Black Friday je že v teku! Popusti na igrače veljajo samo do nedelje. Pridružite se nakupovalni norosti ➡️ BLACK FRIDAY

Plenice in previjanje568 izdelkov

Darila za vso družino
Božične uspešnice
Božične uspešnice
Najbolj prodajani izdelki
Filtrirano 568 izdelkov

Plenice za enkratno uporabo BAMBO Nature 1, 22 kosov, za 2-4 kg

Otroške univerzalne spodnjice za plenice za deklice in dečke z zračno površino in s suhim zapiranjem. Proizvaja ABENA A / S, Danska, ob upoštevanju najstrožjih meril glede proizvodne tehnologije in uporabljenih materialov. O kakovosti pleničnih spodnjic Bambo Nature v zadostni meri priča podelitev prestižne nordijske znake za okolje SWAN. Za njegovo pridobitev mora proizvajalec izpolniti številne stroge omejitve - npr. prepoved uporabe klora ali drugih organskih belil, parfumov ali kakršnih koli alergenov pri izdelavi itd. Glavno merilo je doseči maks. zaščita uporabnika in okolja med proizvodnjo in recikliranjem. Prednosti plenic Bambo Nature: TOP SUHO - zunanja površina zagotavlja popoln občutek suhosti in varnosti superabsorbentno dvojno jedro tekočino takoj spremeni v gel puhasta in mehka površina za maksimalno zaščito otroške kože vzmetene stranice in mehki robovi zagotavljajo popoln oprijem plenice na telo in otroku omogočajo svobodo gibanja hipoalergen dermatološko preizkušen Lastnosti otroških ekoloških plenic Bambo Nature: vsebujejo NOV PH in indikator vlažnosti pas bo spremenil barvo in vas opozoril, da je čas, da zamenjate spodnje hlačke Pritrjevanje na ježke super vpojno jedro z edinstveno plastjo, ki odvaja vlago stran od otroške kože in jo ohranja suho tudi med večkratnim uriniranjem nove prožnejše stranske plošče za večje udobje, lažje in prostejše gibanje vašega otroka zunanja plast, ki diha, omogoča dostop zraka do otrokove kože, zmanjšuje vlago in zmanjšuje tveganje za draženje otrokove kože Pritrditev z ježkom vam omogoča, da plenico odprete in zaprete tako pogosto, kot je potrebno. Zahvaljujoč prilagodljivim stranicam z elastiko se udobje in svoboda gibanja dojenčka večkrat povečata. Učinkovite ovire pred uhajanjem urina - super vpojno jedro zagotavlja visoko absorpcijsko sposobnost in suho površino plenice Sestava: Superabsorber (natrijev poliakrilat, SAP), deviški celulozni puh, ECF brez elementarnega klora. Integrirana razdelilna plast iz poliestra / co-poliestra v zgornjem listu, belo netkano prevleko iz polipropilena (PP), trajno hidrofilna, PP netkana na straneh, hidrofobna, elastan (Lycra® / Spandex), poliuretan, zadnja folija, ki diha, BTBS), polietilenska (PE) folija, PP, kalcijev karbonat, vročino (lepilo), razpršeno med plastmi, na osnovi sintetične smole, silikoniziran PP trak, lepilo, trnki za repozicioniranje, PE, PP

MOLTEX Pure & Nature Pleničke hlačke za enkratno uporabo 6 XL (14 kg +) 18 kos

Te plenice imajo obliko spodnjic, so elastične ob straneh in okoli nog, kar omogoča enostavno odstranjevanje – idealne za otroke, ki se učijo kahljati. Zakaj kupiti plenice Moltex Pure & Nature? So dermatološko testirani in okolju prijazni. To pomeni, da so bili za njihovo proizvodnjo uporabljeni naravni viri, kot so bombaž, sladkorni trs in koruza. Notranji sloj, ki se dotika otroške kože, je 100 % naravnih virov in je dermatološko testiran. V plenicah ne boste našli parfumov, klora ali lateksa. Zahvaljujoč dodanemu bombažu so plenice še mehkejše in udobnejše za nošenje. Imajo dobro prilegajočo se obliko, ki otrokom ne omejuje gibanja. Elastični trakovi s sistemom "Comfort Stretch" zagotavljajo, da se otrokova plenica res prilega. Zahvaljujoč naravnim materialom so eko plenice Moltex popolnoma varne in hipoalergene. Odlično se vpijajo zahvaljujoč posebni tehnologiji kanalčkov v plenici, ki pospešuje infiltracijo tektina v jedro plenice. Ni vam treba delati kompromisov med zdravjem in funkcionalnostjo. S temi plenicami bo vaš dojenček varen in suh. Trendi dizajn s pisanimi slikami ne bo zabaval samo otrok, ampak tudi vas, odrasle. Ni nujno, da so ekološke plenice dolgočasne! Tisk je seveda izveden z varnim, certificiranim črnilom. Plenice so izdelane iz 100 % obnovljive energije. Embalaža za plenice je namesto iz naftne plastike izdelana iz plastike sladkornega trsa. Proizvajalec plenic Moltex Pure & Nature jamči skladnost z vsemi standardi na trgu, vsi materiali, uporabljeni za izdelavo, so redno testirani v neodvisnih laboratorijih. Plenice imajo naslednje certifikate: Oeko-tex Standard 100 - potrjuje odsotnost neželenih kemikalij. Znak EU za okolje - je simbol za prijaznost do okolja skozi celoten življenjski cikel izdelka - od pridobivanja surovin, preko proizvodnje, distribucije, uporabe do njegovega odstranjevanja po koncu njegove življenjske dobe. FSC certifikat – zagotavlja, da les, iz katerega je objekt izdelan, prihaja iz gozda, ki z njimi gospodari na nežen način ob upoštevanju načel trajnosti. Allergy Certified – mednarodna oznaka, na katero morajo stranke iskati, če želijo preprečiti alergije. Po temeljitem neodvisnem testiranju je nemško podjetje Dermatest plenicam podelilo 5 zvezdic "odlično" in s tem potrdilo najvišjo možno varnost plenic za kožo. Plenice so namenjene otrokom, težjim od 14 kg.18 plenic na paket.Proizvedeno v Nemčiji. Sestava: Celuloza (100 % brez klora, FSC certifikat), bombaž, supervpojni polimer, PLA (iz rastlinskih virov), polietilen iz organskega materiala, polipropilen (15 % iz organskega bombaža), polietilen, poliuretan.

MOLTEX Pure & Nature Plenice za enkratno uporabo 5 Junior (11-25 kg) 25 kos

Plenice Moltex Pure & Nature so dermatološko testirane in okolju prijazne. To pomeni, da so bili za njihovo proizvodnjo uporabljeni naravni viri, kot so bombaž, sladkorni trs in koruza. Embalaža plenic je 100 % biološko razgradljiva in se lahko uporablja kot vrečka za biološke odpadke. V plenicah ne boste našli parfumov, klora ali lateksa. Zahvaljujoč dodanemu bombažu so plenice še mehkejše in udobnejše za nošenje. Imajo dobro prilegajočo se obliko, ki otrokom ne omejuje gibanja. Elastični trakovi s sistemom "Comfort Stretch" poskrbijo, da se plenica resnično prilega vašemu dojenčku. Zahvaljujoč naravnim materialom so eko plenice Moltex popolnoma varne in hipoalergene. Hkrati pa ne izgubijo svoje funkcionalnosti, ki je primerljiva z običajnimi plenicami. Plenice bodo zadrževale vlago do 12 ur – tako bo vaš dojenček varen in suh vso noč. Nov trendovski dizajn s pisanimi slikami bo zabaval ne le otroke, ampak tudi vas, odrasle. Ni nujno, da so ekološke plenice dolgočasne! Tisk je seveda narejen z varnim, certificiranim črnilom. Plenice so izdelane iz 100 % obnovljive energije. Proizvajalec plenic Moltex Pure & Nature jamči skladnost z vsemi standardi na trgu, vsi materiali, uporabljeni za izdelavo, so redno testirani v neodvisnih laboratorijih. Plenice imajo naslednje certifikate: Oeko-tex Standard 100 - potrjuje odsotnost neželenih kemikalij Znak EU za okolje - je simbol za prijaznost do okolja skozi celoten življenjski cikel izdelka - od pridobivanja surovin, preko proizvodnje, distribucije, uporabe do njegovega odstranjevanja po koncu njegove življenjske dobe. FSC certifikat – zagotavlja, da les, iz katerega je izdelek izdelan, prihaja iz gozda, s katerim se gospodari na nežen način, ob upoštevanju načel trajnosti. Allergy Certified – mednarodna oznaka, na katero morajo stranke iskati, če želijo preprečiti alergije. Po temeljitem neodvisnem testiranju je nemško podjetje Dermatest plenicam podelilo 5 zvezdic "odlično" in s tem potrdilo najvišjo možno varnost plenic za kožo. Plenice so namenjene otrokom, ki tehtajo 11-25 kg. 25 plenic v paketu. Izdelano v Nemčiji.

MOLTEX Pure & Nature plenice za enkratno uporabo 3 midi (4-9 kg)

Plenice Moltex Pure & Nature so dermatološko testirane in okolju prijazne. To pomeni, da so bili za njihovo proizvodnjo uporabljeni naravni viri, kot so bombaž, sladkorni trs in koruza. Embalaža plenic je 100 % biološko razgradljiva in se lahko uporablja kot vrečka za biološke odpadke. V plenicah ne boste našli parfumov, klora ali lateksa. Zahvaljujoč dodanemu bombažu so plenice še mehkejše in udobnejše za nošenje. Imajo dobro prilegajočo se obliko, ki otrokom ne omejuje gibanja. Elastični trakovi s sistemom "Comfort Stretch" poskrbijo, da se plenica resnično prilega vašemu dojenčku. Zahvaljujoč naravnim materialom so eko plenice Moltex popolnoma varne in hipoalergene. Hkrati pa ne izgubijo svoje funkcionalnosti, ki je primerljiva z običajnimi plenicami. Plenice bodo zadrževale vlago do 12 ur – tako bo vaš dojenček varen in suh vso noč. Nov trendovski dizajn s pisanimi slikami bo zabaval ne le otroke, ampak tudi vas odrasle. Ni nujno, da so ekološke plenice dolgočasne! Tisk je seveda narejen z varnim, certificiranim črnilom. Plenice so izdelane iz 100 % obnovljive energije. Proizvajalec plenic Moltex Pure & Nature jamči skladnost z vsemi standardi na trgu, vsi materiali, uporabljeni za izdelavo, so redno testirani v neodvisnih laboratorijih. Plenice imajo naslednje certifikate: Oeko-tex Standard 100 - potrjuje odsotnost neželenih kemikalij Znak EU za okolje - je simbol za prijaznost do okolja skozi celoten življenjski cikel izdelka - od pridobivanja surovin, preko proizvodnje, distribucije, uporabe do njegovega odstranjevanja po koncu njegove življenjske dobe. FSC certifikat – zagotavlja, da les, iz katerega je izdelek izdelan, prihaja iz gozda, s katerim se gospodari na nežen način, ob upoštevanju načel trajnosti. Allergy Certified – mednarodna oznaka, na katero morajo stranke iskati, če želijo preprečiti alergije. Po temeljitem neodvisnem testiranju je nemško podjetje Dermatest plenicam podelilo 5 zvezdic "odlično" in s tem potrdilo najvišjo možno varnost plenic za kožo. Plenice so namenjene otrokom, ki tehtajo 4-9 kg. 33 plenic v paketu. Izdelano v Nemčiji.

WATERWIPES 100% BIO razgradljivi prtički 60kos

Originalni vodni robčki. Prinašajo 100% naravno nego brez kemikalij za najbolj nežno nego otroške kože. Lastnosti: WaterWipes so najčistejši mokri robčki na svetu. Vsebujejo le dve naravni sestavini, 99,9 % vode in kapljico sadnega izvlečka. Prtički WaterWipes so BIO brez plastike in 100 % biološko razgradljivi. Svilnato mehka in čista - brez plastike, alkohola, parfumov. Primerno od rojstva, klinične študije in strokovnjaki pa so potrdili, da je primerno za nedonošenčke. Brez uporabe kemičnih konzervansov. 100 % biološko razgradljiv: izdelan iz 100 % viskoze – trajnostnega, obnovljivega, rastlinskega biološko razgradljivega materiala, ki ne vsebuje plastike in se sčasoma v naravi razgradi. Nova embalaža vsebuje 7 % manj embalažne folije, torej 7 % manjšo obremenitev okolja. 60 kosov ekoloških brisač v paketu. 100 % biološko razgradljivi najčistejši vodni robčki, so brez plastike in konzervansov ter vsebujejo - 99,9 % prečiščene vode in kapljico izvlečka sadja grenivke. Izvleček grenivke je nežen balzam za kožo, ki pomaga ohranjati njeno celovitost in blaži morebitne vnetne reakcije na koži. Prtički so primerni za občutljivo kožo novorojenčkov, ekcematozno kožo, pa tudi za najbolj mehko kožo nedonošenčkov. Ne vsebujejo parfuma in mila, kar zmanjšuje tveganje za suho kožo in možnost kontaktnega dermatitisa. Zahvaljujoč tem NOVIM 100 % biološko razgradljivim robčkom staršem ni več treba izbirati med tem, kaj je najboljše za otroško kožo in kaj je boljše za naš planet. Robčki se biorazgradijo v 12 tednih. Robčke WaterWipes imajo raje številne enote za intenzivno nego novorojenčkov in so edine, ki jih cenijo in cenijo naslednje organizacije: Alergija UK Zveza za zdravje kože Vegansko društvo Nacionalno združenje za ekcem Združenje za ekceme Avstralije (EAA) Francosko združenje za preprečevanje alergij Nemška pomoč za kožo in alergije in še veliko več…
Darila za vso družino
Božične uspešnice
Božične uspešnice

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom