363,48 € z DDV
Zadnji kos na zalogi
  • Dostava po kurirju najkasneje do: 9.10.2023
  • Dostava: 4,99 €
points Z nakupom dobite
363 točk
Príslušenstvo a náhradné diely
po MEGA cenah
Opis izdelka

Hobbyzone Carbon Cub 2 1,3m SAFE BNF Basic

Značilnosti:

RC model Carbon Cub S2 v novem dizajnu s funkcijo SAFE in načini letenja, z nameščenim sprejemnikom Spektrum Serial Micro SRXL2 DSMX, krmilno enoto za GPS (SPMA3173 opcijski modul GPS), z združljivimi oddajniki Spektrum boste imeli na voljo telemetrične podatke

Carbon Cub S2 je opremljen z ekskluzivno tehnologijo SAFE® (Sensor Assisted Flight Envelope) , tako da je možno izkoristiti zaščito letalske ovojnice. Sistem SAFE zagotavlja mejne vrednosti nagiba in vzpona ali spusta. Modela ni mogoče spraviti v skrajne letne položaje, po vrnitvi krmilnih ročic v nevtralni položaj pa se model sam poravna v vodoravnem letu. In takoj se lahko vrnete v enakomeren let s funkcijo Panic Recovery (gumb za paniko), če izgubite orientacijo ali iz nenavadnega položaja leta. Velika kolesa mu omogočajo vzlet in pristanek na različnih površinah, vključno s travo, cestami, makadamskimi potmi ali pločniki, lahko pa namestite izbirne plovce, ki mu omogočijo vzlet iz vode – kar poveča vsestranskost in zmogljivosti modela.

NA VOLJO CELOTNA TELEMETRIJA

Carbon Cub S 2 je opremljen z AC 30A regulatorjem s telemetrijo , ki DXS oddajniku, ki je del RTF izvedbe, posreduje podatke o napetosti pogonske baterije. Ko uporabljate združljiv oddajnik Spektrum G2 , boste imeli prek menija Spektrum™ AirWare™ dostop do vrste telemetričnih podatkov, povezanih z zmogljivostjo sistema v realnem času, vključno s hitrostjo motorja, tokom, napetostjo baterije in več. Dodatek ekskluzivne baterije Spektrum Smart LiPol in komponent SMART polnilnika omogoča pravilno in varno polnjenje

PAMETNA TELEMETRIJA

Izkoristite lahko vse prednosti tehnologije Smart™, uporabite pametno baterijo z modelom in telemetrični podatki, kot so tok, napetost, temperatura in vrtljaji, bodo v realnem času poslani neposredno na vaš oddajnik. Oddajnik DXS, ki je v kompletu, prikazuje le napetost pogonske baterije.

INTEGRIRAN BAROMETER

Sprejemnik Spektrum™ AR637T ima vgrajen barometer (vgrajen senzor tlaka), ki zagotavlja podatke o nadmorski višini in različni telemetriji združljivim oddajnikom Spektrum, ne da bi bilo treba kupiti dodatne senzorje

Prototip modela je bilo letalo Cub Crafters , ki je v sodobni modelni izvedbi opremljeno z ekskluzivno in inovativno SAFE tehnologijo z možnostjo vgradnje opcijskega GPS modula. Če izberete izbirni modul GPS , boste imeli dostop do naprednih funkcij, kot so AutoLand, kroženje z vzorcem držanja in navidezna ograja, ki skoraj vsakemu pilotu začetniku olajšajo uspešen prvi let. Obstajajo pa tudi druge možnosti modela, dodatni turbulatorji kril, velike pnevmatike Tundra ter neobvezne lopute in plovci. Zaradi tega je model zelo univerzalen, tudi za napredno letenje in nadaljnji razvoj pilotskih sposobnosti.

Možnost telemetrije

Carbon Cub S 2 ima krmilnik AC, ki lahko zagotovi vrsto telemetričnih podatkov v realnem času, povezanih z zmogljivostjo pogonskega sklopa, vključno s hitrostjo motorja, tokom, napetostjo akumulatorja in več prek združljivih oddajnikov Spektrum AirWare™ z meniji (vključno z DX6e in 8e, DX6 G2 / G3 in 8 G2, DX9, iX12, iX20 in več) na letenju.

Vzdržljiva konstrukcija

Model je izdelan iz trdnega in zelo trpežnega materiala Z-Foam. Model izstopa po tihem letu zahvaljujoč krilu s polsimetričnim profilom, zato je let razmeroma počasen in zelo stabilen. Široko 3-kolesno podvozje ima vodljivo prednje kolo, zato sta vzletanje in pristajanje zelo enostavna.

Enostaven dostop do baterije

Carbon Cub S2 je dostavljen z nameščeno celotno elektroniko in pogonom,

Kolesa velikosti Tundra

Velika balonasta kolesa Carbon Cub S2 lahko varno absorbirajo neravne in neurejene površine piste, ki jih večina modelov te velikosti ne bi mogla obvladati

Izbirne lopute

Funkcionalna zakrilca so neobvezna za impresivne vzlete in pristanke na kratke razdalje. Ta funkcija zahteva 7-kanalni oddajnik Spektrum, servomotorje in podaljške. (Naprodaj posebej)

Izbirni plovci

Plovci so izbirna opcija za predelavo v vodno letalo in letenje po vodni gladini. Namestitev traja le nekaj minut, vsi potrebni dodatki pa so del kompleta in plovnega kompleta. (HBZ7390 - naprodaj ločeno)

Funkcije letenja za pomoč začetnikom pri prvem letu.
Panic Recovery - Panično okrevanje leta

Če kdaj izgubite nadzor nad letalom v naprednejših načinih letenja, preprosto preklopite v začetni način in spustite kontrolne palice. Tehnologija SAFE® Plus samodejno vrne letalo v raven let.

Način Začetnik

Začetnik, ima omejen nagib z višino in krilci, ko se ročice spustijo v prosti položaj, se model stabilizira v vodoravnem položaju, hitrost motorja se uravnava glede na vzpon ali spust, na voljo pa je tudi pomoč pri vzletu. in pristanek.

Napredni način

Napredni način omogoča, da se model bolj nagne, vendar se ne bo prevrnil na hrbet ali padel. Položaji leta so omejeni na približno 60° nagiba. Obstaja že veliko svobode pri upravljanju in minimalni popravki leta. Pri letenju nad 15m samodejna primerjava modela z vodoravnim položajem po sprostitvi ročic ne deluje.

Strokovni način

V načinu letenja Expert je krmiljenje popolnoma brezplačno brez popravkov in brez omejitev položajev letenja. Lahko celo letite na hrbtu in izvajate akrobatske manevre.

Ob nakupu izbirnega modula GPS prejmete SAFE Plus!
AutoLand, pomoč pri pristanku

Po aktiviranju in pritisku na gumb se aktivira funkcija AutoLand Assisted Landing in Carbon Cub S+ bo neodvisno pristal na inicializacijskem mestu vzleta. Samodejni pristanek lahko kadar koli prekinete s preprostim pritiskom na gumb, se izognete oviram ali prilagodite smer ali, če ni nevarnosti, pustite delovati sistemu, da model pripelje do varnega pristanka. Ko pridobite več samozavesti, lahko prevzamete več nadzora in se sčasoma naučite pristati brez pomoči.

Vzorec držanja - kroženje nad vzletno točko

Ta pametna ekskluzivna funkcija SAFE Plus vam omogoča, da v bistvu "začasno ustavite" svoj let, tako da se letalo, ko se aktivira in hitro pritisne, samodejno vrne na položaj nad začetno točko GPS in kroži, dokler ukaz ni preklican. To je odličen način, da varno predate nadzor prijatelju ali ponovno vzpostavite vizualni stik, če nimate nadzora in ne poznate položaja modela.

Virtualna ograja - Virtualna ograja

Model je zelo enostavno pustiti, da leti predaleč, a z Virtual Fence vam ni treba skrbeti, saj ustvari nevidno mejo, ki je model ne bo prestopil. Ko doseže to mejo, se samodejno obrne in odleti nazaj, nato pa zamahne s krili, da signalizira, da je krmiljenje ponovno vzpostavljeno.

Panic Recovery - Panično okrevanje leta

Če kdaj izgubite nadzor nad letalom v naprednejših načinih letenja, preprosto preklopite v začetni način in spustite kontrolne palice. Tehnologija SAFE® Plus samodejno vrne letalo v raven let.

Vsebina paketa:

Paket vsebuje model HobbyZone® Carbon Cub S2 1.3m RC, nameščene komponente: Sprektrum Serial Micro SRXL2 DSMX sprejemnik, krmilna enota, 30A AC regulator, Parkzone 480 BL Outrunner 960Kv AC motor, Ef flite servo DSV130 Digital waterproof. Inštrukcije v slovaščini, priročnik EN, DE, FR, IT.

Za zagon boste morali kompletu dodati oddajnik s Spektrum modulacijo in LiPol baterijo 3S 1800 - 2200mAh s polnilnikom - glejte priporočeno dodatno opremo.

Priporočamo nakup:

Če ga želite zagnati, boste morali oddajnik opremiti s 6–7+ kanali. Spektrum DSMX®/DSM2®, pogonska LiPol baterija 2200mAh 3S 11.1V in ustrezen polnilec. Če želite funkcijo SAFE Plus s funkcijami avtomatskega štarta in pristanka, virtualne ograje, kroženja nad vzletiščem, boste morali dopolniti GPS modul.

vir USB

Za napajanje USB polnilca priporočamo močan QC 3.0 USB vir. S tem virom lahko dosežete bistveno krajši čas polnjenja, v primerjavi s klasičnimi 5V USB viri (kot so polnilci za telefone).

Priporočene baterije

Za napajanje modela priporočamo pogonsko LiPol baterijo s 3 celicami (11,1 V).

  • Za varčno letenje LiPo baterija E-flite LiPo 11.1V 1800mAh 30C z EC3 priključkom.
  • Smart LiPo baterija Spektrum Smart LiPo 11.1V 2200mAh 30C IC3 s tehnologijo Smart
  • Smart LiPo baterija Spektrum Smart LiPo 11.1V 2200mAh 30C IC3 s tehnologijo Smart G2

Akumulatorji Spektrum s tehnologijo Smart predstavljajo trenutno najsodobnejši in najvarnejši način vzdrževanja in polnjenja akumulatorjev. Prednosti tehnologije Spektrum Smart najdete tukaj.

Priporočeni polnilci za običajne baterije LiPol in Smart

Če se odločate za uporabo sodobnih Smart LiPo baterij v RC modelih letal ali helikopterjev ali za polnjenje baterij drugih proizvajalcev, potem priporočamo naslednje polnilce:

  • Omrežni polnilec Spektrum S155 z enim izhodom 1x 55W .
  • Mrežni polnilec Spektrum S1100 z enim izhodom 1x 100W .
  • Mrežni polnilec Spektrum S2100 z enim izhodom 2x 100W .
  • Mrežni polnilec Spektrum S2200 z dvema izhodoma 2x 200W .
Dodatki za normalno delovanje

Za normalno delovanje letečih RC modelov potrebujete ustrezna lepila, komplet orodja in posodo za shranjevanje LiPol baterij. Iz našega asortimana priporočamo visokokakovosten komplet imbus izvijačev 1,5/2,0/2,5/3,0 mm in križnih izvijačev Modelcraft (komplet 6 kom). Mini klešče Modelcraft v kovčku (setu) in rezalni nož Modelcraft z A6 podlogo vam bodo zagotovo prišle prav pri sestavljanju.

Za hitro popravilo letalskih modelov priporočamo hitro sušeče 4-minutno Epoxy lepilo. Iz naše ponudbe priporočamo Speed Epoxy 4 min. 71g

Zaščitna embalaža za akumulatorje

Zaščitna embalaža je zasnovana tako, da omeji tveganje, povezano s transportom in polnjenjem akumulatorjev. LiPo akumulatorji lahko ob majhnih dimenzijah in nizki teži zagotavljajo visoke praznilne tokove in imajo veliko kapaciteto. LiPo baterija je še posebej občutljiva na mehanske poškodbe, zato jo je treba skrbno zaščititi.

Ocene
0 ocen
Kupilo 2 + kupci
po MEGA cenah

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom