Hlačke za plenice Premium Care Hlače 6 EXTRA LARGE 16kg + 31pcs Pampers

Blagovna znamka Pampers
Koda izdelka AGS759917
22,80 € z DDV
Zadnji 2 kosi
 • Dostava po kurirju najkasneje do: 1.7.2024
 • Dostava: 5,89 €
points Z nakupom dobite
22 točk
Opis izdelka

Hlačke za plenice Premium Care Hlače 6 EXTRA LARGE 16kg + 31pcs Pampers

Poslovite se od problematične menjave plenic zahvaljujoč plenicam Pampers Premium Care. Zahvaljujoč mehkemu, elastičnemu pasu se z enim potezom enostavno raztegnejo, tudi če je vaš otrok nemiren. Izdelane so iz materialov, mehkih kot pero, in tako omogočajo najboljši stik s kožo iz Pampersa.

Poleg tega vašemu otroku zagotavljajo resnično udobje do 12-urnega občutka suhosti pri Pampersu. Tako nič ne bo oviralo otrokove igre.

Lastnosti:

 • Pleničke za spodnje perilo za enostavno oblačenje in najmanjše božanje kože iz Pampers Opremljene z mehkim in elastičnim pasom za enostavno uporabo in udobno nošenje
 • Peresno mehki materiali za najboljši stik s kožo znamke Pampers, zasnovani tako, da omogočajo prost pretok zraka znotraj plenice in zagotavljajo suhost zaradi zračnosti
 • Vpijejo vlago in jo odnašajo, da ostane dojenček suh do 12 ur. Kako se uporabljajo plenice Plenic Premium Care?
 • Preprosto prepakiranje - zahvaljujoč elastičnemu pasu se plenice Pampers Premium Care zelo enostavno vlečejo in spuščajo in vsem otrokom zagotavljajo neverjetno udobje.
 • Hlačke oblecite tako, da bodo slike spredaj - vesele slike na spodnjicah iz plenic pomagajo zabavo spremeniti in olajšajo matere in otroke.
 • Slečejo tako, da se strgajo ob straneh - plenične hlačke lahko ob straneh zlahka strgate, zato jih lažje snamete, saj jih ni treba vleči navzdol.

Izvedite več: Kdaj je čas, da spremenite plenico?

 • V prvih mesecih lahko plenico zamenjate desetkrat na dan. Plenico zamenjajte, kadar je mokra ali umazana. Otrok vas običajno obvesti (vendar ne vedno). Z super vpojnimi plenicami, kot je Pampers, boste mokro plenico prepoznali po grudicah, ki nastanejo v vpojnem jedru.

Plenic bo morda treba zamenjati v teh časih:

 • tik pred ali tik po vsakem hranjenju - po vsakem blatu - pred spanjem - po prebujanju - preden greš z otrokom ven. Kako spremeniti plenico Plenice Pampers so zasnovane tako, da ustrezajo vašemu dojenčku in mu pomagajo, da se počuti udobno in udobno. Zahvaljujoč temu vam med previjanjem ni treba prepogniti plenice v pasu ali zamenjati manšet okoli nog.
 • Zaprite pritrdilne pasove vzporedno z elastičnim trakom za plenice na sredini traku za slike.
 • Uporabite vesele slike kot pripomoček za enakomerno shranjevanje pritrdilnih pasov.
 • Izdelkov za dojenčke, na primer otroški puder, držite stran od pritrdilnih trakov, da se ne bodo več držali.
 • Čiščenje otroške zadnjice Vsi čistilni robčki Pampers pomagajo odstraniti bakterije tudi po lulanju. Pri prepakiranju imejte vedno pri roki čistilne robčke, da bo otrokova koža čista in sveža. Ko menjate deklice, jih obrišite od spredaj nazaj, da se blato ne prenese na njihove genitalije.
 • Ne pozabite očistiti vsakega kosa kože, saj se lahko v gubah genitalij skrijejo ostanki urina in blata. Preprečevanje in zdravljenje pleničnega dermatitisa Rdeč izpuščaj na zadnjici otroka je lahko simptom pleničnega dermatitisa. To lahko povzročijo številni dejavniki, med drugim predolg stik kože z urinom in blatom med dvema prepakiranjima, pa tudi uporaba antibiotikov.
 • Ko se vaš dojenček začne trdno prehranjevati, počakajte nekaj dni po dodajanju vsake nove hrane, da vidite, ali izpuščaj povzroča katera od njih. Če ima vaš dojenček plenični dermatitis, nežno, a temeljito očistite celotno površino, ki jo pokriva plenica, s čistilno krpo. Pomagalo bo, če boste pustili koži prosto dihati. Če plenični dermatitis ne izgine, se posvetujte s svojim pediatrom ali farmacevtom. Plenica prave velikosti Tako kot vi tudi vaš dojenček rad nosi stvari, ki mu popolnoma ustrezajo. Izberite plenico velikosti, ki ne bo padla ali izstopala niti med igranjem ali plezanjem. To bo tudi preprečilo prelivanje.
 • Za vsak opis izdelka boste našli smernice, ki predstavljajo otrokovo povprečno težo za določeno velikost plenic. In ne pozabite, da večja kot je velikost plenic, boljša je vpojnost. Varno prepakiranje Veste. Dojenčku kupite najsodobnejšo igračo in se želi igrati s tako smešno stvarjo, kot je plenica.
 • Pomembno je, da plenica ostane samo tam, kamor spada, torej na otroško zadnjico. Otroku ne dovolite, da si plenice da v usta. Zavrzite vse strgane ali nelepljive plenice in preberite varnostna navodila na embalaži plenic.
 • Informacije o materialu gela AGM je vpojni želirni material, ki se uporablja v sredici plenic za vpijanje vlage. Popolnoma v redu je, če občasno na koži ostane nekaj gela, še posebej, če plenica pušča. Z čistilnim robčkom ga zlahka odstranite z otroške kože. Ta material se že dolgo varno uporablja v različnih izdelkih in je v plenicah že več kot deset let.
 • Vpojni želirni material je podoben dodatkom, ki se običajno uporabljajo v kozmetiki in predelavi hrane. Skladiščenje plenic Plenice shranjujte na mestih, zaščitenih pred prekomerno toploto in vlago, stran od vonja.

Priporočamo, da plenice hranite na suhem, kjer temperatura ne presega 30 ° C.

Ocene
0 ocen
Kupilo 6 + stranke

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom