AIRFIX Modeli 240 izdelkov

Najbolj prodajani izdelki
Filtrirano 240 izdelkov

Letalo za hitro izdelavo J6040 - F-35B Lightning II

Snap-on model letala. Velikost: 26 cm. Paket vsebuje 38 že poslikanih kosov za sestavljanje modela. Vzorec in izvirne informacije: F-35B Lightning II je enosedežno enomotorno nadzvočno reaktivno letalo z najnaprednejšimi računalniškimi in tehničnimi funkcijami, ki še niso bile uporabljene v zraku. Njegove napredne maskirne zmogljivosti so zasnovane tako, da jih sovražni radarji težko prestrežejo. Različica F-35B ima za pilotsko kabino nameščen dvižni ventilator, ki omogoča kratko vzletanje in vertikalno pristajanje (STOVL), kar pomeni, da lahko leti kot Harrier. F-35 lahko vzleti s tal ob Tajfunu, vendar je njegova najpomembnejša naloga delovanje na dveh letalonosilkah kraljeve mornarice kraljice Elizabete. Airfix QUICK BUILD je neverjetna paleta preprostih zaskočnih modelov, ki bodo popolnoma popoln uvod v svet modeliranja za otroke (starejše od 5 let), hkrati pa tudi prava zabava za bolj izkušenega modelarja. Vnaprej poslikane dele lahko enostavno posnamete skupaj, ničesar ni treba lepiti ali barvati, v trenutku pa se pred vami pojavi res impresiven model, ki ga lahko po svojih zamislih izboljšate tudi s priloženimi samolepilnimi nalepkami. Seveda boste pri modelih letal v paketu našli tudi stojalo za prikaz svoje kreacije, da jo boste lahko pravilno pokazali! Celotna paleta QUICK BUILD je narejena v Veliki Britaniji in vam ponuja nekaj najbolj znanih vozil ali letal, ki so jih kdajkoli izdelali! Podrobnosti o modelu: Število delov: 38 Dolžina: 260 mm Višina: 82 mm Zahtevnost: 1 Ure letenja telesa: 1 Priporočljivo za otroke od 6. leta dalje. Opozorilo: Nevarnost zadušitve! Izdelek vsebuje majhne dele. NI PRIMERNO ZA OTROKE, mlajše od 3 let! Preden otroku daste igračo, odstranite vso embalažo.

Hitri avtomobil J6037 - Ford F-150 Raptor

Snap-on model avtomobila. Velikost: 20,6 cm. Paket vsebuje 43 že poslikanih kosov za sestavljanje modela. Informacije o modelu: Raptor je bil razvit kot protipostavka terenskemu dirkalnemu terenskemu vozilu za normalno uporabo na cesti in je zaradi štirikolesnega pogona, pnevmatik za vsako okolje in izboljšanega sistema vzmetenja popolnoma pripravljen za uporabo na težkih terenih. Poleg podaljšanih odbijačev je Raptor na prvi pogled prepoznaven tudi po emblemu na maski hladilnika - namesto klasičnega modrega ovalnega dela proizvajalca avtomobilov Ford je z velikimi črkami prikazan napis "FORD" (ta oblika je Ford nazadnje uporabil leta 1983). Zdaj lahko ta najbolje prodajani avto v ZDA sestavite iz 43 delov, ki so vsi v tem kompletu. Airfix QUICK BUILD je neverjetna paleta preprostih zaskočnih modelov, ki bodo popolnoma popoln uvod v modelništvo za otroke (starejše od 5 let), hkrati pa tudi prava zabava za bolj izkušenega modelarja. Vnaprej poslikane dele lahko enostavno posnamete skupaj, ničesar ni treba lepiti ali barvati, v trenutku pa se pred vami pojavi res impresiven model, ki ga lahko po svojih zamislih izboljšate tudi s priloženimi samolepilnimi nalepkami. Seveda boste pri letalskih modelih v paketu našli tudi stojalo za prikaz svoje kreacije, da jo boste lahko pravilno pokazali! Celotna paleta QUICK BUILD je narejena v Veliki Britaniji in vam ponuja nekaj najbolj znanih vozil ali letal, ki so jih kdajkoli izdelali! Podrobnosti o modelu: Število delov: 43 Dolžina: 206 mm Širina: 81 mm Zahtevnost: 1 Ure letenja telesa: 1 Priporočljivo za otroke od 6. leta dalje. Opozorilo: Nevarnost zadušitve! Izdelek vsebuje majhne dele. NI PRIMERNO ZA OTROKE DO 3 LETA! Preden otroku daste igračo, odstranite vso embalažo.
8+

Letalo Classic Kit A06014 - Heinkel HEIII P2 (1:72) - nova oblika

Model letala za lepljenje. Velikost: 1:72; 22,6 cm. Paket vsebuje: 151 delov za lepljenje. Informacije o izvirniku: 26. aprila 1940 so štirje člani KG 4 zgodaj zjutraj vzleteli s svojim Heinkel He111 P-2 5J+CN z letališča Fornebu v Oslu na Norveškem. Vendar pa je bil ta bombnik, eden od treh, dodeljenih za napad na mesto Andalsnes, poškodovan zaradi požara z ladje HMS Manchester. Zato ni mogel več vzdrževati formacije s preostalimi Heinkeli, ko sta ga presenetili dve britanski letali Blackburn Skua iz eskadrilje št. 801 FAA, ki se začne s HMS Ark Royal. Pilot Skua A7-A je odprl ogenj z mitraljezom, med katerim mu je uspelo zadeti bombnik in ubiti mehanika Willija Stocka. Z enim nedelujočim motorjem in drugim gorečim pilot Richard Gumbrecht ni imel izbire in je moral zasilno pristati nekje v zasneženih gorah pod njim. Preostalim članom posadke je uspelo pobegniti iz razbitin in pobegniti iz gora. Vendar pa je njihov v bistvu nedotaknjen Heinkel ležal v gorah naslednjih 30 let, preden ga je rešil in obnovil Muzej letalskih sil v Oslu, Gardermoen. Z uporabo naše nove tehnologije 3D skeniranja vam predstavljamo nov model za leto 2015, neverjetni 1:72 Heinkel HEIII P2! To letalo, ki je med bitko za Britanijo povzročilo večjo škodo zaradi strateškega bombardiranja kot kateri koli drug stroj, je opremljeno z neverjetno količino podrobnosti, saj je bilo zasnovano z uporabo informacij, ki jih Airfix še nikoli ni uporabil pri ustvarjanju svojih modelov. In rezultati so res fantastični! Ta strašljivo hiter srednji bombnik, »volk v ovčji koži«, je bil prvotno preoblečen v komercialno letalo, čeprav je bil namen Luftwaffe že od vsega začetka, da postane njihov glavni bombnik v zgodnjih fazah druge svetovne vojne. Barvna shema (potrebne barve): A - Heinkel He 111 P-2, 5./Kampfgeschwader 4 - 112, 33, 53, 61, 65, 72, 85, 32, 240, 241, 242 B - Heinkel He 111 P-2, 6./Kampfgeschwader 55 - 112, 33, 53, 61, 65, 72, 85, 32, 240, 241, 24, 224 Podrobnosti modela: Merilo: 1:72 Število delov: 151 Dolžina: 226 mm Razpon kril: 312 mm Težavnost: 3 Točke Ure letenja: 2 Priporočljivo za otroke od 8. leta dalje. Opozorilo: nevarnost zadušitve! Izdelek vsebuje majhne dele. NI PRIMERNO ZA OTROKE MANJŠE od 3 LET!

Hitro izdelano letalo J6003 - BAE Hawk

Snap-on model letala. Velikost: 22,1 cm. Paket vsebuje 26 že poslikanih kosov za sestavljanje modela. Izvirne informacije: BAe Hawk je popoln vadbeni curek! Ni dvoma, da bo pravi dodatek vaši zbirki. Model bo navdušil s sijajno črno barvo, nato pa ga lahko do popolnosti zategnete s pomočjo samolepilnih znakov RAF. Komplet ima skupaj 26 delov, stojalo nato še 3. Višina modela, nameščenega na stojalo, je 123 mm. Airfix QUICK BUILD je neverjetna paleta preprostih zaskočnih modelov, ki bodo popolnoma popoln uvod v modelništvo za otroke (starejše od 5 let), hkrati pa tudi prava zabava za bolj izkušenega modelarja. Vnaprej poslikane dele lahko enostavno posnamete skupaj, ničesar ni treba lepiti ali barvati, v trenutku pa se pred vami pojavi res impresiven model, ki ga lahko po svojih zamislih izboljšate tudi s priloženimi samolepilnimi nalepkami. Seveda boste pri letalskih modelih v paketu našli tudi stojalo za prikaz svoje kreacije, da jo boste lahko pravilno pokazali! Celotna paleta QUICK BUILD je narejena v Veliki Britaniji in vam ponuja nekaj najbolj znanih vozil ali letal, ki so jih kdajkoli izdelali! Podrobnosti o modelu: Število delov: 26 Dolžina: 221 mm Zahtevnost: 1 Ure letenja telesa: 1 Priporočljivo za otroke od 5. leta dalje. Opozorilo: Nevarnost zadušitve! Izdelek vsebuje majhne dele. NI PRIMERNO ZA OTROKE, mlajše od 3 let! Preden otroku daste igračo, odstranite vso embalažo.

Hitro izdelana ravnina J6045 - D-Day Spitfire

Snap-on model letala. Velikost: 23 cm. Paket vsebuje 34 že poslikanih kosov za sestavljanje modela. Vzorec in izvirne informacije: Znameniti Spitfire ni le pomagal pri obrambi britanskega neba med bitko za Britanijo, ampak se je še naprej boril in vodil zračno vojskovanje na sovražno ozemlje, preden so spopadi dosegli 6. junija 1944 - dan D. tega dne (ki je služila kot registrska tablica zaveznic za obstreljevanje) in tudi premični propeler. Čeprav je sestavljen iz številnih ločenih kosov, ima po montaži čudovito čiste linije, v katere se bodo vsi zaljubili na prvi pogled. Ta model ima skupaj 34 delov s 3 dodatnimi kosi za sestavljanje stojala. Višina modela na stojalu je 116 mm. V obliki tega edinstvenega modela poiščite domov sestavni del britanske zgodovine. Airfix QUICK BUILD je neverjetna paleta preprostih zaskočnih modelov, ki bodo popolnoma popoln uvod v modelništvo za otroke (starejše od 5 let), hkrati pa tudi prava zabava za bolj izkušenega modelarja. Vnaprej poslikane dele lahko enostavno posnamete skupaj, ničesar ni treba lepiti ali barvati, v trenutku pa se pred vami pojavi res impresiven model, ki ga lahko po svojih zamislih izboljšate tudi s priloženimi samolepilnimi nalepkami. Seveda boste pri letalskih modelih v paketu našli tudi stojalo za prikaz svoje kreacije, da jo boste lahko pravilno pokazali! Celotna paleta QUICK BUILD je narejena v Veliki Britaniji in vam ponuja nekaj najbolj znanih vozil ali letal, ki so jih kdajkoli izdelali! Podrobnosti o modelu: Število delov: 34 Dolžina: 230 mm Širina: 150 cm Zahtevnost: 1 Ure letenja telesa: 1 Priporočljivo za otroke od 5. leta dalje. Opozorilo: Nevarnost zadušitve! Izdelek vsebuje majhne dele. NI PRIMERNO ZA OTROKE, mlajše od 3 let! Preden otroku daste igračo, odstranite vso embalažo.

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom