Schleich Rusty lisica

Blagovna znamka Schleich
Koda izdelka OLP102614782
6,04 € z DDV
Zadnji 3 kosi
  • Dostava po kurirju najkasneje do: 20.6.2024
  • Dostava: 5,89 €
points Z nakupom dobite
6 točk
Opis izdelka

Schleich Rusty lisica

Schleich 14782 gozdna žival zarjavela lisica.

  • Najbolj znana lisica je rdeča lisica - ima značilen rdeč plašč. Na prsih je bela. Za vzdrževanje ravnotežja med tekom uporablja velik gost rep. V hladni sezoni se rep celo segreje. Vrti ga po telesu.
  • Lisica je poljska miška, žabe, črvi in tudi sadje. Lisica se od prvotnih psov, volkov, šakalov in njihovih sorodnikov ter od domačih psov ne razlikuje veliko po zgradbi zob, razlikuje pa se po podolgovatem telesu, dolgem debelem repu in nekoliko poglobljenem štrlenju čelne kosti.
  • Dolga je 1,3 metra, tehta od 7 do 10 kilogramov, oči so poševne, ušesa, ki so pri korenu širša in na vrhu koničasta, pokončna. Telo se zdi dokaj debelo dlako, v resnici pa je zelo vitko, a hkrati zelo mišičasto in sposobno najrazličnejših gibov.
  • Barva je rumeno sivo-rdeča, kar popolnoma sovpada z barvo tal. Prav tako je primeren za listnate in iglaste gozdove, za nizke ali visoke gozdove, pa tudi za pašnike, kot so polja in skale ali kamnita tla. Previdno bližajoče se lisice ni mogoče niti opazovati, ravno zato, ker je njena celotna okolica podobno obarvana kot ona, zato se zlije z njim.
  • Mere živali: 8,4 x 5,0 x 2,0 cm


Starost: 3-8 let.


Figurice Schleich se odlikujejo po svoji zvestosti obdelave, zahvaljujoč kateri otrokom omogočajo spoznavanje različnih živali, bodisi domačih, divjih, živali iz morskega sveta, pa tudi prazgodovinskih, že izumrlih. Schleich nenehno širi in obnavlja paleto svojih modelov, starejše, manj kakovostne modele pa nadomeščajo novi in bolje oblikovani.

Ocene
0 ocen
Kupilo 154 + stranke

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom