Zaščita vaše zasebnosti

Ti pogoji veljajo od 25.5.2018.

Osnovni podatki

Skrbnik vaših osebnih podatkov je naše podjetje

Raj Toys s. r. o.
Bancíkovej 1/A
82103 Bratislava
Matična številka: 54 903 459

Katere osebne podatke zbiramo

Če pri nas naročite blago ali storitve, zbiramo predvsem podatke, ki so v postopku naročila označeni kot obvezni. Obvezni podatki so samo tisti, brez katerih ne moremo obdelati vašega naročila, kot so vaše ime, elektronski naslov, telefonska številka, naslov za dostavo in predmet samega naročila.

Po dostavi blaga vam bomo lahko poslali elektronsko sporočilo z zahtevo za oceno kupljenega blaga in naših storitev.

Če nas kontaktirate po telefonu ali elektronski pošti, bomo obdelovali tudi vaše osebne podatke, navedene v tem sporočilu.

Da bi izboljšali naše storitve, personalizacijo in trženje, uporabljamo piškotke in podobna orodja. Za več informacij glejte Piškotki.

Piškotki

Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov

Izvajanje pogodbe: v primeru naročanja ali opravljanja drugih storitev. To so predvsem naslovi za izstavitev računa in dostave ali kontaktni podatki.

Izpolnjevanje naših zakonskih obveznosti: pri shranjevanju podatkov o vas in vašem naročilu na naših računih ali pri dajanju podatkov na voljo državnim in drugim organom, ki nadzorujejo naše dejavnosti ali ki rešujejo spore in izvajanje odločitev.

Legitimen interes: pri izboljšanju in prilagajanju naših storitev ter nekaterih trženjskih dejavnosti. Na temelji zakonitega interesa na ta način obdelujemo predvsem osebne podatke, ki jih obdelujemo samodejno in piškotke. Proti obdelavi podatkov lahko ugovarjate v kontaktnih podatkih, navedenih v oddelku {0}.

Soglasje: pri pošiljanju komercialnih sporočil ali pri drugih oblikah trženja. Vsako podano soglasje je prostovoljno in ga lahko kadarkoli prekličete, čeprav to nevpliva na zakonitost obdelave pred njegovim preklicem. Soglasje lahko upravljate pod vašega upotrebniškega računa ali pa se obrnete na nas, da se odjavite od prejemanja promocijskih sporočil.

Razkritje podatkov tretjim osebam

Ob dostavi: prevozniško podjetje, s katerim sodelujemo. To je naslov za dostavo in kontaktne podatke, v primeru plačila po povzetju in zneska, ki ga je treba plačati. Prevoznik je upravičen do obdelave osebnih podatkov, ki mu jih posredujemo samo z namenom dostave blaga.

Za zunanjo obdelavo podatkov: partnerji, s katerimi sodelujemo. Podatke obdelujejo za nas na temelji naših navodil in v skladu s tem dokumentom. Naši dobavitelji vzdržujejo vsih potrebnih varnostnih, tehničnih in organizacijskih ukrepov za zagotavljanje želene zaščite osebnih podatkov.

Za analitične in marketinške storitve: partnerji, ki nam zagotavljajo analitične in oglaševalske storitve. Za zbiranje informacij o vaših željah in uporabi naše spletne strani lahko uporabljajo piškotke in podobne tehnologije. Za več informacij o teh orodjih, oglejte Piškotki.

Iz pravnih razlogov: javnemu ali drugemu pooblaščenemu organu, če nas zaveže k posredovanju vaših osebnih podatkov. V primeru uveljavitve ali zaščite naših pravic se vaši osebni podatki lahko posredujejo drugemu subjektu (npr. odvetniku).

Kako dolgo obdelujemo vaše osebne podatke

Osebne podatke, ki so potrebne za pravilno izvajanje storitev ali izpolnjevanje naših obveznosti, obdelujemo v obdobju, ki ga določajo zakonski predpisi ali v skladu z njimi.

V primeru obdelave osebnih podatkov na temelji našega zakonitega interesa, podatke hranimo do prenehanja razloga za njihovo obdelavo. Običajno za obdobje največ 5 rokov.

V primeru obdelave osebnih podatkov na temelji danega soglasja se bodo vaši osebni podatki obično obdelovali za obdobje 5 rokov, ali do preklica tega soglasja.

Varnost osebnih podatkov

Skrbimo za zaščito vaših osebnih podatkov in si močno prizadevamo, da bodo vaši podatki varni. Trudimo se za uporabo takšnih varnostnih, tehničnih in organizacijskih ukrepov, ki glede na trenutno tehnološko stanje zagotavljajo zadostno varnost in sprejete ukrepe redno posodabljamo. Vsa komunikacija med vašo napravo in našo spletno stran je šifrirana. Podatkovne zbirke, ki vsebujejo osebne podatke varujemo pred poškodbami, uničenjem, izgubo in zlorabo. Vaše geslo za uporabniški račun shranjujemo v zgoščeni obliki, tako da ga ni mogoče dešifrirati, niti v primeru, da te podatke pridobijo nepooblaščene osebe.

Kakšne so vaše pravice

Glede obdelave vaših podatkov imate več pravic. Če uveljavite katero od zgoraj navedenih pravic, vas bomo o obdelavi prijave obvestili v 30 dneh od datuma prejema zahteve.

Za uveljavljanje svojih pravic nam pošljite e-poštno sporočilo ali pisno zahtevo na kontaktne informacije, navedene v Osnovni podatki.

Pravica do dostopa do osebnih podatkov

Lahko nas zaprosite, da vam pošljemo pregled osebnih podatkov, ki jih obdelujemo o vas. Posredovali vam bomo podatke o tem, katere podatke o vas obdelujemo, s kakšnim namenom, komu so bili ti podatki posredovani in kako dolgo jih bomo hranili.

Pravica do prenosljivosti podatkov

Od nas lahko zahtevate, da vam v strojno berljivi obliki pošljemo osebne podatke, ki jih obdelujemo o vas.

Pravica do popravka

Če menite, da so osebni podatki, ki jih obdelujemo o vas, napačni, lahko zahtevate, da jih popravimo.Priporočamo pa, da podatke enostavno popravite znotraj vašega upotrebniškega računa.

Pravica do brisanja

Lahko zahtevate, da izbrišemo vaše podatke. Izbris ne bo vplival na podatke, ki jih moramo po zakonu hraniti. Prav tako bomo obvestiti druge prejemnike vaših osebnih podatkov, da uveljavate pravico do brisanja in da morajo odstraniti vse vaše osebne podatke, če je to tehnično mogoče, ob upoštevanju razpoložljive tehnologije in stroškov.

Pravica do omejitve obdelave

V naslednjih primerih lahko zaprosite za začasno omejitev obdelave svih osebnih podatkov:

  • če zanikate točnost svojih osebnih podatkov
  • če se vaši osebni podatki obdelujejo nezakonito
  • IFERROR(__xludf.DUMMYFUNCTION(" GOOGLETRANSLATE(A9,""sk"", ""sl"")");"Če vaših osebnih podatkov ne potrebujemo več za namene obdelave, vi pa jih potrebujete za lastne namene, da dokažete, uveljavite ali zagovarjate svoje pravne zahtevke")
  • če nasprotujete obdelavi vaših osebnih podatkov ki temelji iz našeha zakonitega interesa

Pravica vložitve pritožbe

Imate pravico ugovarjati obdelavi vaših osebnih podatkov, ki se izvaja na podlagi našega legitimnega interesa (glejte informacije v Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov), zaradi razlogov, povezanih z vašo specifično situacijo.

Vložitev pritožbe

Če menite, da je obdelava vaših osebnih podatkov od strane našega podjetja nezakonita, imate pravico do pritožbe Uradu za varstvo osebnih podatkov Ampak, bomo veseli, če boste takšne primere reševali naprej z nami. Prosimo, pišite nam na kontaktih navedenih v Osnovni podatki.