OTROŠKA VOZILA338 izdelkov

Celotna prodaja
Novoletna razprodaja
Novoletna razprodaja
Najbolj prodajani izdelki
1
Pedalni traktor FALK 2040N Claas Arion 410 z nakladalcem, bagerjem in stranskim tirom
Na zalogi> 5 kosov
135,00 € 139,90 €
2
Peg-Pérego John Deere Ground Force s stranskim tirom 12V - 330W zelena
Na zalogi> 5 kosov
372,83 € 399,00 €
3
Polnilnik Peg-Pérego 12V
Na zalogi> 5 kosov
29,13 €
Filtrirano 338 izdelkov
3+

Peg-Pérego John Deere Ground Force s stranskim tirom 12V - 330W zelena

Peg-Pérego John Deere Ground Force 12V - 330W. John Deere Ground Force je natančna reprodukcija najbolj znanega ameriškega traktorja na svetu. Otroci bodo oboževali njegovo moč, nedvomno zeleno in rumeno barvo ter njene edinstvene lastnosti. Ta čudovit električni traktor je idealen za otroke od 3. leta starosti, ki svoj čas radi preživijo v igri zunaj. Otroci imajo radi John Deere Ground zaradi izjemne velikosti in sposobnosti prenašanja težkih tovorov. Starši imajo radi odlično kakovost, ki jo zagotavlja Peg Perego. Njegova prostorna prikolica - ki je serijsko vključena - je nujna za tiste, ki resno razmišljajo o svoji igri. Lahko ga enostavno priključite in odklopite. Kolesa (iz plastike) imajo dva utora, tako da lahko vaš otrok z lahkoto potuje tudi po neravnem terenu in z lahkoto obvladuje naklone do 10%. Popolnoma funkcionalen FM radio je na voljo na armaturni plošči John Deere Ground Force. John Deere ima vse, kar potrebujete, da bo vaš otrok srečen, varen in udoben. Sedež lahko nastavite v 2 položaji, da ustrezata vsakemu vozniku, in ima dva zložljiva naslona za roke. Če se vaš otrok počuti utesnjeno in ga noče, ga lahko napotite. Hitrost naprej (2) in vzvratno vožnjo nadzoruje krmilna ročica, plin in zavora sta v enem pedalu - po pritisku na plin se avto zažene, ko se sprosti Druga prestava ima ključavnico, ki preprečuje njeno uporabo po potrebi. Otroško električno vozilo italijanskega podjetja Peg-Pérego Traktor je namenjen otrokom od 3 do 8 let Moč motorja je 2 x 165 W (330 W skupaj) Baterija: 1 x 12V / 8Ah Hitrost 3,5 km / h, 7,3, km / h, vzvratno 3,4 km / h Največja obremenitev 40 kg + 10 kg obremenitve Teža vozila 17,2 kg Nastavljiv sedež Tiru FM radio Licenca John Deere Videz prave kopenske sile Najvišji vzpon 10% 2-kolesni pogon Plastična kolesa Mere: 63 x 169,5 x 68 (V) cm Dimenzije paketa: 101 x 63 x 50 cm Priloženo bateriji in polnilniku Uporabljeni materiali: antikorozijsko obdelano železo. PP polipropilen. PA poliamid. PEHD visoke gostote Življenjska doba baterije: 40 min (življenjska doba baterije je samo okvirna in se razlikuje glede na to, kako se vozilo uporablja, teža otroka in vozna površina. Navedeni čas dobimo, če baterijo uporabljamo na 3/4 kapacitete na ravnem in kompaktnem terenu in do 1/4 svoje zmogljivosti na neravnem terenu ali na vzponih) Nasvet za vas: Privoščite otroku več zabave in avanture, ki traja veliko dlje. Priporočamo, da za ATV kupite rezervno baterijo, ki jo imate lahko vedno popolnoma napolnjeno. Samo izmenjava in zabava se lahko nadaljuje :)
18+

Polnilnik Peg-Pérego 12V

Polnilnik za 12V baterije.
1+

PUKY Pukylino siva 2019

Potiskalnik PUKY Pukylino siv 2019. Otroški izbijač je zasnovan tako, da lahko otroci, ki so naredili prve korake, preizkusijo in razvijejo svoje druge sposobnosti - oblačenje, sedenje, poskakovanje in vožnja. Na ta način vaši otroci vadijo začetno krmiljenje in premikanje nog. Primerno od 1 leta in višine 75 cm. Super lahka konstrukcija 2,5 kg Višina sedeža od tal 22 cm Višina koraka od 24 do 34 cm Ergonomsko oblikovan sedež Maks. nosilnost 20 kg Krmilo z varnostnimi nasveti Kakovostna tiha kolesa. Površinsko odporen prašni premaz Nalepke Opozorilo: Ni primerno za otroke, starejše od 36 mesecev. Dolžina: 51 cm Širina: 26 cm Višina sedeža od tal: 22cm Teža: 2,5 kg Nosilnost: 20 kg Velikost paketa: 50,5 x27x17 cm KAKOVOST: PUKY je že več kot 60 let porok za usposobljenost in zavzetost pri proizvodnji vozil ter edinstven standard kakovosti pri oblikovanju, izdelavi in proizvodnji. VARNOST: PUKY je pionir na področju varnosti. Vsako vozilo ponuja visoko kakovostno varnostno opremo, ki jo pregleda neodvisni inštitut. INOVACIJA: PUKY je znan po svoji inovativni moči in bogati trg z novimi standardi. OTROŠKA MOBILNOST: PUKY že več kot 60 let razvija igralna vozila, primerna za otroke, in tako zelo prispeva k varni mobilnosti otrok. OBLIKA: Vozila PUKY so izdelana za otroke in so zato popolnoma primerna zanje. POSEBNA TRGOVINA: Najpomembnejši prodajni partner PUKY je specializirana trgovina. CENA IN ZMOGLJIVOST: Izdelki znamke PUKY niso poceni, vsekakor pa se jih splača kupiti. ŽIVLJENJE: Vozila PUKY se zaradi spremenljivih sestavnih delov še naprej razvijajo in tako podaljšujejo svojo življenjsko dobo. PRODAJNA CENA DRUGIH ROČNIH VOZIL: Vrednost vozil znamke PUKY je zaradi odlične kakovosti in dolge življenjske dobe nadomestnih delov zelo stabilna, ta vozila pa so zelo privlačna in priljubljena kot rabljena vozila. SIMPATIJA NA TRGU: Blagovna znamka PUKY že nekaj generacij oskrbuje trg z zelo priljubljenim premikajočim se blagom, tako da bodo majhne in velike stranke našle tisto, kar si želijo njihova srca.
1+

PUKY Wutsch Kiwi 2018

Izbijalka Puky - Wutsch Štirikolesni izmet PUKY "Wutsch" za vaše otroke od 1,5 leta in višino 80 cm. Vožnja z izmetom je odličen način, da otroka pripravite na naslednjo vožnjo s klasičnim otroškim kolesom. Zahvaljujoč izbijalcu vaši otroci vadijo začetni nadzor in gibanje stopal. Super lahka konstrukcija 2,8 kg. Otroški štirikolesnik je zasnovan tako, da lahko otroci, ki so se pravkar naučili sedeti in hoditi, urijo druge spretnosti. Otrok sistematično vadi gibanje moči in vzdržljivosti z nogami na odbijalcu. Tako vaši otroci vadijo ravnotežje v koordinaciji s prvimi gibi sklepov. Lastnosti: ergonomski sedež z držalom za udobno nošenje višina sedeža nad tlemi 24,5 cm nastavljiva višina krmila z varnostnimi konci visokokakovostne pnevmatike iz pene skupna dolžina izbijača 58 cm super lahka konstrukcija 2,8 kg Mere: Dolžina: 58 cm Širina: 28 cm Teža: 2,8 kg Nosilnost: 20 kg Velikost paketa: 53,5 cm x 29 x 17 cm KAKOVOST: PUKY je že več kot 60 let porok za usposobljenost in zavzetost pri proizvodnji vozil ter edinstven standard kakovosti pri oblikovanju, izdelavi in proizvodnji. VARNOST: PUKY je pionir na področju varnosti. Vsako vozilo ponuja visoko kakovostno varnostno opremo, ki jo pregleda neodvisni inštitut. INOVACIJA: Podjetje PUKY je znano po svoji inovativni moči in bogati trg z novimi standardi. OTROŠKA MOBILNOST: PUKY že več kot 60 let razvija igralna vozila, primerna za otroke, in tako zelo prispeva k varni mobilnosti otrok. OBLIKA: Vozila PUKY so izdelana za otroke in so zato popolnoma primerna zanje. POSEBNA TRGOVINA: Najpomembnejši prodajni partner PUKY je specializirana trgovina. CENA IN ZMOGLJIVOST: Izdelki znamke PUKY niso poceni, vsekakor pa se jih splača kupiti. ŽIVLJENJE: Vozila PUKY se zaradi spremenljivih sestavnih delov še naprej razvijajo in tako podaljšujejo svojo življenjsko dobo. PRODAJNA CENA DRUGIH ROČNIH VOZIL: Vrednost vozil znamke PUKY je zaradi odlične kakovosti in dolge življenjske dobe nadomestnih delov zelo stabilna, ta vozila pa so zelo privlačna in priljubljena kot rabljena vozila. SIMPATIJA NA TRGU: Blagovna znamka PUKY že več generacij oskrbuje trg z zelo priljubljenim premikajočim se blagom, tako da bodo majhne in velike stranke našle tisto, kar si želijo njihova srca.
3+

Peg-Pérego John Deere Gator HPX 12V - 350W zelena

Peg-Pérego John Deere Gator HPX 12V - 350W Resnična kopija John Deere Gator HPX. Eden izmed originalnih modelov Peg Perego je iz delavnice družine John Deere. Je zvesta kopija HPX slavnega ameriškega proizvajalca. Električni avtomobil z 12-voltno polnilno baterijo je v nedvoumni zeleni in rumeni barvi, zaradi česar je ta avto edinstven in prepoznaven po vsem svetu. John Deere Gator HPX je namenjen otrokom, starejšim od 3 let, ki iščejo neverjetno pustolovščino. John Deere Gator HPX vozi po vseh terenih, še bolj neravnih tleh, in se lahko sooča z nakloni do 17%. Rojen je bil tako, da se je lahko popolnoma varno premikal po polju in ima popoln oprijem, kar zagotavlja vzorec tekalne plasti v kombinaciji z največjim oprijemom. Z lahkoto ravna s trato in se odlikuje po svoji moči in spretnosti tudi na zavitih cestah. Njegov dvosedežni prostor omogoča, da vaš otrok deli veliko srečnih trenutkov. Opremljen je z ogromno prekucno prikolico, ki jo otrok brez težav dvigne. Prikolica lahko prevaža do 10 kg. Sedež lahko nastavite v 4 položaje, da ustreza vsakemu vozniku. Dvosedežno otroško električno vozilo italijanskega podjetja Peg Pérego s prekucnikom. Dobavljeno z 12V / 12 Ah baterijo in 12V polnilnikom. Tip vozila: Otroška vozila Starostna kategorija: 3-8 let Maks. obremenitev: 10 kg Barva: zelena in rumena Maks. hitrost: 6,8 km / h Polnilnik: 12V (12 Ah) Baterija 12V / 8Ah Moč: 2 x 175 W (350 W skupaj) Hitrost: 2 + vzvratno Hitrost: 1 hitrost: 3,5 km / h Hitrost: 2 stopinji 6,8 km / h Hitrost vzvratne vožnje: 3,5 km / h Dvokolesni pogon Plastična kolesa Drsni sedež v 4 položajih 2 naslonjali na straneh sedežev, ki služijo tudi za oprijem med vožnjo po neravnem terenu Prozorno vetrobransko steklo Veliki žarometi odbijajo svetlobo in dajejo vtis, da svetijo (niso v resnici prižgani) Velik sprednji odbijač ščiti vozilo v primeru čelnega trka Na velikih sprednjih blatnikih so stojala za vodo (skupaj 2 kosa) ali pa lahko služijo kot prostor za shranjevanje Vžigalni ključ na armaturni plošči Uporabljeni materiali: antikorozijsko obdelano železo, PP polipropilen, PA poliamid, PEHD visoke gostote Teža: 24,5 kg Nosilnost: 60 kg + 10 kg obremenitve Mere: 89,5 x 131 x 65,5h cm Traktor ima hupo Ročno nagibanje telesa Življenjska doba baterije: 37 minut (življenjska doba baterije je samo okvirna in se razlikuje glede na to, kako se vozilo uporablja, težo otroka in vozno površino. Ta čas je rezultat, če baterijo porabite na 3/4 svoje kapacitete raven in kompakten teren ter do 1/4 njegove zmogljivosti na neravnem terenu ali na vzponih) Dodatno oblogo lahko kupite tukaj: Prikolica Peg-Pérego John Deere ADVENTURE Prikolica - Gator Nasvet za vas: Privoščite otroku več zabave in avanture, ki traja veliko dlje. Priporočamo, da za traktor kupite rezervno baterijo, ki jo imate lahko vedno popolnoma napolnjeno. Samo izmenjava in zabava se lahko nadaljuje :)
Celotna prodaja
Novoletna razprodaja
Novoletna razprodaja

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom