LEGO® Harry Potter ™ 75969 Astronomski stolp Hogwarts

Blagovna znamka LEGO
Koda izdelka 2275969
85,66 € z DDV
Zadnji 3 kosi
 • Dostava po kurirju najkasneje do: 10.10.2022
 • Dostava: 5,90 €
points Z nakupom dobite
85 točk
Opis izdelka

LEGO® Harry Potter ™ 75969 Astronomski stolp Hogwarts

Astronomski stolp v Hogwartsu (75969) iz LEGO® Harry Potter series ™ je sestavljen iz številnih vogalnih stolpov z ikoničnimi kraji, neverjetnimi liki in verodostojnimi elementi iz filmov o Harryju Potterju.

Grad s kockami, prenatrpan z akcijo iz filmov o Harryju Potterju Ta LEGO set iz sveta Hogwartsa omogoča otrokom, da s Harryjem Potterjem, Hermiono Granger, Horacejem Slughornom, Luno Lovegood, Nevilleom Longbottom Ronom Weasleyjem, Sivko Brown in Draco Malfoy Brown. Ker so kompleti polni znanih krajev in najljubših likov, lahko otroci predvajajo prizore ali zgodbe iz filmov o Harryju Potterju, vključno z epizodo Half Prince, da si pričarajo svoje dogodivščine.

Zbirateljske igrače, čarobne minifigure in akcijska igra, ki se ne konča! Če iščete popolno darilo za družinskega člana ali prijatelja, boste ideje našli v seriji LEGO Harry Potter, ki je vir neskončne zabave in je primerna za otroke, ki radi gradijo in se igrajo z LEGO kockami.

 • V Astronomskem stolpu v Hogwartsu (75969) LEGO® Harry Potter deti čaka otroke čarobna igra najljubših likov na ikoničnih krajih, polnih realističnih elementov.
 • Ta darilni komplet Hogwarts vključuje številne znane lokacije Harryja Potterja, 8 najljubših mini figur, igračo Hedwig in hrib verodostojnih dodatkov, vključno z mandračami, listi, čarobnimi palicami in knjigo z eliksirji.
 • Otroci lahko tudi uročijo - vse, kar morajo storiti, je, da obiščejo razred učitelja eliksirja in se pridružijo njegovi zabavi, v rastlinjakih gojijo mandragore, raziskujejo spalnice v Bystrohlavu in se nato odpravijo do najvišjega stolpa Hogwartsa na tečaj astronomije.
 • Ta edinstven komplet iz serije Harry Potter série, ki vključuje LEGO® mini figure Draca Malfoya in Nevillea Longbottoma, je stilsko darilo za otroke, starejše od 9 let.
 • Model meri več kot 40 cm v višino, 29 cm v širino in 17 cm v globino in ga je mogoče enostavno kombinirati z LEGO® kompleti iz Hogwartsa 75953, 75954 in 75948 (nekateri kompleti so omejeni).
 • Baterije niso potrebne. Ta praktični komplet, ki ga navdihujejo filmi o Harryju Potterju, je vir neskončne, domiselne zabave, ki jo poganja izključno otroška domišljija. Ko bo vsega konec, bo model čudovito izstopal v vsaki otroški sobi.
 • Preprosta navodila otrokom omogočajo, da začnejo takoj graditi in se igrati. Otroci lahko med raziskovanjem vogalov čarobnega gradu sanjajo o neomejenih možnostih igre glede na svojo domišljijo.
 • Zahvaljujoč kompletom iz serije LEGO® Harry Potter napetost filmov v otroških rokah zaživi. Polni so priljubljenih likov in bitij, čudovitih krajev in neverjetnih elementov in dodatkov, čarovniške sposobnosti Harryja Potterja pa so tako v rokah vaših najmlajših.
 • Kompleti LEGO® ustrezajo najvišjim standardom v industriji, kar pomeni, da so vse kocke dosledne, združljive in jih je vedno enostavno sestaviti in ločiti, tudi brez potrebe po urokih! Tako je že od leta 1958.
 • LEGO® kocke in koščke pustimo padati, jih segrejemo, pritisnemo, zvijemo in analiziramo. Želimo zagotoviti, da vsak komplet ustreza najstrožjim svetovnim varnostnim standardom. Zato so najboljše darilo za otroke!

Število kosov: 971
Starost:
9+

Ocene
0 ocen
Kupilo 68 + zákazníkov

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom