Ortopedske uganke4 izdelki

Trenutna ponudba
NOVI komplet Playmobil
NOVI komplet Playmobil
Najbolj prodajani izdelki
1
Orto Puzzle Več
Na zalogi> 5 kosov
50,79 € 69,00 €
2
Orto Puzzle Savana
Na zalogi> 5 kosov
50,79 € 69,00 €
3
Orto Puzzle Prvi koraki
Na zalogi> 5 kosov
50,79 € 69,00 €
Filtrirano 4 izdelkov
-26 %
1+

Orto Puzzle Več

ORTHO PUZZLE je sestavljen iz posameznih delov, ki se združijo kot "uganka". Edinstvenost blazinice je v menjavi mehkih in trdih površin. Ta kombinacija zagotavlja stimulacijo vseh potrebnih receptorjev za stopala. Prispeva k pravilnemu oblikovanju oboka. Blazinica prispeva k razvoju fine motorike in kognitivnih sposobnosti. Vsak del blazinice ima protizdrsne elemente, ki preprečujejo zdrs. Vključuje tudi sistem zaklepanja, prek katerega posamezni deli niso ločeni drug od drugega. Ne glede na to, na katero stran priključimo podložko, imajo vsi deli enotno velikost, zato so primerni za vse strani in kombinacije podložke. Prednost blazinice je, da je enostavna za pranje in nego. Narejen je iz hipoalergenskega materiala. To zagotavlja ponovno uporabo. Uporablja se lahko tako doma kot v otroških centrih pod strokovnim nadzorom. Vsi izdelki ORTHO PUZZLE so bili podvrženi kliničnim in strupenim preskusom in veljajo za medicinski pripomoček-32.50.22-003-229575282-2017. Certificiran izdelek. Tehnični parametri: Material: 100% PVC Uporaba pri temperaturah: od - 10 oC do + 30o C. Starost - za otroke od enega leta. Količina - 8 modulov. modul morskega dna modul morske pečine oceanski modul modul morskih valov Površina - 0,5 m2 Mix "More" ta mešanica vam omogoča, da se spopadete z boleznimi, kot so: hipertenzija in hipotenzija mišic nog in spodnjih okončin, artritis, nespečnost, hiperpronacija, ploska stopala. Komplet vsebuje zloženko, ki vsebuje povzetek vaj.
-26 %
1+

Orto Puzzle Savana

ORTHO PUZZLE je sestavljen iz posameznih delov, ki se združijo kot "uganka". Edinstvenost blazinice je v menjavi mehkih in trdih površin. Ta kombinacija zagotavlja stimulacijo vseh potrebnih receptorjev za stopala. Prispeva k pravilnemu oblikovanju oboka. Blazinica prispeva k razvoju fine motorike in kognitivnih sposobnosti. Vsak del blazinice ima protizdrsne elemente, ki preprečujejo zdrs. Vključuje tudi sistem zaklepanja, prek katerega posamezni deli niso ločeni drug od drugega. Ne glede na to, na katero stran priključimo podložko, imajo vsi deli enotno velikost, zato so primerni za vse strani in kombinacije podložke. Prednost blazinice je, da je enostavna za pranje in nego. Narejen je iz hipoalergenskega materiala. To zagotavlja ponovno uporabo. Uporablja se lahko tako doma kot v otroških centrih pod strokovnim nadzorom. Vsi izdelki ORTHO PUZZLE so bili podvrženi kliničnim in strupenim preskusom in veljajo za medicinski pripomoček-32.50.22-003-229575282-2017. Certificiran izdelek. Tehnični parametri: Material: 100% PVC Uporaba pri temperaturah: od - 10 oC do + 30o C. Starost - za otroke od enega leta. Količina - 8 modulov. modul "mehki morski kamni" modul mehkega kaktusa modul "trdi morski kamni" modul "mehki ježi". Površina - 0,5 m2 Mix "Savana" Hoja po teh masažnih površinah bistveno izboljša vse funkcije stopala, podpira razvoj in krepitev mišično -skeletnega sistema, preprečuje deformacijo stopal in tudi obremenjuje sklepe. Komplet vsebuje zloženko, ki vsebuje povzetek vaj.
-26 %
1+

Orto Puzzle Les

ORTHO PUZZLE je sestavljen iz posameznih delov, ki se združijo kot "uganka". Edinstvenost blazinice je v menjavi mehkih in trdih površin. Ta kombinacija zagotavlja stimulacijo vseh potrebnih receptorjev za stopala. Prispeva k pravilnemu oblikovanju oboka. Blazinica prispeva k razvoju fine motorike in kognitivnih sposobnosti. Vsak del blazinice ima protizdrsne elemente, ki preprečujejo zdrs. Vključuje tudi sistem zaklepanja, prek katerega posamezni deli niso ločeni drug od drugega. Ne glede na to, na katero stran priključimo podložko, imajo vsi deli enotno velikost, zato so primerni za vse strani in kombinacije podložke. Prednost blazinice je, da je enostavna za pranje in nego. Narejen je iz hipoalergenskega materiala. To zagotavlja ponovno uporabo. Uporablja se lahko tako doma kot v otroških centrih pod strokovnim nadzorom. Vsi izdelki ORTHO PUZZLE so bili podvrženi kliničnim in strupenim preskusom in veljajo za medicinski pripomoček-32.50.22-003-229575282-2017. Certificiran izdelek. Tehnični parametri: Material: 100% PVC Uporaba pri temperaturah: od - 10 oC do + 30o C. Starost - za otroke od enega leta. Količina - 8 modulov. modul "trda trava" modul za mehko travo modul "trdi stožec" modul "mehki stožci" Površina - 0,5 m2 MIX "Forest" posnema hojo po neravnem, naravnem terenu. Prispeva k razvoju in podpori blažilnih lastnosti stopala, pozitivno vpliva na aktivnost mišic stopala in spodnjih okončin. Komplet vsebuje zloženko, ki vsebuje povzetek vaj.
-26 %
1+

Orto Puzzle Prvi koraki

ORTHO PUZZLE je sestavljen iz posameznih delov, ki se združijo kot "uganka". Edinstvenost blazinice je v menjavi mehkih in trdih površin. Ta kombinacija zagotavlja stimulacijo vseh potrebnih receptorjev za stopala. Prispeva k pravilnemu oblikovanju oboka. Blazinica prispeva k razvoju fine motorike in kognitivnih sposobnosti. Vsak del blazinice ima protizdrsne elemente, ki preprečujejo zdrs. Vključuje tudi sistem zaklepanja, prek katerega posamezni deli niso ločeni drug od drugega. Ne glede na to, na katero stran priključimo podložko, imajo vsi deli enotno velikost, zato so primerni za vse strani in kombinacije podložke. Prednost blazinice je, da je enostavna za pranje in nego. Narejen je iz hipoalergenskega materiala. To zagotavlja ponovno uporabo. Uporablja se lahko tako doma kot v otroških centrih pod strokovnim nadzorom. Vsi izdelki ORTHO PUZZLE so bili podvrženi kliničnim in strupenim preskusom in veljajo za medicinski pripomoček-32.50.22-003-229575282-2017. Certificiran izdelek. Tehnični parametri: Material: 100% PVC Uporaba pri temperaturah: od - 10 oC do + 30o C. Starost - za otroke od 9 mesecev. Količina - 8 modulov. modul "kamni" modul za mehko travo sončnični modul modul metulj Površina - 0,5 m2 Mešanica "Prvi koraki" ima tonični učinek, pomaga pri pravilnem oblikovanju stopalnega loka in preprečuje nastanek in razvoj asimetrične hoje, kar zmanjšuje tveganje ploskosti in pozitivno vpliva na razvoj stopal v prihodnosti . Komplet vsebuje zloženko, ki vsebuje povzetek vaj.
Trenutna ponudba
NOVI komplet Playmobil
NOVI komplet Playmobil

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom