Elektronske igrače50 izdelkov

Pogledaj LEGO®
Najbolj prodajani izdelki
1
Vtech Kidi Secret Safe - Moj skrivni dnevnik SK
3 - 7 dni
83,46 €
2
Kidizoom Smart Watch DX7 - roza
3 - 7 dni
85,00 €
3
Little Tikes Tobi Friend Beeper
Zadnji 4 kosi
10,28 € 25,90 €
Filtrirano 50 izdelkov
6+

Vtech Kidi Secret Safe - Moj skrivni dnevnik SK

Dnevnik iz VTECH je zanesljivo zavarovan pred nepovabljenimi pogledi. Odklene ga lahko samo z vašim obrazom ali s skrivnim geslom, zahvaljujoč inteligentni tehnologiji prepoznavanja obrazov. Dnevnik ima dvojno kamero (spredaj in zadaj), ki ne more samo fotografirati, ampak tudi snemati video posnetke. Neverjetni selfiji niso problem! Dnevnik ima dvojno kamero (spredaj in zadaj), ki ne more samo fotografirati, ampak tudi snemati video posnetke. Neverjetni selfiji niso problem. Vsem fotografijam in videoposnetkom je mogoče dodati popolnoma neverjetne učinke, ki bodo vsak posnetek spremenili v očarljiv in nedvomno izvirnik. V dnevnik lahko vstavite kartico microSD in neposredno iz nje poslušate svojo najljubšo glasbo. Kidi Secret Safe - Moj skrivni dnevnik ima polno tipkovnico z vsemi slovaškimi črkami, s katero lahko v dnevnik vnesete vse potrebne stike, dogodke in izkušnje. Vse pomembne podatke o vaših prijateljih, vključno s fotografijami, lahko enostavno shranite v dnevnik. V zapiske lahko preprosto dodate fotografije, videoposnetke, smeška ali smešne ikone. Glasovne beležke lahko dodate tudi vsem beležkam. Vsa dekleta bodo zagotovo cenila vgrajen kreativni studio, v katerem lahko urejate npr. Pričeska, obleka, kape, preizkusite različne barve šminke, puhlice, uhani ali na primer različne okraske za lase. Zabavna aplikacija, v kateri mora uporabnik dnevnika skrbeti za svojega ljubljenčka, je tudi ena izmed številnih zabavnih dejavnosti, ki jih dnevnik prinaša. Na izbiro so 3 živali: mucka, psička ali kobilica. Funkcije alarma seveda ne sme manjkati, vključno z nastavitvijo obvestil o načrtovanih opravilih in sestankih. Nastavitev ure in datuma ne more biti enostavnejša. Izbirate lahko med 24-urnim in 12-urnim prikazom časa. Dnevnik vsebuje tudi veliko zabavnih in poučnih iger, ki ne samo vadijo spomin in zaznavanje, temveč tudi veliko razmišljajo. Nekatere igre za igranje uporabljajo senzor gibanja, zato pri igranju iger ne manjka gibanja. Vse najljubše pesmi so jasno prikazane na seznamu skladb. Deluje na 4 × AA baterijah (vključene so testne baterije). Velikost dnevnika (zaprt): 14 × 18 × 2,5 cm. Primerno za otroke od 6 do 11 let. Glavne funkcije: Barvni zaslon s funkcijo prepoznavanja obrazov. Sprednja in zadnja kamera. Slovaška tipkovnica. Dnevnik s telefonskim odzivnikom in koledarjem, prostor za zapiske in dnevne zapiske. Dodelitev nalog, sestankov itd. z alarmom. Budilka. Stiki z možnostjo vstavljanja zapiskov in fotografij. Make up kreativni studio - aplikacija. Moji hišni ljubljenčki - prijave. Moja glasba - z lastno kartico microSD (ni priložena). Fotografirajte in snemajte videoposnetke z možnostjo urejanja v aplikaciji Creative Studio. Sposobnost ustvarjanja lastnih animiranih video posnetkov - aplikacij. Izobraževalne in zabavne igre, namenjene povečanju intelekta.
5+

Kidizoom Smart Watch DX7 - roza

Kidizoom Smart Watch DX7 - roza TECH Kidizoom Smart Watch DX7 v veselo roza barvi je najbolj zabavna in najinteligentnejša ura za otroke. Na voljo so z novimi funkcijami in možnostmi za njihovo uporabo. Otroci bodo na primer navdušeni nad vsemi temi igrami, kamero, fotoaparatom, snemalnikom zvoka z menjalnikom zvoka ali budilko in štoparico. Preprost kalkulator ali koledar vam bo pogosto prišel prav. Celotno že bogato množico funkcij pametne ure VTech Kidizoom Smart Watch DX7 je mogoče enostavno razširiti z mobilno aplikacijo Learning Lodge. Otroke lahko ločite od svojih prijateljev po izvirnih prikazih številčnic po svojem izboru iz bogatega menija. Ključne značilnosti pametne ure VTECH Kidizoom DX7 Pametna otroška ura s številnimi funkcijami Analogni in digitalni prikaz časa v številnih veselih 3D pogledih 8 iger in 3 gibalne igre Ure Kidizoom imajo kamero in snemajo tudi video posnetke Pridobite veliko več funkcij z aplikacijo Learning Lodge Kalkulator za osnovne številke, koledar, štoparico, budilko in časovnik Ena ura, veliko zabave! Otroška ura VTech Kidizoom Smart Watch DX7 bo otrokom ponudila 8 zabavnih iger, ki jih lahko igrate neposredno na zaslonu na dotik ure. Poleg tega lahko zahvaljujoč senzorju gibanja, ki je vgrajen v uro, uporabljajo še tri posebne gibalne igre. Ura ima dovolj prostora za shranjevanje fotografij, video posnetkov in snemalnik zvoka z menjalnikom zvoka. Prikazovanje časa lahko otroci izberejo v analognem ali digitalnem načinu, izbirajo pa lahko tudi med številnimi zabavnimi 3D-prikazovalniki. Torej, kaj pa podatki o času učenja v angleščini? Tudi pri uri VTech Kidizoom to ni težava.
5+

Kidizoom Smart Watch DX7 - maskirna

Kidizoom Smart Watch DX7 - maskirna TECH Kidizoom Smart Watch DX7 v veseli maskirni barvi je najbolj zabavna in inteligentna ura za otroke. Na voljo so z novimi funkcijami in možnostmi za njihovo uporabo. Otroci bodo na primer navdušeni nad vsemi temi igrami, kamero, fotoaparatom, snemalnikom zvoka z menjalnikom zvoka ali budilko in štoparico. Preprost kalkulator ali koledar vam bo pogosto prišel prav. Že tako bogat nabor ur VTech Kidizoom Smart Watch DX7 je mogoče enostavno razširiti z mobilno aplikacijo Learning Lodge. Otroke lahko ločite od svojih prijateljev po izvirnih prikazih številčnic po njihovem izboru iz bogatega menija. Ključne značilnosti pametne ure VTECH Kidizoom DX7 Pametna otroška ura s številnimi funkcijami Analogni in digitalni prikaz časa v številnih veselih 3D pogledih 8 iger in 3 gibalne igre Ure Kidizoom imajo kamero in snemajo tudi video posnetke Pridobite veliko več funkcij z aplikacijo Learning Lodge Kalkulator za osnovne številke, koledar, štoparico, budilko in časovnik Ena ura, veliko zabave! Otroška ura VTech Kidizoom Smart Watch DX7 bo otrokom ponudila 8 zabavnih iger, ki jih lahko igrate neposredno na zaslonu na dotik ure. Poleg tega lahko zahvaljujoč senzorju gibanja, ki je vgrajen v uro, uporabljajo še tri posebne gibalne igre. Ura ima dovolj prostora za shranjevanje fotografij, video posnetkov in snemalnik zvoka z menjalnikom zvoka. Prikaz časa lahko otroci izberejo v analognem ali digitalnem načinu, izbirajo pa lahko tudi med številnimi zabavnimi 3D prikazi številčnice. Torej, kaj pa podatki o času učenja v angleščini? Tudi pri uri VTech Kidizoom to ni težava.
5+

Kidizoom Smart Watch DX7 - modra

Kidizoom Smart Watch DX7 - modra TECH Kidizoom Smart Watch DX7 v veselo modri barvi je najbolj zabavna in najbolj inteligentna ura za otroke. Na voljo so z novimi funkcijami in možnostmi za njihovo uporabo. Otroci bodo na primer navdušeni nad vsemi temi igrami, kamero, fotoaparatom, snemalnikom zvoka z menjalnikom zvoka ali budilko in štoparico. Preprost kalkulator ali koledar vam bo pogosto prišel prav. Celotno že bogato množico funkcij pametne ure VTech Kidizoom Smart Watch DX7 je mogoče enostavno razširiti z mobilno aplikacijo Learning Lodge. Otroke lahko ločite od svojih prijateljev po izvirnih prikazih številčnic po njihovem izboru iz bogatega menija. Ključne značilnosti pametne ure VTECH Kidizoom DX7 Pametna otroška ura s številnimi funkcijami Analogni in digitalni prikaz časa v številnih veselih 3D pogledih 8 iger in 3 gibalne igre Ure Kidizoom imajo kamero in snemajo tudi video posnetke Pridobite veliko več funkcij z aplikacijo Learning Lodge Kalkulator za osnovne številke, koledar, štoparico, budilko in časovnik Ena ura, veliko zabave! Otroška ura VTech Kidizoom Smart Watch DX7 bo otrokom ponudila 8 zabavnih iger, ki jih lahko igrate neposredno na zaslonu na dotik ure. Poleg tega lahko zahvaljujoč senzorju gibanja, ki je vgrajen v uro, uporabljajo še tri posebne gibalne igre. Ura ima dovolj prostora za shranjevanje fotografij, video posnetkov in snemalnik zvoka z menjalnikom zvoka. Prikazovanje časa lahko otroci izberejo v analognem ali digitalnem načinu, lahko pa izbirajo tudi med številnimi zabavnimi 3D prikazi številčnice. Torej, kaj pa podatki o času učenja v angleščini? Tudi pri uri VTech Kidizoom to ni težava.
Pogledaj LEGO®

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom