Pampers Plenice Active Baby 4 MAXI 9-14kg 132kos

Blagovna znamka Pampers
Koda izdelka AGS951618
55,14 € z DDV
3 - 7 dni
 • Dostava po kurirju najkasneje do: 9.12.2022
 • Dostava: 5,90 €
points Z nakupom dobite
55 točk
ur
- -
minut
- -
sekund
- -
Nakupujte
Adventni koledarji
Adventni koledarji
Opis izdelka

Pampers Plenice Active Baby 4 MAXI 9-14kg 132kos

1 razvajanja = 1 noč suha

Edina plenica z drugo vpojno plastjo "spanja"

Ste vedeli, da se vaš dojenček med spanjem premakne do dvakrat toliko kot odrasel? Njegova noč je polna dejavnosti. To lahko privede do tega, da plenica prekipeva ali pa njen mirovalni spanec moti mokra zajetna plenica. Zato imajo plenice Pampers edinstveno dodatno vpojno plast za spanje, ki pomaga hitro absorbirati tekočino. Ne glede na to, kako se otrok premika ali v kakšnem položaju spi, bo zahvaljujoč plenicam Pampers vso noč suh. Zdaj v izboljšanem paketu.

Lastnosti:

 • Druga vpojna plast "spanja" pomaga hitro absorbirati vlago in daje otroku občutek suhosti skozi noč
 • Vpojno jedro z mikro kroglicami odvaja vlago s kože. Za zaupen občutek suhe kože novorojenčka
 • 3 absorpcijski kanali pomagajo enakomerno odvajati vlago po plenici
 • Površinska plast v neposrednem stiku z otrokovo kožo je tako mehka kot bombaž (ne vsebuje pravega bombaža)
 • Zaradi fleksibilnih pritrdilnih jermenov se plenica popolnoma prilega in zagotavlja popolno zaščito pred prelivanjem celo noč.

Sestavine: Petrolatum, Stearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, ekstrakt listov Aloe Barbadensis

Izvedi več:

Kdaj je čas za menjavo plenice?
V prvih mesecih lahko plenico zamenjate desetkrat na dan. Plenico zamenjajte, kadar je mokra ali umazana. Otrok vas običajno obvesti (vendar ne vedno). Z super vpojnimi plenicami, kot je Pampers, boste mokro plenico prepoznali po grudicah, ki nastanejo v vpojnem jedru.

Plenic bo morda treba zamenjati v teh časih:

 • tik pred ali kmalu po vsakem hranjenju
 • po vsakem blatu
 • pred spanjem
 • po prebujanju
 • preden greš ven z otrokom

Kako zamenjati plenico
Plenice Pampers so zasnovane tako, da se prilagodijo vašemu dojenčku in mu pomagajo, da se počuti udobno in prijetno. Zahvaljujoč temu vam med previjanjem ni treba prepogniti plenice v pasu ali zamenjati manšet okoli nog.

 • Zaprite pritrdilne pasove vzporedno z elastičnim trakom za plenice na sredini traku za slike.
 • Uporabite vesele slike kot pripomoček za enakomerno shranjevanje pritrdilnih pasov.
 • Izdelkov za dojenčke, na primer otroški puder, držite stran od pritrdilnih trakov, da se ne bodo več držali.

Čiščenje otroške riti
Vsi čistilni robčki Pampers pomagajo odstraniti bakterije, tudi po lulanju. Pri prepakiranju imejte vedno pri roki čistilne robčke, da bo otrokova koža čista in sveža.

Ko menjate deklice, jih obrišite od spredaj nazaj, da se blato ne prenese na njihove genitalije. Ne pozabite očistiti vsakega kosa kože, saj se lahko v gubah genitalij skrijejo ostanki urina in blata.

Preprečevanje in zdravljenje pleničnega dermatitisa
Rdeč izpuščaj na otrokovi zadnjici je lahko znak pleničnega dermatitisa. To lahko povzročijo številni dejavniki, med drugim predolg stik kože z urinom in blatom med dvema prepakiranjima, pa tudi uporaba antibiotikov. Ko se vaš dojenček začne trdno prehranjevati, počakajte nekaj dni po dodajanju vsake nove hrane, da vidite, ali izpuščaj povzroča katera od njih. Če ima vaš dojenček plenični dermatitis, nežno, a temeljito očistite celotno površino, ki jo pokriva plenica, s čistilno krpo. Pomagalo bo, če boste pustili koži prosto dihati. Če plenični dermatitis ne izgine, se posvetujte s svojim pediatrom ali farmacevtom.

Prava velikost plenice
Tako kot vi tudi vaš dojenček rad nosi stvari, ki mu popolnoma ustrezajo. Izberite plenico velikosti, ki ne bo padla ali izstopala niti med igranjem ali plezanjem. To bo tudi preprečilo prelivanje. Za vsak opis izdelka boste našli smernice, ki predstavljajo otrokovo povprečno težo za določeno velikost plenic. In ne pozabite, da večja kot je velikost plenic, boljša je vpojnost.

Varno prepakiranje
Saj veste. Kupite dojenčku najsodobnejšo igračo in želi se igrati s tako smešno stvarjo, kot je plenica. Pomembno je, da plenica ostane samo tam, kamor spada, torej na otroško zadnjico. Otroku ne dovolite, da si plenice da v usta. Zavrzite vse strgane ali nelepljive plenice in preberite varnostna navodila na embalaži plenic.

Informacije o materialu gela
AGM je vpojni želirni material, ki se uporablja v sredici plenic za vpijanje vlage. Popolnoma v redu je, če občasno na koži ostane nekaj gela, še posebej, če plenica pušča. Z čistilnim robčkom ga zlahka odstranite z otroške kože. Ta material se že dolgo varno uporablja v različnih izdelkih in je v plenice vstavljen že več kot deset let. Vpojni želirni material je podoben dodatkom, ki se običajno uporabljajo v kozmetiki in predelavi hrane.

Skladiščenje plenic
Plenice shranjujte na mestih, zaščitenih pred prekomerno toploto in vlago, stran od vonja. Priporočamo, da plenice hranite na suhem, kjer temperatura ne presega 30 ° C.

Ocene
0 ocen
Kupilo 1 + kupec
Nakupujte
Adventni koledarji
Adventni koledarji

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom