LEGO® Technic 42118 Monster Jam™ Grave Digger™

Blagovna znamka LEGO
Koda izdelka 2242118
15,55 € z DDV
Zadnji 2 kosi
 • Dostava po kurirju najkasneje do: 29.9.2023
 • Dostava: 4,99 €
points Z nakupom dobite
15 točk
Opis izdelka

LEGO® Technic 42118 Monster Jam™ Grave Digger™

Iščete zabavno igračo ali darilo za fante in deklice s hobijem v avtomobilih Monster Jam®? Monster Jam Grave Digger® (42118) iz serije LEGO® Technic ima številne funkcije, v katere se bodo otroci zlahka zaljubili. Med verodostojnimi elementi boste našli okraske z duhovi in plameni, ki so značilni za Grave Digger, ogromne pnevmatike, prilagodljivo zastavo in rdeče žaromete. Oglejte si, kako razburljiv svet Monster Jam zaživi v rokah otrok, ki v enem najslavnejših in najslavnejših pošastnih tovornjakov vseh časov izvajajo epske kaskade.

Neverjetna igrača 2 v 1
Je čas za nov izziv? Odlična novica! Grave Digger je mogoče spremeniti v terensko vozičko in uživati v še bolj zabavni gradnji. Preizkusite brezplačno aplikacijo LEGO Building Instructions za navodila PLUS. Ta interaktivna vadnica vsebuje orodja za povečavo in vrtenje modela, ki otrokom pomagajo pri začetku.

Navdihujoča generacija inženirskih strokovnjakov
Svet LEGO Technic kompletov ponuja vozila, ki izgledajo in delujejo kot resnična, zaradi česar so odličen vstop v svet tehnike in mehanike za otroške ljubitelje LEGO kompletov.

 • Dajte ljubiteljem pošastnih tovornjakov priložnost, da s svojim kompletom Monster Jam® Grave Digger® (42118) iz serije LEGO® Technic demonstrirajo svoje najljubše manevre. Ima pristne lastnosti, kot so ogromne pnevmatike, nalepke in še veliko več.
 • Podvojite zabavo! Pošastnega tovornjaka je mogoče spremeniti v terenskega vozička, zato bodo otroci uživali v dveh gradbenih izzivih in še več navdušenja med igranjem z avtomobili.
 • Zahvaljujoč vlečnemu motorju lahko tako pošastni tovornjak kot tudi buggy pospešita zelo dobro - tako kot v resničnem življenju.
 • Iščete najboljša darila za otroke, ki obožujejo igrače pošastne tovornjake? Ta komplet je idealno darilo za otroke, stare od 7 let, ki imajo radi predstave Monster Jam® in neverjetne igrače.
 • Med odličnimi lastnostmi najdete prilagodljivo zastavico, ki drsi gor in dol, in rdeče žaromete, ki jih Grave Digger® dejansko ima.
 • Ta igralski avtomobil Monster Jam® meri več kot 11 cm v višino, 24 cm v dolžino (z zastavico) in 11 cm v širino.
 • Priložena so navodila za izdelavo modela avtomobila Grave Digger®. Obstaja tudi digitalni vodnik Instructions PLUS, ki ga najdete v brezplačni aplikaciji LEGO® Building Instructions. Navodila za izdelavo terenskega vozička so na voljo na spletu.
 • Svet LEGO Technic ponuja prefinjene gradbene modele za majhne ljubitelje LEGO kock, pripravljenih na naslednji gradbeni izziv.

  Število kosov: 212
  Starost: 7+
Parametri izdelka
Teme LEGO® Technic
Hobiji Vozila
Ocene
0 ocen
Kupilo 221 + zákazníkov

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom