155,78 € z DDV
Zadnji kos na zalogi
 • Dostava po kurirju najkasneje do: 9.10.2023
 • Dostava: 4,99 €
points Z nakupom dobite
155 točk
Eksplozivne risbe Vse komponente na enem mestu
Príslušenstvo a náhradné diely
Pogledaj LEGO®
Opis izdelka

Axial SCX24 Deadbolt 1:24 4WD RTR zelena

Značilnosti:

RC model mini avtomobila Axial SCX24 Deadbolt v merilu 1:24 s štirikolesnim pogonom 4WD ni primeren le za začetnike. Lahko pleza po skalah, kos je zahtevnim vzponom, šasija SCX24 je opremljena s tritočkovnim sprednjim in štiritočkovnim zadnjim vzmetenjem. Realističnost poudarja karoserija z voznikom. Popolnoma je opremljen z RC kompletom, baterijo in polnilcem.

Model SCX24 ™ Deadbolt ™ 4WD je prvi Axial ® Offroad avtomobil v merilu 1:24. Je popolnoma sestavljen in opremljen z elektroniko, pogonom in polnilcem, vsebuje tudi baterije za oddajnik. Samo napolnite baterijo in pripravljeni ste. Tako kot veliki brat SCX10™ II 1:10 tudi ta različica v merilu uporablja vrsto jeklenih komponent – od tirnic okvirja C-profila do gredi sprednje in zadnje osi ter izhodnih gredi. Podvozje SCX24 je opremljeno s 3-točkovnim sprednjim in 4-točkovnim zadnjim vzmetenjem, togimi osmi in polžastim zobnikom, kar daje modelu neverjetno moč za vzpenjanje po strmih klancih.

Komplet SCX24 Deadbolt vključuje motor Dynamite ® 88T DC, pogonsko baterijo 350 mAh 2S 7,4 V LiPol in polnilnik USB LiPol. Vgrajena sta kombinirana krmilna enota sprejemnik/regulator Axial AE-6 in servo krmiljenje Axial AS-1. Avto ima licenčna kolesa KMC XD229 Machete Crawl s pnevmatikami Nitto Trail Grappler.

Lastnosti SCX24 Deadbolt RTR
 • Vključuje 3-kanalni RC komplet in baterije oddajnika
 • Vsebuje pogonsko baterijo LiPol
 • Realistična karoserija v olivno zeleni ali rdeči barvi
 • Kletka za telo z realistično svetlobno palico
 • Realistična figura voznika in številne druge podrobnosti
 • Uradno licencirana kolesa KMC XD229 Machete Crawl
 • Uradno licencirane pnevmatike Nitto Trail Grappler M/T (S30).
 • Na regulatorju je nastavljiva zavora v nevtralnem položaju
 • Pogon na vsa kolesa 4WD
 • Sprednja in zadnja pogonska gred omogočata največji hod vzmetenja, hkrati pa ohranjata moč na kolesih.
 • Jeklena sprednja in zadnja gred zagotavljata moč in vzdržljivost
 • Robustne jeklene C-kanalne letve okvirja z ojačitvijo za največjo togost
 • Sprednja in zadnja os sta sestavljeni iz dvodelne ulite plastike
 • 3-točkovno vzmetenje spredaj in 4-točkovno vzmetenje zadaj zagotavlja optimalno vodljivost
 • Plastični amortizerji z modelno zasnovo
 • Sprednji in zadnji diferencial s polžastim zobnikom za največji navor in večjo oddaljenost od tal
 • Dve LED diodi v sprednjem odbijaču za nočno vožnjo
Jeklene vrvice C-okvirja

Tako kot platforma večjega ohišja SCX10 ™ II v merilu 1:10 ima ohišje SCX24 ™ robustne jeklene okvirje iz C-profila, ki zagotavljajo visoko togost ohišja.

Motor DYNAMITE® 88T

Električni motor Dynamite 88T ima optimalno zmogljivost, ki zahvaljujoč zobnikom prenaša visok navor na kolesa. Nameščen je na jeklenem nosilcu motorja, ki preprečuje deformacijo in pomaga zaščititi zobnike.

Polžasto orodje

Sprednji in zadnji diferencial sta opremljena s polžastim menjalnikom, ki zagotavljata prenos največje moči na osi in hkrati zagotavljata trajno zaviranje, ko se avtomobil ustavi. Majhne dimenzije vam bodo omogočile ustvarjanje večje oddaljenosti od tal.

Toge jeklene gredi

Visok navor polžastega gonila zahteva uporabo jeklenih pogonskih gredi. Samo ti lahko prenašajo moč na kolesa tudi na težjih vzponih.

Nazobčane pogonske gredi

Sprednja in zadnja pogonska gred od centralnega menjalnika do diferencialov sta 2-vzdolžno nazobčana in omogočata največji aksialni pomik gredi ob ohranjanju prenesene moči.

Amortizerji z vijačnimi vzmeti

Kljub temu, da gre za majhen model, imajo tudi v tem merilu blažilniki svojo nenadomestljivo vlogo pri blaženju udarcev med vožnjo. Za večjo resničnost so izdelani modelno s simuliranimi rezervoarji.

TOGE PREME SPREDAJ IN ZADAJ

Sprednja in zadnja toga os sta sestavljeni iz dvodelne ulite plastike, v kateri so pogonske gredi nameščene v krogličnih ležajih.

Osvetlitev z dvema LED lučkama

Paket vključuje dve LED luči, ki sta nameščeni v sprednjem odbijaču. Dodaten konektor LED luči na krmilni enoti omogoča dodajanje dodatnih izbirnih LED luči.

4-točkovno zadnje vzmetenje

Geometrija vzmetenja uporablja 4-točkovno zasnovo za zadnji del avtomobila, ki je optimizirana za največji zasuk osi med vožnjo ob ohranjanju navora.

Kolesa z licenco

Uradno licencirana kolesa KMC XD Machete so legendarna v svetu terenskih vozil. Oblikovani so v črni barvi in imajo osupljive podrobnosti, kljub majhnemu obsegu. Uradno licencirane pnevmatike Nitto Trail Grappler M/T ponujajo odlično kombinacijo zmogljivosti na terenu in hkrati ohranjajo odlično zmogljivost na cesti.

Zgibno telo

Zahvaljujoč shranjevanju ohišja na vrtišču je enostaven dostop do vgrajenih komponent. Baterijo in ohišje lahko hitro zamenjate ali napolnite tako, da odstranite samo dve sponki in obrnete ohišje navzgor.

Opremljen s krogličnimi ležaji

Čeprav gre za majhen model, je opremljen s krogličnimi ležaji tako kot velik avtomobil. Brez drsnih ležajev, samo kroglični ležaji. Če greste v vlažno okolje, ne pozabite na vzdrževanje in mazanje!

Servo AXIAL AS-1

Neposredno nad sprednjo premo je nameščen krmilni servo Axial AS-1 s servo saverjem, ki omogoča natančno krmiljenje, hkrati pa poskrbi za zaščito prestav in servo elektronike v primeru blokade ali udarca.

Vsebina paketa:

Paket vključuje že sestavljen model RC avtomobila Axial SCX24 Deadbolt 1:24 4WD RTR, aksialni sprejemnik s krmilnikom AE-6, enosmerni motor Tazer 180 88T z zobnikom, aksialni oddajnik 2-kanalni AX-4 2,4 GHz, 7,4 V 350 mAh, USB polnilec 2-celični LiPo, navodila v češčini, priročnik EN, DE, FR, IT.

Priporočamo nakup:

Vse kar potrebujete za delovanje najdete v paketu.

Priporočene baterije

Za več zabave in daljši čas delovanja priporočamo nakup dodatne baterije:

 • Rezervna LiPo baterija 7,4 V 350 mAh

Za napajanje USB polnilca priporočamo uporabo zmogljivega mrežnega univerzalnega USB adapterja (vir) 3.1A (15W).

Priporočeni univerzalni polnilci za hitrejše polnjenje
 • Omrežni polnilec Spektrum S150 z enim izhodom 50 W.
 • Mrežni polnilec Spektrum S1100AC z enim izhodom 1x100W.

Za priključitev baterije na polnilnik je potreben polnilni kabel z IC3 redukcijo baterije - JST-PH.

Polnilec za avtomobilsko vtičnico

Za polnjenje baterije lahko uporabite Hobbyzone polnilec 12VDC 2xLiPol 300mA. Polnilec je namenjen priklopu in napajanju iz avtomobilskega vtikača 12V DC. Za napajanje iz omrežja 230V priporočamo omrežni napajalnik Traxxas 13,8V 3,5A z avto vtičnico.

Nadgradite na AC pogon

Model je mogoče nadgraditi na AC pogon z uporabo senzorskega motorja in krmilnika. Ta kombinacija je bila posebej razvita za platformi SCX24 in AX24. AC senzorski pogon ponuja visoko zmogljivost, dolgo življenjsko dobo in natančen nadzor hitrosti glede na položaj plina. Nadgradnja tega modela zahteva: AC motor z regulatorjem, sprejemnikom in oddajnikom.

Priporočene izbrane komponente:

 • Spektrum AC motor Company, regulator 8A: SCX24
 • Spektrum oddajnik SLT3 2.4GHz, sprejemnik SR315DP
Dodatki za normalno delovanje

Za normalno delovanje avtomobila Axial RC potrebujete lepilo za pnevmatike, lepilo za vijake in komplet orodij. Iz našega asortimana priporočamo ugoden set orodja za RC avtomobile. Model uporablja tudi vijake v palčnih enotah, zato priporočamo šestrobi izvijač 1/20".

Lepilo za pnevmatike se uporablja za lepljenje pnevmatik na platišče. Vedno je potrebno, da je pnevmatika do konca trdno pritrjena na platišče! Če pnevmatika ni prilepljena do konca, se lahko strga. Lepilo za pnevmatike ima posebno sestavo, ki je sposobna lepiti materiale, kot sta guma ali najlon, hkrati pa je po strditvi lepilo fleksibilno. Iz naše ponudbe priporočamo Robitronic Tire Glue.

Za redno vzdrževanje je potrebno lepilo za vijake. Vijake, ki so priviti v kovinski material (npr. vijake v motorju, polžasto gonilo v zobniku), morate s tem lepilom zavarovati pred popuščanjem.

Zaščitna embalaža za akumulatorje

Zaščitna embalaža je zasnovana tako, da omeji tveganje, povezano s transportom in polnjenjem akumulatorjev. LiPo baterije lahko ob ohranjanju majhnih dimenzij in nizke teže zagotavljajo visoke praznilne tokove in imajo veliko kapaciteto za dolg čas vožnje. Nasprotno, LiPo baterija je še posebej dovzetna za mehanske poškodbe.

Eksplozivne risbe
Ocene
0 ocen
Kupilo 2 + kupci
Pogledaj LEGO®

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom