Ročna zavora BERG Bikes Trail Green

Blagovna znamka Berg GoKarts
Koda izdelka BT24747200
187,87 € z DDV
Na zalogi> 5 kosov
  • Dostava po kurirju najkasneje do: 5.10.2023
  • Dostava: 4,99 €
points Z nakupom dobite
187 točk
Pogledaj LEGO®
Opis izdelka

Ročna zavora BERG Bikes Trail Green

BERG Biky Trail Green Handbrake je uravnoteženo kolo za otroke med 2. in 5. letom, ki so pripravljeni izbrati svojo pot. Ne glede na to, ali želite raziskovati mesto ali uživati na zahtevnejšem terenu, je ta Biky pripravljen na pustolovščino. Tako ima eleganten terenski videz, odlične blatnike, ročno zavoro in prilagodljivo registrsko tablico.
Tako kot drugi modeli iz družine Biky ima tudi to ravnotežno kolo omejevalnik upogiba krmila, nastavljiv sedež in udobne pnevmatike.
Ste pripravljeni na avanturo?

Terenski videz

Zaradi terenskega videza je ta Biky edinstven. Tisti, ki imajo občutek za podrobnosti, bodo takoj opazili značilna 12-palčna platišča s pnevmatikami skinwall. Če pogledate natančno, boste opazili oranžno sprednje in zadnje pesto. Kolo je opremljeno tudi z udobnimi oranžnimi ročaji, blazinico za krmilo in trdnimi dvojnimi sprednjimi vilicami. Sprednje vilice so izdelane iz aluminija, zaradi česar je to kolo lepo in lahko.
Če imate radi hitrost, sta nadzor in varnost zelo pomembna. Zato se lahko zanesete na ročno zavoro. Ta ročna zavora je zasnovana tako, da jo lahko vedno enostavno pritisnete, ko želite upočasniti.

Dodatki

  • Robustni blatniki dopolnjujejo terenski videz. To pomeni, da vam ni treba zadrževati blata ali slabega vremena. Ti trdni črni blatniki so na voljo tudi ločeno in se prilegajo tudi drugim modelom koles BERG.
  • Na priloženo številko lahko nalepite svoje ime in številko dirke. To lahko preprosto storite s priloženim listom z nalepkami. Nato lahko to številko preprosto namestite na krmilo in začnete dirkati!

Moč lahkotnosti

BERG je uporabil najnovejše proizvodne tehnike, da bi bila ravnotežna kolesa Biky čim lažja. Na primer, vsi modeli Bika imajo lahek okvir iz magnezija. Dobra ergonomija pomeni, da vedno sedite pravilno. Biky raste z vami! Zahvaljujoč nizki tekalni površini in po višini nastavljivemu sedežu je Biky primeren za otroke od 85 do 120 cm. Nastavite Biky na višino, ki vam ustreza, sestopite in postavite noge na opore za noge s protizdrsnim trakom. Kmalu boste našli ravnovesje in uživali v svobodi, ki jo prinaša vaš Biky!

Nadzorovano krmiljenje in zaviranje
Ne samo, da je zabavno raziskovati svet na kolesu, je tudi popoln način za učenje ravnotežja in krmiljenja. To je zabaven način za pripravo na samostojno vožnjo s kolesom.

Ocene
0 ocen
Kupilo 34 + zákazníkov
Pogledaj LEGO®

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom