Pampers Plenice Active Baby 4+ MAXI + 10-15kg 70kos

Blagovna znamka Pampers
Koda izdelka AGS949813
26,74 € z DDV
3 - 7 dni
 • Dostava po kurirju najkasneje do: 17.10.2022
 • Dostava: 5,90 €
points Z nakupom dobite
26 točk
BERG
Kakovostni skuterji in štirikolesniki Berg
Kakovostni skuterji in štirikolesniki Berg
Opis izdelka

Pampers Plenice Active Baby 4+ MAXI + 10-15kg 70kos

1 Pampers = 1 noč suha

Edina plenica z drugo "spalno" vpojno plastjo

Ali ste vedeli, da vaš dojenček spi do dvakrat več kot odrasel? Njegova noč je polna aktivnosti. To lahko privede do prelivanja plenice ali do motenja njenega mirujočega spanja zaradi mokre obsežne plenice. Zato imajo plenice Pampers edinstveno dodatno "spalno" vpojno plast, ki pomaga hitro absorbirati tekočino. Ne glede na to, kako se dojenček premika ali v kakšnem položaju spi, bo zahvaljujoč plenicam Pampers suh vso noč. Zdaj v izboljšanem paketu.

Lastnosti:

 • Druga vpojna plast "spanja" pomaga hitro vpijati vlago in daje vašemu otroku občutek suhega vso noč
 • Vpojno jedro z mikrozrnami odvaja vlago s kože. Za zaupni občutek suhosti novorojenčkove kože
 • 3 absorpcijski kanali pomagajo enakomerno razpršiti vlago po plenici
 • Površinska plast v neposrednem stiku z otrokovo kožo je mehka kot bombaž (ne vsebuje pravega bombaža)
 • Zahvaljujoč fleksibilnim pritrdilnim trakom se plenica odlično prilega in zagotavlja popolno zaščito pred prelivanjem vso noč.

Sestavine: vazelin, stearilni alkohol, tekočina parafina, izvleček listov aloe Barbadensis

Izvedi več:

Kdaj je čas za menjavo plenice?
V prvih mesecih lahko plenico menjate desetkrat na dan. Plenico morate zamenjati, kadar je mokra ali umazana. Vaš dojenček vas bo običajno (vendar ne vedno) obvestil. Pri super vpojnih plenicah, kot je Pampers, boste mokro plenico prepoznali po grudicah, ki se tvorijo v njenem vpojnem jedru.

Plenico bo morda treba zamenjati v teh časih:

 • tik pred ali kmalu po vsakem hranjenju
 • po vsakem blatu
 • pred spanjem
 • po prebujanju
 • preden greš ven z otrokom


Kako zamenjati plenico
Plenice Pampers so zasnovane tako, da se prilagodijo vašemu dojenčku in mu pomagajo, da se počuti udobno in udobno. Zahvaljujoč temu vam med previjanjem ni treba zlagati plenice v pasu ali menjati manšet okoli nog.

 • Pritrdilne trakove zaprite vzporedno z elastičnim trakom za plenice, na sredini traku s sliko.
 • Vesele slike uporabite kot orodje za zagotovitev, da so varnostni pasovi enakomerno razporejeni.
 • Izdelke za dojenčke, kot je otroški puder, hranite stran od pritrdilnih trakov, da se ne nehajo lepiti.

Otroško čiščenje zadnjice
Vsi čistilni robčki Pampers pomagajo odstraniti bakterije, tudi po lulanju. Pri prepakiranju vedno imejte zalogo čistilnih robčkov, da bo koža vašega otroka čista in sveža. Ko preoblačite dekleta, jih obrišite od spredaj nazaj, da preprečite, da bi se blato preneslo na njihove genitalije. Poskrbite, da boste očistili vsak košček kože, saj se lahko v gubah genitalij skrivajo ostanki urina in iztrebkov.

Preprečevanje in zdravljenje pleničnega dermatitisa
Rdeči izpuščaj na zadnjici dojenčka je lahko znak pleničnega dermatitisa. To je lahko posledica številnih dejavnikov, vključno s predolgim stikom kože z urinom in blatom med dvema ponovnim pakiranjem, pa tudi z uporabo antibiotikov. Ko vaš dojenček začne jesti trdno prehrano, počakajte nekaj dni po dodajanju vsakega novega živila, da vidite, ali izpuščaj povzroča katera od njih. Če ima vaš dojenček plenični dermatitis, s krpo za čiščenje nežno, a temeljito očistite celotno površino, pokrito s plenicami. Pomagalo bo, če pustite koži prosto dihati. Posvetujte se s svojim pediatrom ali farmacevtom, če plenični dermatitis ne izgine.

Prava velikost plenic
Tako kot vi tudi vaš dojenček rad nosi stvari, ki mu popolnoma pristajajo. Izberite plenico velikosti, ki ne bo padla ali izstopala pri igri ali plezanju. To bo tudi preprečilo prelivanje. Za vsak opis izdelka boste našli smernice, ki predstavljajo povprečno težo otroka za dano velikost plenic. In ne pozabite, da večja kot je velikost plenice, boljša je vpojnost.

Varno prepakiranje
Saj veš. Otroku kupite najsodobnejšo igračo in se želi igrati s tako smešno stvarjo, kot je plenica. Pomembno je, da plenica ostane le tam, kjer sodi, torej na otrokovi zadnjici. Ne dovolite, da bi otrok dal plenico v usta. Zavrzite vse strgane ali neoprijemljive plenice in preberite varnostna navodila na embalaži plenic.

Informacije o materialu gela
AGM je vpojni želirni material, ki se uporablja v jedru plenic za vpijanje vlage. Povsem v redu je, če občasno ostane kakšen gel na koži, še posebej, če plenica pušča. Z otroške kože ga enostavno odstranite s čistilnim robčkom. Ta material se že dolgo varno uporablja v različnih izdelkih in je v plenicah že več kot desetletje. Vpojni želirni material je podoben sestavinam, ki se običajno uporabljajo v kozmetiki in predelavi hrane.

Shranjevanje plenic
Plenice shranjujte na mestih, zaščitenih pred prekomerno toploto in vlago, stran od izdelkov z vonjem. Priporočamo shranjevanje plenic v suhem prostoru, kjer temperatura ne presega 30 °C.

Ocene
BERG
Kakovostni skuterji in štirikolesniki Berg
Kakovostni skuterji in štirikolesniki Berg

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom