LEGO® Minions 75549 Divja gonja na motociklu

Blagovna znamka LEGO
Koda izdelka 75549
14,99 € z DDV 19,90 €
Na zalogi> 5 kosov
 • Dostava po kurirju najkasneje do: 15.4.2021
 • Dostava: 5,90 €
points Z nakupom dobite
14 točk
Opis izdelka

LEGO® Minions 75549 Divja gonja na motociklu

Privoščite svojemu malemu ljubitelju brezpotja akcijsko vožnjo z LEGO® Minions Wild Chase on Motorcycle Kit (75549). Zahvaljujoč trem številkam (Gru, Bob in Stuart) se akcija začne hitro in nikoli ne upočasni. Navijači bodo radi zgradili motocikel in nato igrali najljubše prizore iz filma Mimoni: Vzpon Grue.

Igrajte like z najljubšimi potomci Otroci radi vozijo Gru na motociklu. Mimoni Bob in Stuart lahko sedita naprej, vozita za Grujem ali vozita raketne drsalke.

Otroci se naučijo graditi otroške komplete LEGO Minions, ki v vsak dom vnašajo poreden svet skrajnosti. Navodila PLUS je interaktivni vodnik, ki naredi izdelavo tega modela nadvse zabavno. Najdete ga v brezplačni aplikaciji LEGO Life za pametne telefone in tablične računalnike, ponuja pa funkcije nadzora zaslona, ki otrokom omogočajo, da že v zgodnjih letih gradijo svoje različice LEGO kock.

 • Obstaja veliko načinov igranja s tem zabavnim kompletom. Gruo se sooča z nalogo in otroci mu lahko pomagajo tako, da sedijo pred motociklom, jih vlečejo na raketne drsalke ali jim dajejo bananino dobroto.
 • Akcijski komplet terenskega motocikla (75549) s figurami Gruja, Stuarta in Boba. Otroci se lahko s polno hitrostjo prepustijo akciji in igrajo spektakularne prizore iz filma Mimoni: Vzpon Grue.
 • Igranje likov je s tem motociklističnim kompletom zelo enostavno. Zahvaljujoč trem figuram, vključno z ekskluzivno mini figuro LEGO® Grua (na voljo samo v tem kompletu), bodo otroci radi ustvarjali lastne nezemeljske zgodbe.
 • Iščete darilo za rojstni dan ali senzacionalno nagrado za ostarele oboževalce od 6. leta dalje? To je odlična izbira. Ta neverjeten komplet za otroke ponuja idealne možnosti za ustvarjalno zabavo za otroke, ki imajo radi komplete in aktivnosti na prostem.
 • To igračko motocikel meri več kot 10 cm v višino, 13 cm v dolžino in 5 cm v širino, kar so idealne mere za ustvarjalno igro.
 • Ali želite spodbuditi ustvarjalno zabavo pri otrocih? Odlična novica: ta komplet z odmiki poganja njihova domišljija in ne baterije.
 • Zahvaljujoč vodniku Instructions PLUS, ki je na voljo v brezplačni aplikaciji LEGO® Life, se lahko otroci od šestega leta dalje naučijo graditi sami. Izkusili bodo občutek uspeha pri pridobivanju novih veščin.
 • Vsak komplet LEGO® Minions z zabavnimi liki in domiselnimi zgodbami podpira otroško igro na sceni Mimoni: Rise of Gru.
 • Gradniki LEGO® izpolnjujejo najstrožje standarde v industriji igrač, pa tudi lastna merila kakovosti skupine LEGO. Zaradi tega so dosledni, združljivi in jih je vedno enostavno povezati in ločiti.
 • Temeljito preizkusimo ploščice in kocke serije LEGO® Minions, da zagotovimo, da vsak komplet ustreza najstrožjim svetovnim varnostnim standardom.

Ocene
0 ocen
Kupilo 28 + zákazníkov

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom