Kendamil Premium 3 HMO+ (800 g)

Blagovna znamka KENDAMIL
Koda izdelka MG77000352
19,90 € z DDV 23,49 €
Zadnji 4 kosi
 • Dostava po kurirju najkasneje do: 26.7.2024
 • Dostava: 5,89 €
points Z nakupom dobite
19 točk
Opis izdelka

Kendamil Premium 3 HMO+ (800 g)

Mlečna formula v prahu. Prehrana za posebne prehranske namene otrok od 12. do 24. meseca.

Nova izboljšana formula z oligosaharidom materinega mleka HMO (3'GL) in prebiotiki (GOS in FOS) je nastala na podlagi 60 let raziskav in razvoja. Mleko za dojenčke Kendamil Premium je navdihnilo najboljše iz narave. Njegova osnova je predvsem polnomastno kravje mleko z naravno mlečno maščobo podobno materinemu mleku. Namenjeno otrokom od 12 mesecev do dveh let. Embalažo je mogoče v celoti reciklirati.

Prednosti:

 • Iz polnomastnega mleka z naravno mlečno maščobo 1
 • Oligosaharid materinega mleka (3'GL) 2
 • GOS in FOS prebiotiki
 • DHA rastlinskega izvora 3
 • Vsebuje esencialne maščobne kisline (ALA in LA) 4
 • Vsebuje vitamina A in C5
 • Vsebuje kalcij 6
 • Brez palmovega olja, brez ribjega olja in brez soje
 • Izdelano brez uporabe GSO 7
 • Prijeten mlečni okus

1 Vsebuje 1,1 g mlečne maščobe na 100 ml pripravljenega mleka.

2 3'galaktozilaktoza je oligosaharid materinega mleka, ki spada v skupino HMO (Human Milk Oligosaccharides) in je naravno prisoten v materinem mleku.

3 Iz mikroalge Schizochytrium sp.

4 Esencialne maščobne kisline (ALA in LA) so potrebne za normalno rast in razvoj otrok. Ugoden učinek lahko dosežemo z vnosom 2 g β-linolenske kisline (ALA) in 10 g linolne kisline (LA) na dan.

5 Vitamina A in C prispevata k normalnemu delovanju imunskega sistema.

6 Kalcij je potreben za normalno rast in razvoj kosti pri otrocih.

7 Certificirano. Gensko spremenjene sestavine/surovine (skladno z zakonodajo) niso bile uporabljene v nobeni fazi proizvodnje hrane, vključno s krmljenjem rejnih živali, iz katerih se pridobiva mleko.

Sestavine: polnomastno MLEKO (173 g tekočega MLEKA na 100 g prahu), laktoza (iz MLEKA ), posušeno posneto MLEKO , rastlinska olja (sončnično, kokosovo, repično), galaktooligosaharidi (iz MLEKA ) 2,2 %, kalcijev fosfat, kalcijev laktat. , kalijev hidroksid, olje iz mikroalg Schizochytrium sp., olje iz Mortierella alpina, natrijev askorbat, fruktooligosaharidi 1,6%, kalcijev citrat, nukleotidi (citidin-5'-monofosfat, natrijeva sol uridin-5'-monofosfata, adenozin-5'- monofosfat, natrijeva sol inozin-5'-monofosfata, natrijeva sol gvanozin-5'-monofosfata), železov sulfat, vitamin E, cinkov sulfat, niacin, kalcijev D-pantotenat, bakrov sulfat, vitamin A, tiamin, riboflavin, vitamin B6, folna kislina, manganov sulfat, kalijev jodid, vitamin K, natrijev selenit, biotin, vitamin D3, vitamin B12. Alergeni so označeni z VELIKIMI ČRKAMI. Sestava se nanaša na posušeno stanje živila.

1 Mlečna maščoba: 8,1 g na 100 g; 1,1 g na 100 ml

2 3'galaktozilaktoza je oligosaharid materinega mleka, ki spada v skupino HMO3 in je naravno prisoten v materinem mleku.

3 Oligosaharidi človeškega mleka.

4 V naravi.

*% Referenčna vrednost dohodka.

Kendamil Premium 3 HMO+ = 90 ml prekuhane vode + 3 ravni merice (13,8 g praška).

Pomembna opomba: Dojenje je najboljši način za hranjenje vašega otroka. Kendamil Premium 3 HMO+ je namenjen prehrani majhnih otrok od 12. meseca dalje in naj bo le del njihove mešane in uravnotežene prehrane. Pri hranjenju po steklenički se izogibajte nepotrebnemu podaljševanju stika dude z zobmi, saj poveča tveganje za nastanek kariesa. Poskrbite za otrokovo ustno higieno, še posebej pred spanjem. Upoštevajte navodila za pripravo, hranjenje in shranjevanje, sicer boste ogrozili zdravje vašega dojenčka. Ni namenjeno otrokom mlajšim od 12 mesecev.

Pomembno priporočilo: Po pripravi vsakega odmerka embalažo skrbno zaprite. Ne dodajte več ali manj meric, kot je predpisano, ali česar koli drugega. Pripravljeno hrano porabite v 2 urah, nato pa jo zavrzite. Ne segrevajte v mikrovalovni pečici, obstaja nevarnost, da otroka opečete.

Priprava: Pred odpiranjem pokrova vedno preverite, da zaščitna sponka ni poškodovana. Če je poškodovano, mleka ne uporabljajte. Odstranjeno zaščitno sponko in folijo takoj zavrzite tako, da sta izven dosega otrok. Umijte si roke in sterilizirajte vse pripomočke in stekleničko. Otroško vodo zavrite in pustite, da se ohladi na približno 40°C. Ne uporabljajte ponovno prekuhane vode.

Država izvora: Danska

Ocene
0 ocen
Kupilo 204 + stranke

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom