Živali iz Severne Amerike4 izdelki

Ne spreglejte
Bazény s dopravou zadarmo
Bazény s dopravou zadarmo
Najbolj prodajani izdelki
1
National Geographic Živali iz Severne Amerike 770735 Plešasti orel - 26 cm
Na zalogi> 5 kosov
18,59 € 22,90 €
2
National Geographic Živali Severne Amerike 770740 Grizli - 30 cm
Na zalogi> 5 kosov
17,55 € 22,90 €
3
National Geographic Živali Severne Amerike 770737 Bison - 30 cm
Na zalogi> 5 kosov
17,55 € 19,90 €
Filtrirano 4 izdelkov
0+

National Geographic Živali iz Severne Amerike 770735 Plešasti orel - 26 cm

National Geografic Animals iz Severne Amerike 770735 Plešasti orel - 26 cm, proizvajalec Lelli. Orel plišastih živali iz zbirke živali iz Kanade in držav Severne Amerike. Pravi orel živi v Severni Ameriki, blizu vode. Orel ima - kar je razvidno že iz njegovega imena - belo glavo. Krila lahko razširi do 2 metra in pol! Ker ima rad ribe, živi v bližini jezer, rek ali morja. Vaš plišasti orel ima le 26 cm, njegov pravi brat pa je veliko večji - zraste lahko do 110 cm in tehta do 6,5 kg! Živali so zelo lahke in prijetne na dotik ter so odličen prijatelj podnevi in ponoči. Živali lahko v pralnem stroju operete pri 30 stopinjah, če se ne prilegajo, pa roko z gobo. Po sušenju jih ne pozabite počesati - bodo kot novi! Zahvaljujoč kakovostni zasnovi so lahko spremljevalec tako za odraslega kot za novorojenčka. Živali otrokom pomagajo spoznavati in varovati naravo in jo imajo še posebej radi. Zahvaljujoč zbirkam bodo otroci na igriv način spoznali, kje imajo živali svoj dom. Plišane živali z licenco National Geografic so ustvarjene v Italiji in njihova skupna lastnost je, da so v naravi resnično podobne svojim bratom in sestram. Živali je ustvaril Venturelli Angelo - Lelli. Za otroke od rojstva Italijansko podjetje Lelly je leta 1956 ustanovil takratni delavec Angelo Venturelli. Izumil je prvi pliš in ga na osnovi papirnatega kalupa izrezal iz blaga v svoji kleti. Njegove igrače je zašila žena, takrat krojačica, in jih napolnila s tistim, kar je prišlo - slamo, pluto ... Prvo leto so živali razdelili družini. Ker pa je povpraševanje občutno naraslo, se je odločil ustanoviti pravo podjetje za plišaste igrače. Seveda je vse zahtevalo čas, a dejstvo, da je šlo v pravo smer, dokazuje, da ima Venturelli Angelo s svojo ekskluzivno blagovno znamko Lelly danes pomemben položaj na mednarodnem trgu. Dokaz za to je dejstvo, da sodeluje s tako pomembno znanstveno in izobraževalno neprofitno organizacijo, kot je National Geographic .
0+

National Geographic Živali Severne Amerike 770740 Grizli - 30 cm

National Geografic Animals iz Severne Amerike 770740 Medved Grizly - 30 cm, proizvajalec Lelli. Medvedek rjavi medved - grizli iz zbirke živali iz Kanade in držav Severne Amerike. Pravi grizli živi v Severni Ameriki , zlasti ob rekah. Na hrbtu ima grbo, vendar v njej ni vode kot kamele, temveč mišice za spakiranje močnih sprednjih tac. Medved grizli uživa v ribah, zlasti lososu. Vaš medvedek je velik 30 cm, njegov pravi brat pa je veliko večji - zraste lahko do 250 cm in tehta do 360 kg! Živali so zelo lahke in prijetne na dotik ter so odličen prijatelj podnevi in ponoči. Živali lahko v pralnem stroju operete pri 30 stopinjah, če se ne prilegajo, pa roko z gobo. Po sušenju jih ne pozabite počesati - bodo kot novi! Zahvaljujoč kakovostni zasnovi so lahko spremljevalec tako za odraslega kot za novorojenčka. Živali otrokom pomagajo spoznavati in varovati naravo in jo imajo še posebej radi. Zahvaljujoč zbirkam bodo otroci na igriv način spoznali, kje imajo živali svoj dom. Plišane živali z licenco National Geografic so ustvarjene v Italiji in njihova skupna lastnost je, da so v naravi resnično podobne svojim bratom in sestram. Živali je ustvaril Venturelli Angelo - Lelli. Za otroke od rojstva Italijansko podjetje Lelly je leta 1956 ustanovil takratni delavec Angelo Venturelli. Izumil je prvi pliš in ga na osnovi papirnatega kalupa izrezal iz blaga v svoji kleti. Njegove igrače je zašila žena, takrat krojačica, in jih napolnila s tistim, kar je prišlo - slamo, pluto ... Prvo leto so živali razdelili družini. Ker pa je povpraševanje občutno naraslo, se je odločil ustanoviti pravo podjetje za plišaste igrače. Seveda je vse zahtevalo čas, a dejstvo, da je šlo v pravo smer, dokazuje, da ima Venturelli Angelo s svojo ekskluzivno blagovno znamko Lelly danes pomemben položaj na mednarodnem trgu. Dokaz za to je dejstvo, da sodeluje s tako pomembno znanstveno in izobraževalno neprofitno organizacijo, kot je National Geographic .
0+

National Geographic Živali Severne Amerike 770737 Bison - 30 cm

National Geografic Animals iz Severne Amerike 770737 Bison - 30 cm, proizvajalec Lelli. Polnjeni bizon ali ameriški bizon iz zbirke živali iz Kanade in držav Severne Amerike. Pravi bizoni so prvotno prosto naselili Severno Ameriko, vendar so ga ljudje skoraj iztrebili, zato danes živi v rezervatih . Ameriški bizon je soroden našemu gozdnemu bizonu. Bizon ima tako gosto dlako, da se sneg ne stopi na hrbtu. Vaš plišasti bizon je visok le 30 cm, njegov pravi brat pa je večji - zraste lahko do 350 cm in tehta do 1000 kg! Živali so zelo lahke in prijetne na dotik ter so odličen prijatelj podnevi in ponoči. Živali lahko v pralnem stroju operete pri 30 stopinjah, če se ne prilegajo, pa roko z gobo. Po sušenju jih ne pozabite počesati - bodo kot novi! Zahvaljujoč kakovostni zasnovi so lahko spremljevalec tako za odraslega kot za novorojenčka. Živali otrokom pomagajo spoznavati in varovati naravo in jo imajo še posebej radi. Zahvaljujoč zbirkam bodo otroci na igriv način spoznali, kje imajo živali svoj dom. Plišane živali z licenco National Geografic so ustvarjene v Italiji in njihova skupna lastnost je, da so v naravi resnično podobne svojim bratom in sestram. Živali je ustvaril Venturelli Angelo - Lelli. Za otroke od rojstva Italijansko podjetje Lelly je leta 1956 ustanovil takratni delavec Angelo Venturelli. Izumil je prvi pliš in ga na osnovi papirnatega kalupa izrezal iz blaga v svoji kleti. Njegove igrače je zašila žena, takrat krojačica, in jih napolnila s tistim, kar je prišlo - slamo, pluto ... Prvo leto so živali razdelili družini. Ker pa je povpraševanje občutno naraslo, se je odločil ustanoviti pravo podjetje za plišaste igrače. Seveda je vse zahtevalo čas, a dejstvo, da je šlo v pravo smer, dokazuje, da ima Venturelli Angelo s svojo ekskluzivno blagovno znamko Lelly danes pomemben položaj na mednarodnem trgu. Dokaz za to je dejstvo, da sodeluje s tako pomembno znanstveno in izobraževalno neprofitno organizacijo, kot je National Geographic .
Popust -38 %
0+

National Geographic Živali iz Severne Amerike 770766 Medved grizli z dojenčkom - 31 cm

National Geografic Animals iz Severne Amerike 770766 Medved grizli z dojenčkom - 31 cm, proizvajalec Lelli. Plišasta žival rjavega medveda - iz zbirke živali iz Kanade in držav Severne Amerike. Pravi grizli živi v Severni Ameriki , zlasti ob rekah. Na hrbtu ima grbo, vendar v njej ni vode kot kamele, temveč mišice za spakiranje močnih sprednjih tac. Medved grizli uživa v ribah, zlasti lososu. Vaš medvedek z dojenčkom je 31 cm, njegov pravi brat pa je veliko večji - zraste lahko do 250 cm in tehta do 360 kg! Živali so zelo lahke in prijetne na dotik ter so odličen prijatelj podnevi in ponoči. Živali lahko v pralnem stroju operete pri 30 stopinjah, če se ne prilegajo, pa roko z gobo. Po sušenju jih ne pozabite počesati - bodo kot novi! Zahvaljujoč kakovostni zasnovi so lahko spremljevalec tako za odraslega kot za novorojenčka. Živali otrokom pomagajo spoznavati in varovati naravo in jo imajo še posebej radi. Zahvaljujoč zbirkam bodo otroci na igriv način spoznali, kje imajo živali svoj dom. Plišane živali z licenco National Geografic so ustvarjene v Italiji in njihova skupna lastnost je, da so v naravi resnično podobne svojim bratom in sestram. Živali je ustvaril Venturelli Angelo - Lelli. Za otroke od rojstva Italijansko podjetje Lelly je leta 1956 ustanovil takratni delavec Angelo Venturelli. Izumil je prvi pliš in ga na osnovi papirnatega kalupa izrezal iz blaga v svoji kleti. Njegove igrače je zašila žena, takrat krojačica, in jih napolnila s tistim, kar je prišlo - slamo, pluto ... Prvo leto so živali razdelili družini. Ker pa je povpraševanje občutno naraslo, se je odločil ustanoviti pravo podjetje za plišaste igrače. Seveda je vse zahtevalo čas, a dejstvo, da je šlo v pravo smer, dokazuje, da ima Venturelli Angelo s svojo ekskluzivno blagovno znamko Lelly danes pomemben položaj na mednarodnem trgu. Dokaz za to je dejstvo, da sodeluje s tako pomembno znanstveno in izobraževalno neprofitno organizacijo, kot je National Geographic .
Ne spreglejte
Bazény s dopravou zadarmo
Bazény s dopravou zadarmo

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom