Bubble Fun Bublifuk Dinosaurus s náplňou 60 ml - fialový

Blagovna znamka Sparkys
Koda izdelka SK29PC-10124
6,65 € z DDV
3 - 7 dni
  • Dostava po kurirju najkasneje do: 27.6.2024
  • Dostava: 5,89 €
points Z nakupom dobite
6 točk
Opis izdelka

Bubble Fun Bublifuk Dinosaurus s náplňou 60 ml - fialový

Predstavljamo vam Bubble Fun Bublifuk Dinosaurus s polnilom 60 ml - vijoličen, igračo, ki prinaša neskončno zabave in veselja otrokom že od 3 leta starosti. Ta edinstveni mehurček v obliki priljubljenega prazgodovinskega bitja je zasnovan tako, da zagotavlja zabavo brez potrebe po baterijah.

Zahvaljujoč mehanskemu vzvodu, ki deluje na principu trenja podobno kot sprožilec pištole, lahko otroci enostavno in hitro ustvarjajo neprekinjen tok mehurčkov. Paket vsebuje vse, kar potrebujete za takojšnjo zabavo: mehurček v obliki dinozavra, polnilo z volumnom 60 ml in praktično posodo za enostavno namakanje. Velikost igrače je idealna za majhne otroške roke, kar omogoča enostavno manipulacijo in zagotavlja, da se bo vaš otrok igral brez kakršnih koli težav.

1. Neskončna zabava brez baterij: Uživajte v ustvarjanju mehurčkov brez potrebe po baterijah zaradi inovativnega mehanskega sistema.

2. Izobraževalna vrednost: Spodbuja motorične spretnosti in koordinacijo oči-roka pri otrocih, medtem ko se zabavajo s tvorjenjem mehurčkov.

3. Idealne dimenzije za otroke: S dimenzijami 5,5 x 11 x 12 cm je mehurček popolnoma prilagojen za majhne otroške roke, kar zagotavlja enostavno manipulacijo.

4. Vse, kar potrebujete v paketu: Paket vsebuje mehurček, polnilo in posodo, kar pomeni, da lahko začnete z igro takoj po odprtju.

5. Privlačen dizajn: Atraktiven dizajn v obliki dinozavra bo pritegnil vsakega otroka in postal njegov najljubši spremljevalec pri igri zunaj. Bubble Fun Bublifuk Dinosaurus s polnilom 60 ml - vijoličen ni le vir neskončne zabave, ampak tudi priložnost za razvoj pomembnih spretnosti pri vaših otrocih.

Pustite svojim otrokom odkriti veselje ustvarjanja mehurčkov s to edinstveno in vznemirljivo igračo, ki prinaša nasmeh na obraz in veselje v srca.
Ocene

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom