Polnilniki, balansirji, napajalniki62 izdelkov

Najbolj prodajani izdelki
Filtrirano 62 izdelkov

Traxxas polnilec EZ-Peak Plus 40W

Značilnosti: Novi sistem Traxxas iD je najlažji način za polnjenje vaših baterij! Zahvaljujoč danes povsem običajni tehnologiji RFID polnilnik prepozna priključeno vrsto baterije in sam nastavi parametre polnjenja. Samo priključite baterijo s priključkom iD in polnilnik EZ-Peak Plus bo opravil delo namesto vas! Polnjenje baterij je zelo enostavno in res se ga lahko spopade vsak. Novi konektorji iD Traxxas so enaki za LiPol in NiMH. Pri LiPol je priključek za ravnotežje integriran v napajalni konektor. Zato ni treba priključiti ločenega priključka za napajanje in ravnotežje. Po priključitvi baterij z iD konektorjem polnilnik zazna vrsto baterije in polnilni tok. Za baterije s starimi tipi priključkov je treba polnilni tok in vrsto baterije nastaviti ročno. Tudi pri uporabi iD baterij lahko sami vplivate na polnilni tok. Polnilnik je opremljen tudi z balansnim konektorjem JST-XH 2S in JST-XH 3S, tako da lahko polnite tudi običajne LiPo baterije. Načini za LiPo baterije Način hitrega polnjenja se uporablja za hitro polnjenje LiPo baterij. Polnjenje je končano, ko ena od celic doseže končno napetost 4,2 V. Način shranjevanja se uporablja za dolgotrajno shranjevanje baterij (več kot 7 dni). Polnilnik polni ali prazni posamezne celice baterije na napetost 3,8 V, s čimer zagotavlja najnižjo možno razgradnjo LiPo celic med shranjevanjem Način ravnotežja se uporablja za standardno polnjenje LiPo baterij. Polnjenje je končano, ko vse celice dosežejo končno napetost 4,2 V Načini za NiMH baterije Način polnjenja: polnilnik polni baterijo in konec polnjenja zazna metoda Delta-Peak Lastnosti Preprost uporabniški vmesnik, v primeru iD baterij polnilnik nastavi vrsto baterije in polnilni tok! Polnjenje 5 - 8 Art. NiMH, 2 - 3 čl. LiPol Jasen indikator napredka polnjenja Polnilnik je opremljen z vgrajenim ventilatorjem Združljivo z originalnim konektorjem Traxxas Vgrajeni ravnotežni konektorji JST-XH za standardne 2 in 3 celične LiPo baterije vam omogočajo polnjenje drugih vrst baterij Napredni način vam omogoča polnjenje baterij brez iD priključka in možnost spreminjanja količine polnilnega toka. Vsebina paketa: Paket vsebuje polnilec Traxxas EZ-Peak Plus, navodila za uporabo.

Polnilnik Traxxas EZ-Peak Dual 2x50W

Značilnosti: Novi sistem Traxxas iD je najlažji način za polnjenje baterij v modelih RC avtomobilov! Zahvaljujoč danes povsem običajni tehnologiji RFID polnilnik prepozna priključeno vrsto baterije in sam nastavi parametre polnjenja. Samo priključite baterijo Traxxas z iD priključkom in polnilnik Traxxas EZ-Peak Plus bo opravil delo namesto vas! Polnjenje baterij je zelo enostavno in res se ga lahko spopade vsak. Zahvaljujoč dvojnemu izhodu lahko napolnite do 2 bateriji neodvisno ali pa povežete izhoda skupaj in napolnite eno baterijo s tokom do 8 A (način hitrega polnjenja)! Novi konektorji iD Traxxas so enaki za LiPol in NiMH baterije. Pri LiPol je priključek za ravnotežje integriran v napajalni konektor. Zato ni treba priključiti ločenega priključka za napajanje in ravnotežje. Po priključitvi baterij z iD konektorjem polnilnik EZ-Peak Plus zazna vrsto baterije in polnilni tok. Pri baterijah s starimi tipi priključkov je treba polnilni tok in vrsto baterije nastaviti ročno. Tudi pri uporabi iD baterij lahko sami vplivate na polnilni tok. Polnilnik Traxxas EZ-Peak Plus je opremljen tudi z balansnimi konektorji JST-XH 2S in JST-XH 3S, tako da lahko polnite tudi standardne LiPo baterije, ki imajo ločen servisni konektor. Načini delovanja polnilnika Dvojni : Obstajata 2 neodvisna izhoda, polnilni tok je 1 do 4 A Hitro polnjenje : Oba izhoda sta povezana v enega, polnilni tok je 5 do 8 A Načini polnjenja za LiPo baterije Način hitrega polnjenja se uporablja za hitro polnjenje LiPo baterij. Polnjenje je končano, ko ena od celic doseže končno napetost 4,2 V. Način shranjevanja se uporablja za dolgotrajno shranjevanje baterij (več kot 7 dni). Polnilnik polni ali prazni posamezne celice baterije na napetost 3,8 V, s čimer zagotavlja najnižjo možno razgradnjo LiPo celic med shranjevanjem Način ravnotežja se uporablja za standardno polnjenje LiPo baterij. Polnjenje je končano, ko vse celice dosežejo končno napetost 4,2 V Načini polnjenja za NiMH baterije Način polnjenja: polnilnik polni baterijo in konec polnjenja zazna metoda Delta-Peak Funkcije dvojnega polnilnika Traxxas EZ-Peak Plus LiPo / NiMH Preprost uporabniški vmesnik, v primeru iD baterij polnilnik nastavi vrsto baterije in polnilni tok! Polnjenje 5 - 8 Art. NiMH, 2 - 3 čl. LiPol Jasen indikator napredka polnjenja Polnilnik je opremljen z vgrajenim ventilatorjem Združljivo z originalnim konektorjem Traxxas Vgrajeni ravnotežni konektorji JST-XH za standardne 2 in 3 celične LiPo baterije vam omogočajo polnjenje drugih vrst baterij Napredni način vam omogoča polnjenje baterij brez iD priključka in možnost spreminjanja količine polnilnega toka. Vsebina paketa: Paket vsebuje polnilnik Traxxas EZ-Peak Plus Dual, navodila za uporabo.

Polnilec Traxxas EZ-Peak Live 100W

Značilnosti: Najlažji način za polnjenje baterij! Samo priključite NiMH ali LiPol baterijo s priključkom Traxxas iD in pritisnite gumb Start. Polnilnik zazna vrsto in število baterij ter začne polniti. Poleg tega imate z Bluetooth in aplikacijo Traxxas EZ-Peak Live™ za iOS in Android na voljo nadzorne in napredne funkcije delovanja na vašem pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Poleg nove tehnologije polnilnik ponuja tudi moč - polnilni tok do 12 A. Polnilnik polni 2 do 4 celične LiPo baterije ali 5 do 8 celične NiMH baterije. Novi sistem Traxxas iD je najlažji način za polnjenje baterij. Zahvaljujoč danes povsem običajni tehnologiji RFID polnilnik prepozna priključeno vrsto baterije in sam nastavi parametre polnjenja. Samo priključite baterijo s priključkom iD in polnilnik EZ-Peak Live bo opravil delo namesto vas! Polnjenje baterij je zelo enostavno in res se ga lahko spopade vsak. Novi konektorji iD Traxxas so enaki za LiPol in NiMH. Pri LiPol je priključek za ravnotežje integriran v napajalni konektor. Zato ni treba priključiti ločenega priključka za napajanje in ravnotežje. Aplikacija Traxxas EZ-Peak Live je na voljo za iOS tukaj in za Android tukaj . Aplikacijo lahko povežete na do 4 polnilnike hkrati. Aplikacija z briljantno grafiko vas obvešča o stanju polnjenja, pričakovanem preostalem času, napolnjenosti, napetosti celice. Poleg tega vas bo aplikacija obvestila, da se je polnjenje končalo. Združljivost s klasičnimi konektorji Traxxas Polnilnik je popolnoma združljiv z originalnimi LiPo baterijami s priključkom Traxxas in ravnotežnim priključkom JST-XH ali z NiMH baterijami s starejšim Traxxas priključkom. Priključki JST-XH za 2, 3 in 4 celične baterije se nahajajo pod plastičnim pokrovom na sprednji strani polnilnika. Za zagotovitev največje varnosti je treba polnilnik nastaviti s pametnim telefonom/tablico. Lastnosti Zahvaljujoč povezavi Bluetooth lahko polnilnik upravljate s pametnim telefonom ali tablico Polnjenje s tokom do 12 A (omejeno na 100 W) Ko je priključena baterija z iD priključkom, se samodejno nastavi vrsta baterije in polnilni tok. Nato samo pritisnite gumb Start. LED indikator polnjenja Zahvaljujoč visokemu izravnalnemu toku balansirke (665 mA) lahko polnilnik zelo hitro uravnoteži napetost LiPo baterijskih celic Za LiPo baterije so na voljo trije programi: standardno polnjenje, hitro polnjenje in način shranjevanja Samodejna nastavitev polnilnega toka NiMH baterije glede na notranji upor baterije, polnjenje se zaključi po metodi Delta-Peak Zvočna opozorila Vgrajen ventilator za hlajenje Vgrajena ravnotežna vrata JST-XH za običajne LiPo baterije Vsebina paketa: Paket vključuje polnilnik Traxxas EZ-Peak Live s povezavo Bluetooth in podrobna navodila za uporabo v slovaščini/češčini.

Spektrum polnilec Smart S1200 G2 1x200W AC

Značilnosti: Nova generacija polnilnika Spektrum Smart S1200 1x200W AC s SMART tehnologijo prinaša najsodobnejše uporabniku prijazno okolje, upravljanje z gumbi, izhod z IC3/IC5 konektorji in 320 × 240 IPS LCD zaslon. USB izhod 5V/2A. Moderna ergonomska omarica z gumijastimi ročaji. Z do 200 W moči hitrega polnjenja in možnostjo polnjenja baterij na integriranem izhodu s priključki IC3® ali IC5® polnilnik S1200 ponuja vsestransko in resnično preprosto metodo polnjenja. Polnilnik S1200 je univerzalen in polni vse znane tipe baterij ter je združljiv s konektorji EC3™ in EC5™. Uporabite ga skupaj z baterijama Spektrum Smart G1 ali G2 in presenečeni boste nad njegovo neverjetno funkcionalnostjo in zmogljivostjo. S polnilnikom S1200 Smart G2 AC je polnjenje baterije zelo enostavno. Funkcija samodejnega polnjenja prepozna parametre vaše baterije SMART in se samodejno varno polni. Ura na zaslonu polnilnika odšteva čas, dokler ni pametna baterija popolnoma napolnjena in pripravljena za uporabo. Primerjava baterijskih celic Smart G2 je prav tako enostavna. Polnilnik S1200 Smart G2 AC bo primerjal posamezne celice vaše baterije Smart G2 LiPol prek istega enega podatkovnega kabla po priključitvi priključka IC, ki se uporablja za polnjenje. Posodobljena in izboljšana funkcionalnost uporabniškega vmesnika polnilnika S1200 Smart G2 AC Charger vključuje nove, intuitivne menije, ikone in navigacijska orodja. Ima lahko razumljiv zapis zgodovine in zmogljivosti baterije SMART ter nudi informacije, ki jih potrebujete za oceno zdravja vaše baterije. Vhodna in izhodna vrata USB omogočajo polnjenje sekundarnih naprav in posodobitev vdelane programske opreme polnilnika, da bo vedno na voljo najnovejša različica. Polnilnik S1200 Smart G2 AC vključuje tudi stikalo za VKLOP/IZKLOP, hladilni ventilator, snemljiv napajalni kabel in elegantno ohišje z gumijastimi ročaji, ki se popolnoma prilega vaši mizi in v škatli ali torbi. Uporabne lastnosti naprave Do 200 W moči za hitro polnjenje Uravnoteži baterijske celice Smart G2 z enim samim podatkovnim kablom Polni vse vrste običajnih baterij s funkcijami G2 Balancer konektor 2S - 6S s tokom 1,5A/kos. Funkcija samodejnega polnjenja zazna parametre polnjenja baterije SMART in se začne samodejno polniti Programska oprema SMART polnilnika spremlja in shranjuje potrebne podatke o baterijah SMART Vključuje izhodna priključka za polnjenje IC3® in IC5® Zahvaljujoč glavnemu stikalu ni potreben izklop iz električnega omrežja Učinkovit hladilni ventilator z nizko stopnjo hrupa Priključki IC3® in IC5® so nazaj združljivi s priključki EC3™ in EC5™ Izhod s konektorji IC3 ali IC5 Polnilnik Spektrum™ S1400 Smart G2 AC ima izhodna priključka IC3® in IC5®. Z drsnikom nad priključki izberite priključek IC3® ali IC5®, nato pa lahko takoj napolnite baterijo s tokom do 20 A z vhodno močjo do 400 W. Baterije Smart G2 lahko napolnite in uravnotežite s samo ena povezava na priključek IC3® ali IC5®. Ni potrebe po kablu z izravnalnim konektorjem! Boljši uporabniški vmesnik Za zagotavljanje najboljšega pregleda menija polnilec S1400 G2 vključuje velik 2,8" zaslon in prijeten uporabniški vmesnik z izboljšanimi meniji, ikonami in navigacijskimi orodji. Za največjo varnost, preprostost in enostavnost polnjenja nova funkcija samodejnega polnjenja prepozna SMART parametri polnjenja baterije, takoj ko priključite baterijo, se bo polnilnik samodejno začel pravilno polniti. Odštevanje časa polnjenja Zaslon polnilnika AC S1400 G2 v realnem času odšteva ure in minute do popolne napolnjenosti baterije SMART. Moderen in funkcionalen dizajn Elegantna torbica za polnilec se popolnoma prilega vaši mizi in transportnemu zaboju. Napajalni kabel je odstranljiv za lažji transport. Gumijasti ročaji vam pomagajo varno držati polnilnik pri povezovanju in odstranjevanju baterij. Vhodna in izhodna vrata USB omogočajo posodobitev vdelane programske opreme polnilnika in polnjenje sekundarnih naprav. Druge funkcije vključujejo integrirano stikalo za vklop/izklop in tihi hladilni ventilator. Vsebina paketa: Paket vsebuje Spektrum Smart polnilec S1200, omrežni kabel, priročnik SK, EN, DE, FR, IT priročnik.

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom