Lutke802 izdelkov

Darila za vso družino
Božične uspešnice
Božične uspešnice
Najbolj prodajani izdelki
1
Baby Annabell Sophia 706381, 43 cm
Na zalogi> 5 kosov
40,49 €
2
Zapf BABY born Skuter na daljinsko upravljanje 830192
Na zalogi 5 ks
53,90 €
3
Zapf BABY born adventni koledar 2023
Na zalogi> 5 kosov
31,15 € 44,90 €
Filtrirano 802 izdelkov
Božične uspešnice
-3 %
3+

BABY born s čarobno dudo, deček, 43 cm

»No, človek, ali še nočeš spati?« Fant, rojen dojenček, leži v postelji s široko odprtimi očmi in posrka dudo. Čas je za trik, ki bi ga cenil vsak starš ali varuška: samo zavrtite dudo v usta in dojenček, ki se rodi, bo takoj zaprl oči. Ko bi le bilo tako preprosto, tudi s pravimi dojenčki. Obračanje dude odpre lutko in zapre oči, ne glede na to, v kakšnem položaju je telo lutke. Tudi oči lutke utripajo. Ko je dojenček rojen deček položen na hrbet in nima dude v ustih, se mu oči samodejno zaprejo. DOJENČEK, rojen dojenček, raje spi, jedo in se kopa. Rad pije vodo iz svoje steklenice. Potem pokuka v plenico ali v kahlico in potoči prave lutkine solze. Tako kot rojeni BABY lahko pije vodo, lahko je tudi kašo. In se celo zna kakati. Roke, noge in glava lutke so lahko premikljive, zato je preoblačenje igrača in odlična zabava. Telo lutke iz materiala "Soft Touch" je čudovito mehko in udobno. Paket vključuje 10 dodatkov, ki podpirajo funkcije lutke, modre pike in kapico. DOJENČEK, rojen s čarobno dudo. Z 10 realističnimi funkcijami za veliko zabave. Različne igre z lutkami, rojene dojenčkom, spodbujajo domišljijo in dokazano podpirajo razvoj socialnih veščin in vrednot, kot so odgovornost, komunikacija in empatija. Čarobna duda funkcija (odpiranje in zapiranje oči) deluje samo z lutkami "DOJENČEK, rojen s čarobno dudo". Čarobno dudo lahko uporabite tudi kot običajno dudo za vse lutke, rojene v BABY, velikosti 43 cm. Deluje brez baterij. LUTKA, rojena dojenček, s čarobno dudo, fant, 43 cm, z konicami in kapico. Paket vključuje kahlico, plenico, krožnik z žlico, porcije kaše, stekleničko, čarobno dudo, rojstni list za punčko in zapestnice za prijateljstvo za punčko in njeno mamo.
Božične uspešnice
3+

Zapf Starejša sestra Baby born, blondinka, 43 cm

Starejša sestra se rada česa. Vsak dan izumlja nove pričeske za svoje kakovostne lase. Pri prilagajanju in okraševanju pujsčkov in žemljic uporablja različne pripomočke za lase. Spanke, trakovi za lase in obarvani prameni las na lasnicah, ki se odlično ujemajo z barvo oblačil punčke. Starejši brat BABY born ima zelo rad obarvane pramene v roza in vijolično in vedno draži starejšo sestro in ji jih želi izpuliti iz las. Takrat se lahko zgodi, da starejša medicinska sestra začne odvajati punčke. A le, če je pred tem pila vodo iz svoje steklenice. Starejša sestra je oblečena v obleko s krilom v videzu denim in asimetričnim topom z naboranim ovratnikom. Temu so primerne sive pajkice z rožnatimi črtami ob strani in rdeče-oranžne superge. Starejša sestra je zelo gibljiva in zaradi prožnih kolenskih sklepov lahko samostojno stoji. Kopate se lahko tudi v BABY born Vani. Rojena starejša sestra BABY. S 6 realističnimi funkcijami za veliko zabave. Vsa BABY born oblačila velikosti 43 cm ji bodo pristajala. Različne igre z lutkami BABY born spodbujajo domišljijo in dokazano podpirajo razvoj socialnih veščin in vrednot, kot so odgovornost, komunikacija in empatija. Deluje brez baterij. Starejša sestra BABY rojena, 43 cm je oblečena v obleko, pajkice in čevlje. Paket vsebuje stekleničko, krtačo za lase, 2 spiralni gumici, 2 sponki za lase, 2 sponki z obarvanimi prameni las in 2 zapestnici prijateljstva - za punčko in njeno mamico.
Božične uspešnice
-33 %
3+

Zapf BABY Born Soft Touch, deček v elegantnem oblačilu 831274, 43 cm

BABY born boy je danes še posebej moden. Za poletni sprehod po mestu je izbral elegantno poletno obleko in eleganten klobuk. Brezrokavnik z všito srajco krasijo ljubki leseni gumbi in kravata. Outfit odlično dopolnjujejo ujemajoče modre kratke hlače in elegantni škornji. BABY born fantek najraje hodi po mestu, spi in se kopa. Rad pije vodo iz svoje steklenice. Potem se polula v plenico ali kahlico in toči prave solze. Tako kot BABY born deček lahko pije vodo, lahko je tudi kašo. Lahko se celo pokaka. Roke, noge in glava fantka BABY born se zlahka premikajo, zato je preoblačenje enostavno in zabavno. Njegovo telo je narejeno iz zelo prijetnega zmehčanega materiala. Paket vsebuje 10 dodatkov, ki podpirajo funkcije punčke. Specifikacija: BABY born Soft Touch. 9 realističnih funkcij za veliko zabave. Različne igre s punčko BABY born spodbujajo otroško domišljijo in dokazano podpirajo razvoj socialnih veščin in vrednot, kot so odgovornost, komunikacija in empatija. Deluje brez baterij. BABY born Soft Touch, fantek v elegantnem oblačilu velikosti 43 cm, nosi kapico, telovnik z našito srajčko, hlače in čevlje. Paket vsebuje še kahlico, plenico, krožnik z žlico, porcije kašice, stekleničko, dudo, rojstni list in zapestnici prijateljstva za fantka BABY born in njegovo mamico. Primerno za otroke od 3 let dalje.
Darila za vso družino
Božične uspešnice
Božične uspešnice

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom