Lutke911 izdelkov

Najbolj prodajani izdelki
1
Zapf BABY born adventni koledar 2023
Na zalogi> 5 kosov
31,04 € 45,65 €
2
BABY born s čarobno dudo, deček, 43 cm
Na zalogi> 5 kosov
51,92 € 60,90 €
3
Mattel Barbie nevesta CFF37
3 - 7 dni
27,34 € 28,37 €
Filtrirano 911 izdelkov
Akcija -15 %
3+

BABY born s čarobno dudo, deček, 43 cm

»No, človek, ali še nočeš spati?« Fant, rojen dojenček, leži v postelji s široko odprtimi očmi in posrka dudo. Čas je za trik, ki bi ga cenil vsak starš ali varuška: samo zavrtite dudo v usta in dojenček, ki se rodi, bo takoj zaprl oči. Ko bi le bilo tako preprosto, tudi s pravimi dojenčki. Obračanje dude odpre lutko in zapre oči, ne glede na to, v kakšnem položaju je telo lutke. Tudi oči lutke utripajo. Ko je dojenček rojen deček položen na hrbet in nima dude v ustih, se mu oči samodejno zaprejo. DOJENČEK, rojen dojenček, raje spi, jedo in se kopa. Rad pije vodo iz svoje steklenice. Potem pokuka v plenico ali v kahlico in potoči prave lutkine solze. Tako kot rojeni BABY lahko pije vodo, lahko je tudi kašo. In se celo zna kakati. Roke, noge in glava lutke so lahko premikljive, zato je preoblačenje igrača in odlična zabava. Telo lutke iz materiala "Soft Touch" je čudovito mehko in udobno. Paket vključuje 10 dodatkov, ki podpirajo funkcije lutke, modre pike in kapico. DOJENČEK, rojen s čarobno dudo. Z 10 realističnimi funkcijami za veliko zabave. Različne igre z lutkami, rojene dojenčkom, spodbujajo domišljijo in dokazano podpirajo razvoj socialnih veščin in vrednot, kot so odgovornost, komunikacija in empatija. Čarobna duda funkcija (odpiranje in zapiranje oči) deluje samo z lutkami "DOJENČEK, rojen s čarobno dudo". Čarobno dudo lahko uporabite tudi kot običajno dudo za vse lutke, rojene v BABY, velikosti 43 cm. Deluje brez baterij. LUTKA, rojena dojenček, s čarobno dudo, fant, 43 cm, z konicami in kapico. Paket vključuje kahlico, plenico, krožnik z žlico, porcije kaše, stekleničko, čarobno dudo, rojstni list za punčko in zapestnice za prijateljstvo za punčko in njeno mamo.
3+

Zapf Starejša sestra Baby born, blondinka, 43 cm

Starejša sestra se rada česa. Vsak dan izumlja nove pričeske za svoje kakovostne lase. Pri prilagajanju in okraševanju pujsčkov in žemljic uporablja različne pripomočke za lase. Spanke, trakovi za lase in obarvani prameni las na lasnicah, ki se odlično ujemajo z barvo oblačil punčke. Starejši brat BABY born ima zelo rad obarvane pramene v roza in vijolično in vedno draži starejšo sestro in ji jih želi izpuliti iz las. Takrat se lahko zgodi, da starejša medicinska sestra začne odvajati punčke. A le, če je pred tem pila vodo iz svoje steklenice. Starejša sestra je oblečena v obleko s krilom v videzu denim in asimetričnim topom z naboranim ovratnikom. Temu so primerne sive pajkice z rožnatimi črtami ob strani in rdeče-oranžne superge. Starejša sestra je zelo gibljiva in zaradi prožnih kolenskih sklepov lahko samostojno stoji. Kopate se lahko tudi v BABY born Vani. Rojena starejša sestra BABY. S 6 realističnimi funkcijami za veliko zabave. Vsa BABY born oblačila velikosti 43 cm ji bodo pristajala. Različne igre z lutkami BABY born spodbujajo domišljijo in dokazano podpirajo razvoj socialnih veščin in vrednot, kot so odgovornost, komunikacija in empatija. Deluje brez baterij. Starejša sestra BABY rojena, 43 cm je oblečena v obleko, pajkice in čevlje. Paket vsebuje stekleničko, krtačo za lase, 2 spiralni gumici, 2 sponki za lase, 2 sponki z obarvanimi prameni las in 2 zapestnici prijateljstva - za punčko in njeno mamico.
Akcija -12 %
3+

Zapf BABY born s čarobno dudo, punčka, 43 cm

BABY born deklica ne razume, zakaj mora v posteljo. Zunaj je še svetlo. Toda mamica in očka imata odličen trik: samo obrnite dudo v baby tušu in BABY born se bodo zaprle oči. Ko bi le bilo tako enostavno z vsakim dojenčkom... Obračanje dude punčki odpira in zapira oči, ne glede na položaj, v katerem je lutkino telo. Tudi lutki utripajo oči. Ko punčko položite na hrbet in v dudi nima dude, se ji samodejno zaprejo oči. BABY born raje spi, je in se kopa. Rada pije vodo iz svoje steklenice. Potem se polula v plenico ali kahlico in toči prave otroške solze. Tako kot lahko BABY born pije vodo, lahko je tudi kašice. Lahko se celo pokaka. Roke, noge in glava lutke je enostavno premikati, zato je preoblačenje enostavno in zabavno. Telo punčke iz "Soft Touch" materiala je čudovito mehko in prijetno. Paket vsebuje 10 dodatkov, ki podpirajo funkcije punčke, roza telo in kapico. BABY rojen s čarobno dudo. Z 10 realističnimi funkcijami za veliko zabave. Različne igre z BABY born spodbujajo domišljijo in dokazano podpirajo razvoj socialnih veščin in vrednot, kot so odgovornost, komunikacija in empatija. Funkcija čarobne dude (odpiranje in zapiranje oči) deluje samo pri punčkah "BABY born with magic pacifier". Čarobna duda se lahko uporablja tudi kot običajna duda za vse 43 cm velike punčke BABY born. Deluje brez baterij. Zlata MAMA izbira za leto 2022 v kategoriji Igrače - za punčke in fantke BABY born punčka s čarobno dudo, punčka, 43 cm, nosi bodi in kapo. Paket vsebuje kahlico, plenico, krožnik z žličko, porcijo kašice, stekleničko, čarobno dudo, rojstni list za punčko in zapestnici prijateljstva za punčko in njeno mamico.

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom