasovih magnetne zaponke, ki olajšajo sedenje in odstranitev otroka s sedeža.
MEHKO SEDEŽE - Udoben, širok sedež iz materialov, ki jih je odobril inštitut INTERTEK, otroku zagotavlja mehak in udoben sedež.
PREPROSTO ČISTO - Pokrov lahko odstranite in operete. To vam omogoča, da ohranite lep videz sedežne garniture že vrsto let.
VDIHALNA TKANINA - Prevleka sedeža vsebuje 55% volne, zaradi česar je zračna.

Specifikacija
- Blagovna znamka: Kinderkraft
- Model: XPAND
- Razred teže: ECE II / III
- Za otroke s težo: 15 do 36 kg
- Materiali:
- PP plastika (debel material, gladek zaključek)
- Prevleka: zunanji material (45% poliester, 55% volna) in notranji material (melange 100% poliester)
- Teža sedeža: 5,5 kg
- Dodatna oprema: vodila za lažje vklop sedeža

Podrobnosti:
Umetna masa: PP (vbrizgan - debelejši material, gladka površina),
Prevleka: zunanji material - stranice - 45% poliester, 55% volna, notranji material - melange 100% poliester

Mere v najnižjem položaju: Dolžina: 40 cm Širina: 48 cm Višina: 72 cm
Mere v najvišjem položaju Dolžina: 40 cm Širina: 55 cm Višina: 82 cm