Živali iz Azije4 izdelki

Iz plastičnih steklenic
Ekološke plišaste igrače
Ekološke plišaste igrače
Najbolj prodajani izdelki
1
National Geographic Živali iz Azije 770773 Panda velika - 26 cm
Na zalogi> 5 kosov
19,63 € 24,90 €
2
National Geographic Živali iz Azije 770776 Kamela dvojna grba - 26 cm
Na zalogi> 5 kosov
20,67 € 25,90 €
3
National Geographic Živali iz Azije 770775 Konj Przewalski - 26 cm
Na zalogi> 5 kosov
17,55 € 22,90 €
Filtrirano 4 izdelkov
0+

National Geographic Živali iz Azije 770773 Panda velika - 26 cm

National Geografic Animals from Asia 770773 Panda velika - 26 cm, proizvajalec Lelli. Medvedek medvedek iz zbirke živali iz Azije - živali, ki jih lahko srečate na tej največji celini na svetu. Prava panda v naravi živi na Kitajskem - v visokogorju. Vaša plišasta panda je velika 26 cm, njena prava sestra je veliko večja - zraste lahko do 150 cm in tehta do 90 kg! Njena sorodnica je rdeča panda, katere plišasto sestro lahko najdete tudi v zbirki National Geographic. Živali so zelo lahke in prijetne na dotik, enostavne za čiščenje in so odličen prijatelj podnevi in ponoči. Zahvaljujoč kakovostni zasnovi so lahko spremljevalec tako za odraslega kot za novorojenčka. Živali otrokom pomagajo spoznavati in varovati naravo in jo imajo še posebej radi. Zahvaljujoč zbirkam bodo otroci na igriv način spoznali, kje imajo živali svoj dom. Plišane živali z licenco National Geografic so ustvarjene v Italiji in njihova skupna lastnost je, da so v naravi resnično podobne svojim bratom in sestram. Živali je ustvaril Venturelli Angelo - Lelli. Za otroke od rojstva Italijansko podjetje Lelly je leta 1956 ustanovil takratni delavec Angelo Venturelli. Izumil je prvi pliš in ga na osnovi papirnatega kalupa izrezal iz blaga v svoji kleti. Njegove igrače je zašila žena, takrat krojačica, in jih napolnila s tistim, kar je prišlo - slamo, pluto ... Prvo leto so živali razdelili družini. Ker pa je povpraševanje občutno naraslo, se je odločil ustanoviti pravo podjetje za plišaste igrače. Seveda je vse zahtevalo čas, a dejstvo, da je šlo v pravo smer, dokazuje, da ima Venturelli Angelo s svojo ekskluzivno blagovno znamko Lelly danes pomemben položaj na mednarodnem trgu. Dokaz za to je dejstvo, da sodeluje s tako pomembno znanstveno in izobraževalno neprofitno organizacijo, kot je National Geographic .
0+

National Geographic Živali iz Azije 770776 Kamela dvojna grba - 26 cm

National Geographic Animals from Asia 770776 Kamela dvojna grba - 26 cm, proizvajalec Lelli. Polnjena kamela kamele iz zbirke živali iz Azije. V regiji Srednje Azije živi prava dvonožna kamela. Dvonožna kamela je rjavi kopitar, živi v puščavah in polpuščavah. Na hrbtu ima dve grbinici, v katerih ne nosi vode, ampak zaloge maščobe. Vaša plišasta kamela z dvojno grbino je 26 cm, njena prava sestra lahko zraste do 3,5 m in tehta do 1000 kg! Živali so zelo lahke in prijetne na dotik ter so odličen prijatelj podnevi in ponoči. Živali lahko v pralnem stroju operete pri 30 stopinjah, če se ne prilegajo, pa roko z gobo. Po sušenju jih ne pozabite počesati - bodo kot novi! Zahvaljujoč kakovostni zasnovi so lahko spremljevalec tako za odraslega kot za novorojenčka. Živali otrokom pomagajo spoznavati in varovati naravo in jo imajo še posebej radi. Zahvaljujoč zbirkam bodo otroci na igriv način spoznali, kje imajo živali svoj dom. Plišane živali z licenco National Geografic so ustvarjene v Italiji in njihova skupna lastnost je, da so v naravi resnično podobne svojim bratom in sestram. Živali je ustvaril Venturelli Angelo - Lelli. Za otroke od rojstva Italijansko podjetje Lelly je leta 1956 ustanovil takratni delavec Angelo Venturelli. Izumil je prvi pliš in ga na osnovi papirnatega kalupa izrezal iz blaga v svoji kleti. Njegove igrače je zašila žena, takrat krojačica, in jih napolnila s tistim, kar je prišlo - slamo, pluto ... Prvo leto so živali razdelili družini. Ker pa je povpraševanje občutno naraslo, se je odločil ustanoviti pravo podjetje za plišaste igrače. Seveda je vse zahtevalo čas, a dejstvo, da je šlo v pravo smer, dokazuje, da ima Venturelli Angelo s svojo ekskluzivno blagovno znamko Lelly danes pomemben položaj na mednarodnem trgu. Dokaz za to je dejstvo, da sodeluje s tako pomembno znanstveno in izobraževalno neprofitno organizacijo, kot je National Geographic .
0+

National Geographic Živali iz Azije 770775 Konj Przewalski - 26 cm

National Geographic Animals from Asia 770775 Konj Przewalski - 26 cm, proizvajalec Lelli. Plišasti živalski przewalski konj iz zbirke živali iz Azije. Pravi przewalski konj, imenovan tudi mongolski divji konj, živi v regiji Srednje Azije. Przewalski konj je svetlo rjave barve in je edina vrsta divjih konj. Vaš plišasti konjiček przewalski je dolg 26 cm, njegov pravi brat lahko zraste do 2 m in tehta 350 kg! Živali so zelo lahke in prijetne na dotik ter so odličen prijatelj podnevi in ponoči. Živali lahko v pralnem stroju operete pri 30 stopinjah, če se ne prilegajo, pa roko z gobo. Po sušenju jih ne pozabite počesati - bodo kot novi! Zahvaljujoč kakovostni zasnovi so lahko spremljevalec tako za odraslega kot za novorojenčka. Živali otrokom pomagajo spoznavati in varovati naravo in jo imajo še posebej radi. Zahvaljujoč zbirkam bodo otroci na igriv način spoznali, kje imajo živali svoj dom. Plišane živali z licenco National Geografic so ustvarjene v Italiji in njihova skupna lastnost je, da so v naravi resnično podobne svojim bratom in sestram. Živali je ustvaril Venturelli Angelo - Lelli. Za otroke od rojstva Italijansko podjetje Lelly je leta 1956 ustanovil takratni delavec Angelo Venturelli. Izumil je prvi pliš in ga na osnovi papirnatega kalupa izrezal iz blaga v svoji kleti. Njegove igrače je zašila žena, takrat krojačica, in jih napolnila s tistim, kar je prišlo - slamo, pluto ... Prvo leto so živali razdelili družini. Ker pa je povpraševanje občutno naraslo, se je odločil ustanoviti pravo podjetje za plišaste igrače. Seveda je vse zahtevalo čas, a dejstvo, da je šlo v pravo smer, dokazuje, da ima Venturelli Angelo s svojo ekskluzivno blagovno znamko Lelly danes pomemben položaj na mednarodnem trgu. Dokaz za to je dejstvo, da sodeluje s tako pomembno znanstveno in izobraževalno neprofitno organizacijo, kot je National Geographic .
0+

National Geographic Živali iz Azije 770771 Sibirski veverica - 26 cm

National Geographic Animals from Asia 770771 Sibirski veverica - 26 cm, proizvajalec Lelli. Plišasta žival iz sibirske veverice iz zbirke živali iz Azije. Prava sibirska veverica živi v severnoazijski regiji. Sibirski veverica je svetlo rjav glodalec, hrbet je prekrit s 4 belimi in 5 temnimi črtami, kar ga ločuje od drugih vrst vetrnic. Vaša sibirska plišasta veverica je dolga 26 cm, njen pravi brat lahko zraste do podobnih dimenzij, in sicer 25 cm, toda tretjino dolžine sestavlja rep in je lahko 150 g! Živali so zelo lahke in prijetne na dotik ter so odličen prijatelj podnevi in ponoči. Živali lahko v pralnem stroju operete pri 30 stopinjah, če se ne prilegajo, pa roko z gobo. Po sušenju jih ne pozabite počesati - bodo kot novi! Zahvaljujoč kakovostni zasnovi so lahko spremljevalec tako za odraslega kot za novorojenčka. Živali otrokom pomagajo spoznavati in varovati naravo in jo imajo še posebej radi. Zahvaljujoč zbirkam bodo otroci na igriv način spoznali, kje imajo živali svoj dom. Plišane živali z licenco National Geografic so ustvarjene v Italiji in njihova skupna lastnost je, da so v naravi resnično podobne svojim bratom in sestram. Živali je ustvaril Venturelli Angelo - Lelli. Za otroke od rojstva Italijansko podjetje Lelly je leta 1956 ustanovil takratni delavec Angelo Venturelli. Izumil je prvi pliš in ga na osnovi papirnatega kalupa izrezal iz blaga v svoji kleti. Njegove igrače je zašila žena, takrat krojačica, in jih napolnila s tistim, kar je prišlo - slamo, pluto ... Prvo leto so živali razdelili družini. Ker pa je povpraševanje občutno naraslo, se je odločil ustanoviti pravo podjetje za plišaste igrače. Seveda je vse zahtevalo čas, a dejstvo, da je šlo v pravo smer, dokazuje, da ima Venturelli Angelo s svojo ekskluzivno blagovno znamko Lelly danes pomemben položaj na mednarodnem trgu. Dokaz za to je dejstvo, da sodeluje s tako pomembno znanstveno in izobraževalno neprofitno organizacijo, kot je National Geographic .
Iz plastičnih steklenic
Ekološke plišaste igrače
Ekološke plišaste igrače

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom