103,80 € z DDV 129,95 €
3 - 7 dni
 • Dostava po kurirju najkasneje do: 16.10.2023
 • Dostava: 4,99 €
points Z nakupom dobite
103 točk
po MEGA cenah
Opis izdelka

Walker 3v1 Ford Mustang Pink 6m +, do 11kg

Se veselite prvih korakov svojega otroka ali imate doma že izkušenega pešca? Ali celo oboje? S sprehajalcem Ford Mustang 3v1 boste uživali v veliko družinske zabave, ki vam omogoča upravljanje otrokovih korakov v vsaki fazi!

Trije načini uporabe, oz. Trije načini igre naredijo sprehajalnik Ford Mustang 3v1 edinstven. Ti trije načini omogočajo hojici, da raste skupaj z dojenčkom, in mu pomagajo pri hoji v vsaki fazi.

S Ford Mustangom 3v1 se lahko dva otroka hkrati igrata in razvijata svoje sposobnosti. En otrok se lahko v osnovnem načinu vožnje igra v elegantnem avtomobilu, ki podpira grobe motorične sposobnosti, naprednejši pešci pa lahko uporabljajo način potiskanja in hoje!

Če želite uporabiti način potiskanja in hoje, preprosto dvignite naslonjalo, da potisnete in premaknete avto s spodnjega hodnika. Visoki hrbet otroku nudi oporo in udobje, da stabilizira držo in trenira gibalne in oprijemalne sposobnosti.

Otroke ne bo osupnil le videz elegantnega avtomobila, ampak tudi domiselna igra z izvirnimi elektronskimi zvoki tovornjaka, luči, volana, volana, ki so otrokom všeč, otrokom omogoča, da se z igro naučijo več veščin. Snemljiv volanski števec z zvočnimi in svetlobnimi učinki se lahko uporablja tudi za igranje tal ali na cestah.

Konstrukcija hojice zagotavlja enostavno zlaganje, shranjevanje in tudi nošenje. Prav tako ga ni težko vzdrževati, sedežno površino lahko enostavno odstranite in vstavite v pralni stroj, preostala mesta pa enostavno obrišete.

Varnost povečujejo gumijasta kolesa, ki zavirajo, in robusten okvir. Možnost nastavitve ogrodja hojice v tri višinske položaje zagotavlja pravilen razvoj vašega otroka, saj ohranja noge v odličnem položaju.

 • 3 načini igranja (eleganten način vožnje, potiskanja in hoje ter oba načina hkrati)
 • 3 načini zagotavljajo, da hojica raste skupaj z dojenčkom
 • model je v roza izvedbi, ki se v slogu ujema z vašimi malčicami
 • če želite uporabiti način potiska in hoje, preprosto dvignite naslonjalo, da potisnete in premaknete avto s spodnjega hodnika
 • visoko naslonjalo otroku zagotavlja oporo in udobje
 • domiselna igra z originalnimi zvočnimi oznakami, lučjo, volanom, volanom
 • snemljiv pult z volanom se lahko uporablja tudi za igranje tal ali na cestah
 • enostavno zlaganje, shranjevanje in tudi nošenje
 • sedežno površino lahko enostavno odstranite in vstavite v pralni stroj
 • možnost nastavitve nožnega ogrodja v tri različne višinske položaje - pohodnik je primeren za otroke, starejše od 6m +

Dimenzije izdelka: 64 cm x 72 cm x 50 cm

Ocene
0 ocen
Kupilo 12 + zákazníkov
po MEGA cenah

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom