Pampers Mesečna zaloga plenic Premium Care 3 MIDI 5-9kg 204kos

Blagovna znamka Pampers
Koda izdelka AGS379498
63,56 € z DDV
3 - 7 dni
 • Dostava po kurirju najkasneje do: 9.12.2022
 • Dostava: 5,90 €
points Z nakupom dobite
63 točk
ur
- -
minut
- -
sekund
- -
Nakupujte
Adventni koledarji
Adventni koledarji
Opis izdelka

Pampers Mesečna zaloga plenic Premium Care 3 MIDI 5-9kg 204kos

Vaš dojenček se bo že od prvega dotika počutil ljubljenega s plenicami Pampers Premium Care, ki zagotavljajo idealno zaščito kože. So svilnato mehki in se takoj posušijo.

 • Plenice, izdelane posebej za kožo novorojenčka.
 • Svilnato mehka v vseh smereh in s 3 vpojnimi kanali, ki hitro vpijejo vlago in tako dajejo koži takojšen občutek izsušenosti.
 • Izdelane so iz zračnih materialov, ki omogočajo dotok svežega zraka v plenico in vlažnega zraka iz plenice, tako da lahko koža prosto diha.
 • Plenica ima tudi indikator vlage, ki spremeni barvo, da vas opozori, ko je treba plenico zamenjati.
 • Njegova oblika, prilagojena otrokovemu popku, je posebej zasnovana za zaščito občutljivega dojenčkovega popka v prvih dneh njegovega življenja.

Lastnosti in prednosti

 • Dihljivi materiali: naši zračni materiali omogočajo pretok zraka, da ohranijo kožo vašega otroka svežo.
 • Mehkoba svile *: Podarite svojemu dojenčku najboljšo svileno mehkobo Pampers za čudovit občutek mehkobe na koži.
 • Plast, ki vpija tudi tekoče blato: Posebej pomembno je, da vpijete tanko blato novorojenčkov in ga zaprete v notranjost plenice.
 • Indikator vlažnosti: spremeni barvo, da vas opozori, ko je treba spremeniti plenico. Tako pomaga vašemu otroku, da ostane srečen in zadovoljen.
 • Oblika, prilagojena otrokovemu popku: zahvaljujoč njej se naše plenice v prvih dneh njegovega življenja varno in udobno nahajajo okoli občutljivega trebuščka novorojenčka. Na voljo v velikostih 0, 1 in 2.
 • 3 vpojni kanali: Vaš dojenček ostane suh zahvaljujoč odličnim vpojnim kanalom, ki hitro vpijajo vlago in tako dajejo koži takojšen občutek izsušenosti.

* Svilnato mehki materiali plenic Pampers ne vsebujejo prave svile

Izvedi več:

Kdaj je čas za menjavo plenice?
V prvih mesecih lahko plenico menjate desetkrat na dan. Plenico morate zamenjati, kadar je mokra ali umazana. Vaš dojenček vas bo običajno (vendar ne vedno) obvestil. Pri super vpojnih plenicah, kot je Pampers, boste mokro plenico prepoznali po grudicah, ki se tvorijo v njenem vpojnem jedru.
Plenico bo morda treba zamenjati v teh časih:

 • tik pred ali kmalu po vsakem hranjenju
 • po vsakem blatu
 • pred spanjem
 • po prebujanju
 • preden greš ven z otrokom

Kako zamenjati plenico
Plenice Pampers so zasnovane tako, da se prilagodijo vašemu dojenčku in mu pomagajo, da se počuti udobno in udobno. Zahvaljujoč temu vam med previjanjem ni treba zlagati plenice v pasu ali menjati manšet okoli nog.

 • Pritrdilne trakove zaprite vzporedno z elastičnim trakom za plenice, na sredini traku s sliko.
 • Uporabite vesele slike kot orodje za zagotovitev, da so varnostni pasovi enakomerno razporejeni.
 • Izdelke za dojenčke, kot je otroški puder, hranite stran od pritrdilnih trakov, da se ne prenehajo lepiti.

Otroško čiščenje zadnjice
Vsi čistilni robčki Pampers pomagajo odstraniti bakterije, tudi po lulanju. Pri ponovnem pakiranju vedno imejte zalogo čistilnih robčkov, da bo koža vašega otroka čista in sveža.

Ko preoblačite dekleta, obrišite dekleta od spredaj nazaj, da preprečite, da bi se blato preneslo na njihove genitalije. Poskrbite, da boste očistili vsak košček kože, saj se lahko v gubah genitalij skrivajo ostanki urina in iztrebkov.

Preprečevanje in zdravljenje pleničnega dermatitisa
Rdeči izpuščaj na otroški zadnjici je lahko znak pleničnega dermatitisa. To je lahko posledica številnih dejavnikov, vključno s predolgim stikom kože z urinom in blatom med dvema prepakiranjem, pa tudi z uporabo antibiotikov. Ko vaš dojenček začne jesti trdno prehrano, počakajte nekaj dni po dodajanju vsakega novega živila, da vidite, ali izpuščaj povzroča katera od njih. Če ima vaš dojenček plenični dermatitis, s krpo za čiščenje nežno, a temeljito očistite celotno površino, ki je prekrita s plenicami. Pomagalo bo, če pustite koži prosto dihati. Posvetujte se s svojim pediatrom ali farmacevtom, če plenični dermatitis ne izgine.

Prava velikost plenic
Tako kot vi tudi vaš dojenček rad nosi stvari, ki mu popolnoma pristajajo. Izberite plenico velikosti, ki ne bo padla ali izstopala pri igri ali plezanju. To bo tudi preprečilo prelivanje. Za vsak opis izdelka boste našli smernice, ki predstavljajo povprečno težo otroka za dano velikost plenic. In ne pozabite, da večja kot je velikost plenice, boljša je vpojnost.

Varno prepakiranje
Saj veš. Otroku kupite najsodobnejšo igračo in se želi igrati s tako smešno stvarjo, kot je plenica. Pomembno je, da plenica ostane le tam, kjer sodi, torej na otrokovi zadnjici. Ne dovolite, da bi otrok dal plenico v usta. Zavrzite vse strgane ali neoprijemljive plenice in preberite varnostna navodila na embalaži plenic.

Informacije o materialu gela
AGM je vpojni želirni material, ki se uporablja v jedru plenic za vpijanje vlage. Povsem v redu je, če občasno ostane kakšen gel na koži, še posebej, če plenica pušča. Z otroške kože ga enostavno odstranite s čistilnim robčkom. Ta material se že dolgo varno uporablja v različnih izdelkih in je v plenicah že več kot desetletje. Vpojni želirni material je podoben sestavinam, ki se običajno uporabljajo v kozmetiki in predelavi hrane.

Shranjevanje plenic
Plenice shranjujte na mestih, zaščitenih pred prekomerno toploto in vlago, stran od izdelkov z vonjem. Priporočamo shranjevanje plenic v suhem prostoru, kjer temperatura ne presega 30 °C.

Ocene
Nakupujte
Adventni koledarji
Adventni koledarji

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom