LEGO Super Mario 71371 Leteči Mario

Blagovna znamka LEGO
Koda izdelka 71371
7,75 € z DDV 9,90 €
Zadnji 3 kosi
  • Dostava po kurirju najkasneje do: 15.4.2021
  • Dostava: 5,90 €
points Z nakupom dobite
7 točk
Opis izdelka

LEGO Super Mario 71371 Leteči Mario

S tem letečim Mario-ovim paketom nadgradnje (71371) lahko igralci svojim igram LEGO® Super Mario ™ dodajo novo dimenzijo zabave. Ta dodatni paket vključuje interaktivno obleko s pokrovčkom propelerja za LEGO Maria (slika ni del paketa). Ko figura LEGO Maria s pomočjo predvajalnika "vzleti", se sprožijo zvoki, podobni propelerjem. Ta komplet je odlično darilo za otroke, ki imajo doma že pustolovski startni komplet z Mario (71360), v katerem je figura LEGO Maria.

Vstanite in začnite igro

Navodila najdete v paketu in v brezplačni LEGO Super Mario aplikaciji. Ta aplikacija poleg navodil vključuje tudi kreativne ideje za igre in gradnje ter otrokom ponuja varno platformo, na kateri lahko svoje stvaritve delijo z drugimi oboževalci LEGO Maria.

Neskončni LEGO Mario!

Zbirni kompleti iz serije LEGO Super Mario so odlični za posamezne igre ali skupinske boje in v resnični svet prinašajo najljubši lik celotne družine. Ljubitelji lahko ustvarijo edinstvene ravni s paketi za začetnike, razširitve in nadgradnje.

Dvignite igro LEGO® Super Mario ™ na novo raven s to letečo Mario obleko (71371), ki LEGO Mario (slika ni vključena) lahko zbere še več kovancev.

Ta obleka je narejena za figuro LEGO® Maria iz začetnega kompleta Adventures with Mario (71360). Po dvigu figure LEGO Maria s to sestavljeno obleko začne Mario oddajati zvok propelerjev.

Ko leteča Maria vzleti, lahko igralci dobijo več digitalnih kovancev, da izboljšajo svoj rezultat. Otroci bodo navdušeni, da bodo lahko leteli po sobi in LEGO® Mario nivo igre premaknili v resnično življenje.

Ta 13-delni komplet LEGO® je zabavno rojstnodnevno ali božično darilo za ustvarjalne otroke in oboževalce, stare 6 let in več. Omogoča jim edinstveno preobrazbo zagonskega kompleta Mario Adventure (71360) in razširitvenih kompletov.

Naprodaj

Obstajajo tudi druge obleke za LEGO® Maria, ki jih lahko dodate začetnemu kompletu ali podaljškom, in sicer obleke ognjene Marije (71370), mačke Marije (71372) in graditelja Maria (71373).

Za ta komplet LEGO® niso potrebne baterije. Aktivirate ga tako, da figuro LEGO Maria iz začetnega kompleta oblečete v obleko z dodatkom. Paket vsebuje navodila s slikami, zahvaljujoč katerim lahko otroci gradijo popolnoma samostojno.

Poleg tega brezplačna aplikacija LEGO® Super Mario ™ vključuje orodja za ogled, kdo je model

Pomagali bodo pri gradnji, navdihu za več in še bolj zabavne možnosti iger ter varni platformi, na kateri bodo otroci lahko delili svoje ideje. Seznam združljivih naprav Android in iOS obiščite LEGO.com/devicecheck.

Zbirni kompleti LEGO® Super Mario série prinašajo znanega lika v resnični svet. Oboževalcem omogočajo razširitev, gradnjo in premagovanje neomejenih ravni v samostojni igri ali v bojih s prijatelji.

Graditelji ne potrebujejo super zvezdnih sposobnosti za povezovanje in ločevanje LEGO® kock! Od leta 1958 izdelujemo kocke, ki ustrezajo najstrožjim standardom v industriji, da se zagotovi doslednost in združljivost.

LEGO® kocke in kose preizkušamo na vse možne načine. Želimo zagotoviti, da vsak LEGO komplet ustreza najvišjim svetovnim standardom varnosti in kakovosti.

Ocene
0 ocen
Kupilo 80 + zákazníkov

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom