LEGO® Harry Potter ™ 75968 Zasebna cesta 4

Blagovna znamka LEGO
Koda izdelka 2275968
67,72 € z DDV
Zadnji 3 kosi
 • Dostava po kurirju najkasneje do: 10.10.2022
 • Dostava: 5,90 €
points Z nakupom dobite
67 točk
Opis izdelka

LEGO® Harry Potter ™ 75968 Zasebna cesta 4

LEGO® Harry Potter Kit ™ (75968) Private Route 4 vodi otroke v enega najbolj znanih domov Harryja Potterja.

Hiša za mini-figure in čarobne filmske prizore Ljubitelji Harryja Potterja bodo uživali v neskončni zabavi z mini-figurami Harryja, Rona Weasleyja, Dudleyja, Vernona in Petunije Dursle ali celo Dobbyja. Domiselne igre jih čakajo v popolnoma opremljeni dvonadstropni hiši, ki vključuje Harryjevo skrivno komoro pod stopnicami. Iz nabiralnika lahko aktivirajo tudi poplavo prejemnih pisem za Hogwarts.

Harry Potter's Collecting Flying Car Čarobna zabava se nadaljuje zunaj, kjer Ron v letečem avtomobilu Ford Anglia že čaka ob zgornjem oknu. V prtljažniku avtomobila je kljuka z verigo, s katero lahko otroci potegnejo okno iz hiše in Harryju pomagajo pobegniti!

Najboljše darilo na temo Harryja Potterja Če iščete najboljšo igračo za svojega otroka, darila LEGO Harry Potter ponujajo neomejeno domiselno zabavo z zbirateljskimi mini figuricami in neverjetnimi lastnostmi.

 • Otroci se lahko na zasebnem potovanju igrajo na neverjetnih prireditvah v družinskem domu Dursel ali si omislijo svoje neskončne dogodivščine, ki jih navdihuje Harry Potter s, skupaj z veliko mini figurami in zabavnimi funkcijami.
 • V kompletu je 6 mini figur, Harry Potter, Ron Weasley, Dudley, Vernon in Petunia Dursel in Dobby, pa tudi figura sove Hedwig, leteči avtomobil z odpirajočo se streho, vrati in prtljažnikom ter številni drugi verodostojni dodatki.
 • LEGO® Harry Potter Kit 75 (75968) Private Route 4 skriva vznemirljive filmske prizore, vključno s prizori iz Harryjeve komore po stopnicah, poplavo listov, ki letijo iz kamina, ali njegovim pobegom na letečem avtomobilu Ford Anglia.
 • Hišica za punčke je spodbudna in zabavna igrača za dečke in deklice, starejše od 8 let. Ta zbirateljski komplet je vir navdiha za domiselne zgodbe in igre z mini figurami ter veliko več zabave iz filma o Harryju Potterju.
 • Hiša meri več kot 17 cm v višino, 16 cm v širino in 12 cm v globino, avto pa je dolg več kot 12 cm. Zaradi velikih dimenzij in pristnih elementov je ta komplet idealen za razstave in praktične igre.
 • Ta zbirateljski komplet, ki ga navdihuje Harry Potter, ne potrebuje baterij. Otroci lahko uživajo v praktični zabavi kadar koli in kjer koli, bodisi sami bodisi s prijatelji in družino.
 • Zahvaljujoč preprostim in jasnim navodilom lahko otroci takoj začnejo graditi in se igrati. Pri raziskovanju hišice za lutke lahko otroci sanjajo o neomejenih možnostih igre glede na svojo domišljijo.
 • Igrače iz serije LEGO® Harry Potter série so odlično darilo za otroke, ki želijo vdahniti življenje prizorom iz filma! LEGO kompleti Harry Potter so polni priljubljenih likov, bitij in krajev in vašim otrokom dajejo čarobno moč!
 • LEGO® kompleti ustrezajo najvišjim standardom v industriji, kar pomeni, da so vsi kompleti skladni, združljivi in vedno enostavni za sestavljanje in ločevanje, tudi brez potrebe po urokih! Tako je že od leta 1958.
 • Lahko ste prepričani, da so vse naše LEGO® kocke in kosi popolnoma varne za vaše otroke. Pustimo jim, da padejo, jih ogrejemo, stisnemo, zvijemo in analiziramo. Na ta način želimo zagotoviti, da izpolnjujejo najstrožje svetovne varnostne standarde.

Starost: 8+
Število kosov: 797

Ocene
0 ocen
Kupilo 68 + zákazníkov

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom