OTROŠKA VOZILA361 izdelkov

Trenutna ponudba
NOVI Falk na zalogi
NOVI Falk na zalogi
Najbolj prodajani izdelki
Filtrirano 361 izdelkov
6+

AKCIJA - BERG Black Edition E-BF

BERG Black Edition E-BF Berg E-BF je spremenjena različica pedala z električnim pogonom. Se želite brezskrbno voziti z električnimi pedali? Za vas imamo inovativni BERG E-go-kart. Vozite lahko ure brez napora. Podprto s senzorjem navora. Odstranljiva 24 V baterija za brezskrbno vožnjo Sistem E-BF je opremljen z 250 W EW motorjem Največja dovoljena hitrost e-skelterja je le 16 km / h Podpora v štirih korakih zahvaljujoč ECO, TOUR, SPORT in TURBO Kakovosten LCD zaslon s hitrostjo, števcem kilometrov in zmogljivostjo baterije Z odstopom, ročno zavoro in parkirno zavoro Z 8 različnimi sedežnimi položaji Stabilno in varno na štirih kolesih Napihljive trajne gume Okvir XXL je 10 cm daljši od običajnega okvirja BERG Okvir je ojačan in zato še bolj stabilen, jeklen zadnji okvir z nihajno osjo Največja uporabniška teža = 100 kg Ta model je primeren za otroke, starejše od 6 let. romery 156 x 80 x 86 cm teža 55 kg Večino modelov BFR je mogoče kupiti v različici E-BF. Kaj pomeni BFR? BFR pomeni: Zavora, prosti tek in vzvratna vožnja. V čem je čaranje vožnje s štirikolesniki? Prva stvar, ki vas bo presenetila, je odlična vodljivost in okretnost. Stopite naprej in nazaj ali počivajte v prostem teku. Pedal štirikolesnike lahko enostavno prilagodite osebi, ki ga vozi, štirikolesnik lahko vozi 6-letni otrok ali odrasla oseba. Zakaj je vredno vlagati v pedala? Tekalna steza vam bo služila dolga leta, to ni nakup za eno sezono. Trajna podporna struktura, kakovostne pnevmatike ali menjalnik naredijo vožnjo resnično izkušnjo. Ali pa si radi privoščite nekaj, česar nimajo vsi. Nekaj unikatnega. Štirikolesniki BERG TOYS so novost, ki bo držala vaše srce in srce vaše družine. Odkrijte nov način aktivnega preživljanja prostega časa. Želimo vam prijetno PEDALIRANJE.
3+

Avto RIRICAR s PU kolesi - modra

Na slovaški trg pripeljemo Riricar - igračo, ki je po svoji revolucionarni vožnji in odličnem dizajnu že prejela številne nagrade po vsem svetu. Riricar ne potrebuje pedalov, baterij ali katerega koli drugega vira pogona, pa vendar ga potrebuje. Riricar je revolucionarni avtomobil za igrače za mlade in stare - od 3 do 103 leta! Riricar je skoraj mehanski čudež, ki uporablja neizčrpne vire - vztrajnost, centrifugalno silo, težnost in trenje. Če k temu dodamo še na videz neizčrpno otrokovo energijo, Riricar dejansko nadaljuje v nedogled - dokler uživate. Vse, kar potrebujete za vožnjo z avtomobilom Ririar, ste sami in ravna površina. Riricar ima nosilnost do 105 kg, zato lahko brez težav prevaža odraslo osebo. Potrjen je za otroke od 3. leta dalje. Priporočena starost je 3 leta. Riricar lahko uporabljajo tudi otroci, mlajši od 3 let, pod nadzorom odraslih! Odvisno je le od njihovih gibalnih sposobnosti. Zahvaljujoč zadnjim kolesom je zelo stabilen. Riricar je izdelan iz visokokakovostne plastike. Riricar izpolnjuje vse potrebne teste za evropski trg. Sprednja majhna kolesa se med vožnjo ne dotikajo tal. Ta kolesa pomagajo ohranjati stabilnost avtomobila. Če zavijete prehitro, se lahko avto nasloni nanje in zavira Primeren je tudi kot odsevnik. Je stabilen in enostaven za uporabo. Poleg tega ga je mogoče voziti brez poskakovanja. Otrok lahko izbere način vožnje. Riricar najbolje deluje, če ga uporabljate na trdih, gladkih ravnih površinah, v zaprtih prostorih ali na prostem, vključno z betonom, asfaltom ali tlakovanimi cestami in drugimi odprtimi površinami. Riricar je igrača, s katero se otroci igrajo vsak dan. Otrokom omogoča vožnjo in vplivanje na igrače z lastnimi aktivnostmi. Izvirno darilo, ki bo všeč celotni družini.
3+

Avto RIRICAR s PU kolesi - rdeča

Na slovaški trg pripeljemo Riricar - igračo, ki je po svoji revolucionarni vožnji in odličnem dizajnu že prejela številne nagrade po vsem svetu. Riricar ne potrebuje pedal, baterije ali katerega koli drugega vira pogona, pa vendar ga potrebuje. Riricar je revolucionarni avtomobil za igrače za mlade in stare - od 3 do 103 leta! Riricar je skoraj mehanski čudež, ki uporablja neizčrpne vire - vztrajnost, centrifugalno silo, težnost in trenje. Če k temu dodamo še na videz neizčrpno otrokovo energijo, Riricar dejansko nadaljuje v nedogled - dokler uživate. Vse, kar potrebujete za vožnjo z avtomobilom Ririar, ste sami in ravna površina. Riricar ima nosilnost do 105 kg, zato lahko brez težav prevaža odraslo osebo. Potrjen je za otroke od 3. leta dalje. Priporočena starost je 3 leta. Riricar lahko uporabljajo tudi otroci, mlajši od 3 let, pod nadzorom odraslih! Odvisno je le od njihovih gibalnih sposobnosti. Zahvaljujoč zadnjim kolesom je zelo stabilen. Riricar je izdelan iz visokokakovostne plastike. Riricar izpolnjuje vse potrebne teste za evropski trg. Sprednja majhna kolesa se med vožnjo ne dotikajo tal. Ta kolesa pomagajo ohranjati stabilnost avtomobila. Če zavijete prehitro, se lahko avto nasloni nanje in zavira Primeren je tudi kot odsevnik. Je stabilen in enostaven za uporabo. Poleg tega ga je mogoče voziti brez poskakovanja. Otrok lahko izbere način vožnje. Riricar najbolje deluje, če ga uporabljate na trdih, gladkih ravnih površinah, v zaprtih prostorih ali na prostem, vključno z betonom, asfaltom ali tlakovanimi cestami in drugimi odprtimi površinami. Riricar je igrača, s katero se otroci igrajo vsak dan. Otrokom omogoča vožnjo in vplivanje na igrače z lastnimi aktivnostmi. Izvirno darilo, ki bo všeč celotni družini.
3+

Avto RIRICAR z zelenimi PU kolesi

Video: www.youtube.com/watch Na slovaški trg pripeljemo Riricar - igračo, ki je za svoj revolucionarni pogon in odličen dizajn že prejel številne nagrade na svetu. Riricar ne potrebuje pedalov, baterij ali katerega koli drugega vira pogona, pa vendar ga potrebuje. Riricar je revolucionarni avtomobil za igrače za mlade in stare - od 3 do 103 leta! Riricar je skoraj mehanski čudež, ki uporablja neizčrpne vire - vztrajnost, centrifugalno silo, težnost in trenje. Če k temu dodamo še na videz neizčrpno otrokovo energijo, Riricar dejansko nadaljuje v nedogled - dokler uživate. Vse, kar potrebujete za vožnjo z avtomobilom Ririar, ste sami in ravna površina. Riricar ima nosilnost do 105 kg, zato lahko brez težav prevaža odraslo osebo. Potrjen je za otroke od 3. leta dalje. Priporočena starost je 3 leta.Riricar lahko uporabljajo tudi otroci, mlajši od 3 let, pod nadzorom odraslih! Odvisno je le od njihovih gibalnih sposobnosti. Zahvaljujoč zadnjim kolesom je zelo stabilen. Riricar je izdelan iz visokokakovostne plastike. Riricar izpolnjuje vse potrebne teste za evropski trg. Sprednja majhna kolesa se med vožnjo ne dotikajo tal. Ta kolesa pomagajo ohranjati stabilnost avtomobila. Če zavijete prehitro, se lahko avtomobil nasloni nanje in zavira, primeren pa je tudi kot odbijač. Je stabilen in enostaven za uporabo. Poleg tega ga je mogoče voziti brez poskakovanja. Otrok lahko izbere način vožnje. Riricar najbolje deluje, če ga uporabljate na trdih, gladkih ravnih površinah, v zaprtih prostorih ali na prostem, vključno z betonom, asfaltom ali tlakovanimi cestami in drugimi odprtimi površinami. Riricar je igrača, s katero se otroci igrajo vsak dan. Otrokom omogoča vožnjo in vplivanje na igrače z lastnimi aktivnostmi. Izvirno darilo, ki bo všeč celotni družini.
Trenutna ponudba
NOVI Falk na zalogi
NOVI Falk na zalogi

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom