Plenice in previjanje594 izdelkov

Najbolj prodajani izdelki
1
Nadomestna enojna kaseta ANGELCARE
Zadnji 3 kosi
7,26 €
2
BAMBO Dreamy Night Pants Plenične hlačke za enkratno uporabo Fantje 4-7 let (15-35 kg) 10 kos
Na zalogi 5 ks
4,52 €
3
ANGELCARE Rezervne kartuše 6 kosov
3 - 7 dni
41,53 €
Filtrirano 594 izdelkov

BAMBO Dreamy Night Pants Plenične hlačke za enkratno uporabo Fantje 4-7 let (15-35 kg) 10 kos

Bambo Dreamy nočne hlače raztegljive nočne pleničke hlačke za deklice in fante z zračno površino. Posebne nočne pleničke hlačke so še posebej koristne za otroke, ki trpijo zaradi nočnega uriniranja. Nova linija je razvita posebej za deklice in predvsem za fante. Proizvaja ABENA A / S, Danska, ob upoštevanju najstrožjih meril glede proizvodne tehnologije in uporabljenih materialov. Kakovost pleničnih hlačk Bambo Nature v zadostni meri dokazuje podelitev prestižne nordijske ekološke oznake SWAN, certifikata Asthma Allergy Nordic, oznake FSC ali zelenega simbola I green m green, ki zagotavlja uporabo obnovljivih materialov pri izdelavi samih izdelkov in njihovo embalažo. Za njihovo pridobitev mora proizvajalec izpolnjevati številne stroge omejitve – npr. prepoved uporabe klora, optičnih belil ali drugih organskih belil, parfumov ali kakršnih koli alergenov pri izdelavi itd. Glavno merilo je doseči max. varstvo uporabnikov in okolja med proizvodnjo in recikliranjem. Lastnosti in prednosti NOVE GALERIJE plenic Bambo Dreamy Night Pants: zunanja površina zagotavlja popoln občutek suhosti in varnosti sesalno jedro s superabsorbentom takoj spremeni tekočino v gel puhasta in mehka površina - za maksimalno zaščito otroške kože vzmetene stranice in mehki robovi zagotavljajo popoln oprijem plenice na telo in otroku omogočajo svobodo gibanja dermatološko testirano nosijo se kot hlačke, medtem ko imajo vse lastnosti plenice delujejo kot pravo spodnje perilo in jih otrok lahko obleče in sleče zračna zunanja stran teh spodnjic prepušča svež zrak in otrokova koža tako ostane naravno suha in zdrava uporabljajte vadbene hlače kot navadne plenice, po uporabi jih strgajte ob straneh Sestava: Superabsorber (natrijev poliakrilat, SAP), deviška celulozna puha, ECF brez elementarnega klora, integrirana distribucijska plast iz poliestra / kopoliestra v zgornji plošči, bela netkana, polipropilenska (PP) pokrivna podloga, trajno hidrofilna, PP netkana na strani, hidrofobni, elastan (Lycra® / Spandex), poliuretan, zračna tekstilna zadnja plošča (BTBS), polietilenska (PE) folija, PP, kalcijev karbonat, vroče talino (lepilo), razpršeno med sloji, na osnovi sintetične smole, silikoniziran PP, PE, polistiren-etilen/butilen-stiren blok kopolimer (SEBS), brez preobčutljivosti in brez toksičnih ali kancerogenih pigmentov, ki vsebujejo težke kovine
Novo

MOLTEX Pure & Nature Plenice za enkratno uporabo 5 Junior (11-25 kg) 25 kos

Plenice Moltex Pure & Nature so dermatološko testirane in okolju prijazne. To pomeni, da so bili za njihovo proizvodnjo uporabljeni naravni viri, kot so bombaž, sladkorni trs in koruza. Embalaža plenic je 100 % biološko razgradljiva in se lahko uporablja kot vrečka za biološke odpadke. V plenicah ne boste našli parfumov, klora ali lateksa. Zahvaljujoč dodanemu bombažu so plenice še mehkejše in udobnejše za nošenje. Imajo dobro prilegajočo se obliko, ki otrokom ne omejuje gibanja. Elastični trakovi s sistemom "Comfort Stretch" poskrbijo, da se plenica resnično prilega vašemu dojenčku. Zahvaljujoč naravnim materialom so eko plenice Moltex popolnoma varne in hipoalergene. Hkrati pa ne izgubijo svoje funkcionalnosti, ki je primerljiva z običajnimi plenicami. Plenice bodo zadrževale vlago do 12 ur – tako bo vaš dojenček varen in suh vso noč. Nov trendovski dizajn s pisanimi slikami bo zabaval ne le otroke, ampak tudi vas, odrasle. Ni nujno, da so ekološke plenice dolgočasne! Tisk je seveda narejen z varnim, certificiranim črnilom. Plenice so izdelane iz 100 % obnovljive energije. Proizvajalec plenic Moltex Pure & Nature jamči skladnost z vsemi standardi na trgu, vsi materiali, uporabljeni za izdelavo, so redno testirani v neodvisnih laboratorijih. Plenice imajo naslednje certifikate: Oeko-tex Standard 100 - potrjuje odsotnost neželenih kemikalij Znak EU za okolje - je simbol za prijaznost do okolja skozi celoten življenjski cikel izdelka - od pridobivanja surovin, preko proizvodnje, distribucije, uporabe do njegovega odstranjevanja po koncu njegove življenjske dobe. FSC certifikat – zagotavlja, da les, iz katerega je izdelek izdelan, prihaja iz gozda, s katerim se gospodari na nežen način, ob upoštevanju načel trajnosti. Allergy Certified – mednarodna oznaka, na katero morajo stranke iskati, če želijo preprečiti alergije. Po temeljitem neodvisnem testiranju je nemško podjetje Dermatest plenicam podelilo 5 zvezdic "odlično" in s tem potrdilo najvišjo možno varnost plenic za kožo. Plenice so namenjene otrokom, ki tehtajo 11-25 kg. 25 plenic v paketu. Izdelano v Nemčiji.

MOLTEX Pure&Nature Plenice za enkratno uporabo Midi 4-9 kg, ekonomično pakiranje (4x 33 kos)

Plenice Moltex so med največjimi izstopajočimi eko plenicami na evropskem trgu in že od nekdaj izstopajo po svoji odlični funkcionalnosti. Poleg tega so nove kakovostne plenice Moltex mehkejše, mehkejše, pa tudi bolj moderne in vesele. Vse to ob ohranjanju zdravja in okolja, kar potrjujejo tudi novo pridobljeni certifikati. Zakaj kupiti plenice Moltex Pure & Nature? So dermatološko testirani in okolju prijazni. To pomeni, da so bili za njihovo proizvodnjo uporabljeni naravni viri, kot so bombaž, sladkorni trs in koruza. Notranja plast, ki se dotika dojenčkove kože, je 100% iz naravnih virov in je dermatološko testirana. V plenicah ne boste našli parfumov, klora ali lateksa. Zahvaljujoč dodanemu bombažu so plenice še mehkejše in udobnejše za nošenje. Imajo dobro prilegajočo obliko, ki ne omejuje otrok pri gibanju. Elastični trakovi s sistemom "Comfort Stretch" zagotavljajo, da se plenička res prilega vašemu otroku. Zahvaljujoč naravnim materialom so eko plenice Moltex popolnoma varne in hipoalergene. Odlično sesajo zahvaljujoč posebni tehnologiji kanalov v plenici, ki pospeši vpijanje tekočine v jedro plenice. Tako vam ni treba sklepati kompromisov med zdravjem in funkcionalnostjo. S temi pleničkami bo vaš dojenček varen in suh. Trendovski dizajn s pisanimi slikami bo zabaval ne le otroke, ampak tudi vas, odrasle. Organske plenice ne smejo biti dolgočasne! Tisk seveda poteka z varnim, certificiranim črnilom. Plenice so proizvedene s 100% obnovljivo energijo. Embalaža plenic je izdelana iz plastike sladkornega trsa namesto plastike na osnovi nafte. Proizvajalec plenic Moltex Pure & Nature zagotavlja skladnost z vsemi standardi na trgu, vsi materiali, ki se uporabljajo za proizvodnjo, so redno testirani v neodvisnih laboratorijih. Plenice imajo naslednje certifikate: Oeko-tex Standard 100 - potrjuje odsotnost neželenih kemičnih snovi. Znak za okolje EU: je simbol za prijaznost do okolja v celotnem življenjskem ciklu izdelka – od pridobivanja surovin, preko proizvodnje, distribucije, uporabe do njegovega odstranjevanja po koncu življenjske dobe. Certifikat FSC: zagotavlja, da les, iz katerega je izdelan predmet, prihaja iz gozda, ki je gospodarjen na nežen način glede na načela trajnosti. Allergy Certified: mednarodna oznaka, ki jo morajo kupci iskati, če želijo preprečiti alergije. Po temeljitem neodvisnem testiranju je nemško podjetje Dermatest plenicam podelilo 5 zvezdic »odlično« in tako potrdilo najvišjo možno varnost plenic za kožo. Sestava: Celuloza (100 % brez klora, FSC certificirano), bombaž, supervpojni polimer, PLA (iz rastlinskih virov), polietilen iz organskega materiala, polipropilen (15 % iz organskega bombaža), polietilen, poliuretan.
Novo

MOLTEX Pure & Nature Plenice za enkratno uporabo 4 Maxi (7-18 kg) 29 kos

Plenice Moltex Pure & Nature so dermatološko testirane in okolju prijazne. To pomeni, da so bili za njihovo proizvodnjo uporabljeni naravni viri, kot so bombaž, sladkorni trs in koruza. Embalaža plenic je 100 % biološko razgradljiva in se lahko uporablja kot vrečka za biološke odpadke. V plenicah ne boste našli parfumov, klora ali lateksa. Zahvaljujoč dodanemu bombažu so plenice še mehkejše in udobnejše za nošenje. Imajo dobro prilegajočo se obliko, ki otrokom ne omejuje gibanja. Elastični trakovi s sistemom "Comfort Stretch" poskrbijo, da se plenica resnično prilega vašemu dojenčku. Zahvaljujoč naravnim materialom so eko plenice Moltex popolnoma varne in hipoalergene. Hkrati pa ne izgubijo svoje funkcionalnosti, ki je primerljiva z običajnimi plenicami. Plenice bodo zadrževale vlago do 12 ur – tako bo vaš dojenček varen in suh vso noč. Nov trendovski dizajn s pisanimi slikami bo zabaval ne le otroke, ampak tudi vas odrasle. Ni nujno, da so ekološke plenice dolgočasne! Tisk je seveda narejen z varnim, certificiranim črnilom. Plenice so izdelane iz 100 % obnovljive energije. Proizvajalec plenic Moltex Pure & Nature jamči skladnost z vsemi standardi na trgu, vsi materiali, uporabljeni za izdelavo, so redno testirani v neodvisnih laboratorijih. Plenice imajo naslednje certifikate: Oeko-tex Standard 100 - potrjuje odsotnost neželenih kemikalij Znak EU za okolje - je simbol za prijaznost do okolja skozi celoten življenjski cikel izdelka - od pridobivanja surovin, preko proizvodnje, distribucije, uporabe do njegovega odstranjevanja po koncu njegove življenjske dobe. FSC certifikat – zagotavlja, da les, iz katerega je izdelek izdelan, prihaja iz gozda, s katerim se gospodari na nežen način, ob upoštevanju načel trajnosti. Allergy Certified – mednarodna oznaka, na katero morajo stranke iskati, če želijo preprečiti alergije. Po temeljitem neodvisnem testiranju je nemško podjetje Dermatest plenicam podelilo 5 zvezdic "odlično" in s tem potrdilo najvišjo možno varnost plenic za kožo. Plenice so namenjene otrokom, ki tehtajo 7-18 kg. 29 plenic v paketu. Izdelano v Nemčiji.

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom