OTROŠKA VOZILA550 izdelkov

Otroški električni avtomobil lahko kot prvi avtomobil v otrokovem življenju postane vir nepozabnih spominov in izkušenj. Čudoviti električni avtomobili bodo zbudili veselje v očeh vaših otrok.

Najbolj prodajani izdelki
1
Pedalni traktor FALK 2040N Claas Arion 410 z nakladalcem, bagerjem in stranskim tirom
Na zalogi> 5 kosov
150,57 € 171,82 €
2
Peg-Pérego John Deere Ground Force s stranskim tirom 12V - 330W zelena
Na zalogi> 5 kosov
414,37 € 456,48 €
3
Polnilnik Peg-Pérego 12V
Na zalogi> 5 kosov
30,12 €
Filtrirano 550 izdelkov
Pomladni hiti
-9 %
3+

Peg-Pérego John Deere Ground Force s stranskim tirom 12V - 330W zelena

Peg-Pérego John Deere Ground Force 12V - 330W. John Deere Ground Force je natančna reprodukcija najbolj znanega ameriškega traktorja na svetu. Otroci bodo oboževali njegovo moč, nedvomno zeleno in rumeno barvo ter njene edinstvene lastnosti. Ta čudovit električni traktor je idealen za otroke od 3. leta starosti, ki svoj čas radi preživijo v igri zunaj. Otroci imajo radi John Deere Ground zaradi izjemne velikosti in sposobnosti prenašanja težkih tovorov. Starši imajo radi odlično kakovost, ki jo zagotavlja Peg Perego. Njegova prostorna prikolica - ki je serijsko vključena - je nujna za tiste, ki resno razmišljajo o svoji igri. Lahko ga enostavno priključite in odklopite. Kolesa (iz plastike) imajo dva utora, tako da lahko vaš otrok z lahkoto potuje tudi po neravnem terenu in z lahkoto obvladuje naklone do 10%. Popolnoma funkcionalen FM radio je na voljo na armaturni plošči John Deere Ground Force. John Deere ima vse, kar potrebujete, da bo vaš otrok srečen, varen in udoben. Sedež lahko nastavite v 2 položaji, da ustrezata vsakemu vozniku, in ima dva zložljiva naslona za roke. Če se vaš otrok počuti utesnjeno in ga noče, ga lahko napotite. Hitrost naprej (2) in vzvratno vožnjo nadzoruje krmilna ročica, plin in zavora sta v enem pedalu - po pritisku na plin se avto zažene, ko se sprosti Druga prestava ima ključavnico, ki preprečuje njeno uporabo po potrebi. Otroško električno vozilo italijanskega podjetja Peg-Pérego Traktor je namenjen otrokom od 3 do 8 let Moč motorja je 2 x 165 W (330 W skupaj) Baterija: 1 x 12V / 8Ah Hitrost 3,5 km / h, 7,3, km / h, vzvratno 3,4 km / h Največja obremenitev 40 kg + 10 kg obremenitve Teža vozila 17,2 kg Nastavljiv sedež Tiru FM radio Licenca John Deere Videz prave kopenske sile Najvišji vzpon 10% 2-kolesni pogon Plastična kolesa Mere: 63 x 169,5 x 68 (V) cm Dimenzije paketa: 101 x 63 x 50 cm Priloženo bateriji in polnilniku Uporabljeni materiali: antikorozijsko obdelano železo. PP polipropilen. PA poliamid. PEHD visoke gostote Življenjska doba baterije: 40 min (življenjska doba baterije je samo okvirna in se razlikuje glede na to, kako se vozilo uporablja, teža otroka in vozna površina. Navedeni čas dobimo, če baterijo uporabljamo na 3/4 kapacitete na ravnem in kompaktnem terenu in do 1/4 svoje zmogljivosti na neravnem terenu ali na vzponih) Nasvet za vas: Privoščite otroku več zabave in avanture, ki traja veliko dlje. Priporočamo, da za ATV kupite rezervno baterijo, ki jo imate lahko vedno popolnoma napolnjeno. Samo izmenjava in zabava se lahko nadaljuje :)
18+

Polnilnik Peg-Pérego 12V

Polnilnik za 12V baterije.
3+

Peg-Pérego John Deere Gator HPX 12V - 350W zelena

Peg-Pérego John Deere Gator HPX 12V - 350W Prava kopija John Deere Gator HPX. Eden od originalnih modelov Peg Perego je iz družinske delavnice John Deere. To je zvesta kopija slavnega ameriškega proizvajalca HPX. Električni pomožni avtomobil z 12-voltno polnilno baterijo je v nezgrešljivi zeleni in rumeni barvi, zaradi česar je ta avtomobilček edinstven in prepoznaven po vsem svetu. John Deere Gator HPX je za otroke, stare 3 leta in več, ki iščejo neverjetno pustolovščino. John Deere Gator HPX vozi po katerem koli terenu, še bolj neravnem, in se lahko sooči z naklonom do 17%. Rojen je bil za popolno varno gibanje po polju in ima popoln oprijem, ki ga zagotavlja vzorec tekalne plasti v kombinaciji z največjim oprijemom. Z lahkoto se spopada s trato in se ponaša s svojo močjo in spretnostjo tudi na zavitih cestah. Njegov 2-sedežni prostor omogoča vašemu otroku, da deli veliko srečnih trenutkov. Opremljen je z ogromno prekucno prikolico, s katero lahko otrok brez težav dvigne sedeže. Prikolica lahko prevaža do 10 kg. Sedež je mogoče nastaviti v 4 položaje, ki ustrezajo vsakemu vozniku. Dvosedežno otroško električno vozilo italijanskega podjetja Peg Pérego s prekucnikom. Priložena z 12V / 12 Ah baterijo in 12V polnilnikom. Vrsta vozila: Otroška vozila Starostna kategorija: 3-8 let maks. obremenitev: 10 kg Barva: zelena in rumena maks. hitrost: 6,8 km/h Polnilnik: 12V (12 Ah) Baterija 12V/8Ah Moč: 2 x 175 W (skupaj 350 W) Hitrost: 2 + vzvratno Hitrost: 1 hitrost: 3,5 km / h Hitrost: 2 stopinji 6,8 km / h Hitrost vzvratne vožnje: 3,5 km / h Dvokolesni pogon Plastična kolesa Pomični sedež v 4 položajih 2 naslonjala ob straneh sedežev, ki služita tudi za oprijem pri vožnji po neravnem terenu Prozorno vetrobransko steklo Veliki žarometi odbijajo svetlobo in dajejo vtis, da so prižgani (v resnici niso prižgani) Velik sprednji odbijač ščiti vozilo v primeru čelnega trka Na velikih sprednjih blatnikih so stojala za vodo (skupaj 2) ali pa služijo kot prostor za shranjevanje Ključ za vžig na instrumentni plošči Uporabljeni materiali: protikorozijsko obdelano železo, PP polipropilen, PA poliamid, PEHD visoke gostote Teža: 24,5 kg Nosilnost: 60 kg + 10 kg obremenitev Dimenzije: 89,5 x 131 x 65,5h cm Traktor ima hupo Ročno nagibanje telesa Življenjska doba baterije: 37 min (življenjska doba baterije je le okvirna in se razlikuje glede na način uporabe vozila, otrokovo težo in vozno površino. Naveden čas je dosežen, če se baterija uporablja pri 3/4 svoje zmogljivosti na ravnem in kompaktnem terenu in do 1/4 svoje zmogljivosti na neravnem terenu ali pri vzponih) Tukaj lahko kupite dodatno tirnico: Peg-Pérego prikolica John Deere ADVENTURE Prikolica - Gator Nasvet za vas: Otroku omogočite več zabave in pustolovščine, ki traja veliko dlje. Priporočamo, da kupite rezervni akumulator za traktor, ki ga imate vedno pri roki do konca. Samo zamenjava in zabava se lahko nadaljuje :)

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom