Trampolini BERG124 izdelkov

po MEGA cenah
Najbolj prodajani izdelki
1
Varnostna mreža BERG Favorit Regular 380 Green + Comfort
Zadnji kos na zalogi
779,92 € 809,00 €
2
Varnostna mreža BERG Favorit Regular 330 Green + Comfort
Zadnji kos na zalogi
678,15 € 699,00 €
3
BERG Favorit Regular 270 Grey + varnostna mreža Comfort
Zadnji 3 kosi
462,14 € 569,00 €
Filtrirano 124 izdelkov
6+

BERG Grand Elite Regular 520 Grey + Deluxe varnostna mreža

Varnostna mreža BERG Grand Elite Regular 520 Grey + Deluxe Trampolini so neustavljivi. Njihova prednost je tudi v tem, da ohranjate kondicijo, trenirate spretnost in ravnotežje. Siva barva zaščitnega ovratnika, pocinkani okvirji znotraj in zunaj, vzmeti imajo obliko dvojnega stožca, gibljiva ležišča prepuščajo vodo. Zaščitna mreža je izdelana iz pocinkanega jekla in je odporna proti koroziji. Zagotavlja enostavno in varno rokovanje. Za optimalno zaščito so vse palice opremljene s penastimi rokavi. Omrežje je optimalno močno in varno, hkrati pa zagotavlja dober pregled. Vzmeti TwinSpring Gold Vzmeti TwinSpring Gold se uporabljajo na trampolinih Champion, Grand Champion in Elite. Kakovost: Veliko močnih vzmeti (30 % več vzmeti v primerjavi s standardnimi trampolini!) Zahvaljujoč novemu postopku je veliko lažja za namestitev (rdeče oko vzmeti na rdeči oznaki na okvirju). Poleg tega so vzmeti opremljene z zelo trpežnim pocinkanjem, kar zagotavlja odlične protikorozijske lastnosti. Varnost: posebne, dolge vzmeti so zelo tesne in ozko navite. S tem preprečimo nadležno in boleče stiskanje prsta ali kože. udobje: Nov poševni sistem pritrditve vzmeti ustvarja veliko elastično površino, ki zagotavlja odlične odbojne lastnosti in poveča splošno udobje pri skakanju. Dimenzije trampolina: 520 x 345 cm Višina: 90 cm Zaščitni ovratnik: širina 40 cm, višina 3 cm Nosilnost: 120 kg, testirano pri 600 kg Dimenzije zaščitne mreže: 520 x 345 cm Višina: 180 cm Stopnice niso vključene.
6+

Varnostna mreža BERG Champion 430 Green + Deluxe

Trampolini so neustavljivi. Njihova prednost je tudi v tem, da ohranjate kondicijo, trenirate spretnost in ravnotežje. Trampolin serije Champion. Zelena barva zaščitnega ovratnika, pocinkani okvirji znotraj in zunaj, vzmeti imajo obliko dvojnega stožca, upogljiva ležišča omogočajo prehod vode. Varnostna mreža Deluxe je izdelana iz pocinkanega jekla in je odporna proti koroziji. Zagotavlja enostavno in varno rokovanje. Za optimalno zaščito so vse palice opremljene s penastimi rokavi. Omrežje je optimalno močno in varno, hkrati pa zagotavlja dober pregled. Vzmeti TwinSpring Gold se uporabljajo na trampolinih Champion, EazyFit, Grand Champion in Elite +. Kakovost: veliko število močnih vzmeti (30 % več vzmeti v primerjavi s standardnimi trampolini!) Je veliko enostavnejša za uporabo zahvaljujoč novemu postopku (rdeče oko vzmeti na rdeči oznaki na okvirju). Poleg tega so vzmeti opremljene z zelo trpežnim pocinkanjem, kar zagotavlja odlične protikorozijske lastnosti. Varnost: posebne, dolge vzmeti so zelo tesne in tesno navite. S tem preprečimo nadležno in boleče stiskanje prsta ali kože. Udobje pri skakanju: nov poševni sistem pritrditve vzmeti ustvari veliko elastično površino, ki zagotavlja odlične odbojne lastnosti in poveča splošno udobje pri skakanju. Mere trampolina: Premer: 430 cm Višina: 95 cm Zaščitni ovratnik: širina 38 cm, višina 3 cm Število vzmeti: 128 Nosilnost: testirana pri 600 kg Dimenzije zaščitne mreže: Premer: 430 cm Stopnice niso vključene.
6+

BERG Favorit Regular 430 sive ravni + varnostna mreža Comfort 430

BERG Favorit Regular 430 Grey Levels + zaščitna mreža Comfort 430 Trampolinom se ni mogoče upreti. Njihova prednost je tudi v tem, da lahko na njih vzdržujete kondicijo, trenirate spretnost in ravnotežje. Trampolin osnovne linije Favorit z zabavnimi skakalnimi platnenimi nivoji . Siva barva zaščitnega ovratnika, okvirji zunaj in znotraj pocinkani, vzmeti imajo obliko dvojnega stožca, prožna ležišča prepuščajo vodo. Zaščitna mreža Comfort je izdelana iz pocinkanega jekla in je odporna proti koroziji. Zagotavlja enostavno in varno rokovanje. Za optimalno zaščito so vse palice opremljene s penastimi tulci. GoldSpring Solo vzmeti : Uporabljajo se na vseh trampolinih serije Favorit Kvaliteta: močna vzmet, ki jo je enostavno namestiti na trampolin zahvaljujoč nizki prednapetosti /prenapetosti/. Zahvaljujoč trpežnemu pocinkanju je vzmet zelo odporna proti koroziji. Varnost: tesno navita vzmet preprečuje poškodbe prstov/zadušitev kože. Udobje pri skakanju: splošna kakovost skakanja je primerljiva z vzmetmi GoldSpring Basic. Dimenzije trampolina: Premer : 430 cm Višina : 90 cm Zaščitni ovratnik: širina 38 cm, višina 10/20 mm Število vzmeti: 96 Goldspring solo Nosilnost: 120 kg, testirano do 600 kg Dimenzije zaščitne mreže: Premer : 430 cm Višina : 180 cm Stopnice niso del paketa. Igralne karte za motorični in kognitivni razvoj Da bi otroke spodbudili k učenju in razvoju, je BERG v sodelovanju z osnovnošolskimi učitelji razvil tri igre z različnimi stopnjami ravnotežja, matematičnih sposobnosti in urjenja spomina.
6+

BERG Champion 430 Grey + zaščitna mreža Deluxe 430

Varnostna mreža BERG Champion Grey 430 + Deluxe 430 Trampolini so neustavljivi. Njihova prednost je tudi v tem, da ohranjate kondicijo, trenirate spretnost in ravnotežje. Trampolin serije Champion. Siva barva zaščitnega ovratnika, pocinkani okvirji znotraj in zunaj, vzmeti imajo obliko dvojnega stožca, gibljive postelje omogočajo prehod vode. Varnostna mreža Deluxe je izdelana iz pocinkanega jekla in je odporna proti koroziji. Zagotavlja enostavno in varno rokovanje. Za optimalno zaščito so vse palice opremljene s penastimi rokavi. Omrežje je optimalno močno in varno, hkrati pa zagotavlja dober pregled. Vzmeti TwinSpring Gold se uporabljajo na trampolinih Champion, EazyFit, Grand Champion in Elite +. Kakovost: veliko število močnih vzmeti (30 % več vzmeti v primerjavi s standardnimi trampolini!) Je veliko enostavnejša za uporabo zahvaljujoč novemu postopku (rdeče oko vzmeti na rdeči oznaki na okvirju). Poleg tega so vzmeti opremljene z zelo trpežnim pocinkanjem, kar zagotavlja odlične protikorozijske lastnosti. Varnost: posebne, dolge vzmeti so zelo tesne in tesno navite. S tem preprečimo nadležno in boleče stiskanje prsta ali kože. Udobje pri skakanju: nov poševni sistem pritrditve vzmeti ustvari veliko elastično površino, ki zagotavlja odlične odbojne lastnosti in poveča splošno udobje pri skakanju. Dimenzije trampolina: Premer: 430 cm Višina: 95 cm Zaščitni ovratnik: širina 38 cm, višina 3 cm Število vzmeti: 128 Nosilnost: testirano na 600 kg Dimenzije zaščitne mreže: Premer: 430 cm Stopnice niso vključene.
6+

BERG Grand Champion Regular 350 Green + Deluxe varnostna mreža

Trampolini so neustavljivi. Njihova prednost je tudi v tem, da ohranjate kondicijo, trenirate spretnost in ravnotežje. Trampolin serije Champion. Zelena barva zaščitnega ovratnika, pocinkani okvirji znotraj in zunaj, vzmeti imajo obliko dvojnega stožca, upogljiva ležišča omogočajo prehod vode. Zaščitna mreža je izdelana iz pocinkanega jekla in je odporna proti koroziji. Zagotavlja enostavno in varno rokovanje. Za optimalno zaščito so vse palice opremljene s penastimi rokavi. Omrežje je optimalno močno in varno, hkrati pa zagotavlja dober pregled. Vzmeti TwinSpring Gold Vzmeti TwinSpring Gold se uporabljajo na trampolinih Champion, EazyFit, Grand Champion in Elite +. Kakovost: Visoko število močnih vzmeti (30 % več vzmeti v primerjavi s standardnimi trampolini!) je zaradi novega postopka veliko lažje namestiti (rdeče oko vzmeti na rdeči oznaki na okvirju). Poleg tega so vzmeti opremljene z zelo trpežnim pocinkanjem, kar zagotavlja odlične protikorozijske lastnosti. Varnost: Posebne, dolge vzmeti so zelo tesne in ozko navite. S tem preprečimo nadležno in boleče stiskanje prsta ali kože. Udobje pri skakanju: Nov poševni sistem pritrditve vzmeti ustvarja veliko elastično površino, ki zagotavlja odlične lastnosti odbijanja in povečuje splošno udobje pri skakanju. Dimenzije trampolina: 350 x 250 cm Višina: 85 cm Zaščitni ovratnik: širina 39 cm, višina 3 cm Število vzmeti: 144 Nosilnost: 110 kg, testirano pri 550 kg Dimenzije zaščitne mreže: Premer: 350 x 250 cm Višina: 180 cm Stopnice niso vključene.
6+

Varnostna mreža BERG Champion 330 Black + Deluxe

Varnostna mreža BERG Champion 330 + Deluxe 330 Trampolini so neustavljivi. Njihova prednost je tudi v tem, da ohranjate kondicijo, trenirate spretnost in ravnotežje. Trampolin serije Champion. Zelena barva zaščitnega ovratnika, pocinkani okvirji znotraj in zunaj, vzmeti imajo obliko dvojnega stožca, upogljiva ležišča prepuščajo vodo. Varnostna mreža Deluxe je izdelana iz pocinkanega jekla in je odporna proti koroziji. Zagotavlja enostavno in varno rokovanje. Za optimalno zaščito so vse palice opremljene s penastimi rokavi. Omrežje je optimalno močno in varno, hkrati pa zagotavlja dober pregled. Vzmeti TwinSpring Gold se uporabljajo na trampolinih Champamp, EazyFit, Grand Champion in Elite +. Kakovost: veliko število močnih vzmeti (30 % več vzmeti v primerjavi s standardnimi trampolini!) Je veliko enostavnejša za uporabo zahvaljujoč novemu postopku (rdeče oko vzmeti na rdeči oznaki na okvirju). Poleg tega so vzmeti opremljene z zelo trpežnim pocinkanjem, kar zagotavlja odlične protikorozijske lastnosti. Varnost: posebne, dolge vzmeti so zelo tesne in ozko navite. S tem preprečimo nadležno in boleče stiskanje prsta ali kože. Udobje pri skakanju: nov poševni sistem pritrditve vzmeti ustvari veliko elastično površino, ki zagotavlja odlične odbojne lastnosti in poveča splošno udobje pri skakanju. Mere trampolina: Premer: 330 cm Višina: 85 cm Zaščitni ovratnik: širina 38 cm, višina 3 cm Število vzmeti: 96 Nosilnost: testirana pri 500 kg Mere zaščitne mreže: Premer: 330 cm Višina: 180 cm Stopnice niso vključene.
po MEGA cenah

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom