Kendamil Premium 2 HMO+ (800 g)

Blagovna znamka KENDAMIL
Koda izdelka MG77000351
23,99 € z DDV
Na zalogi> 5 kosov
 • Dostava po kurirju najkasneje do: 9.10.2023
 • Dostava: 4,99 €
points Z nakupom dobite
23 točk
po MEGA cenah
Opis izdelka

Kendamil Premium 2 HMO+ (800 g)

Nadaljevalna mlečna formula za dojenčke v prahu. Hrana je namenjena prehrani dojenčkov od 6. do 12. meseca.

Nova izboljšana formula z oligosaharidom materinega mleka HMO (3'GL) in prebiotiki (GOS in FOS) je nastala na podlagi 60 let raziskav in razvoja. Mleko za dojenčke Kendamil Premium je navdihnilo najboljše iz narave. Njegova osnova je predvsem polnomastno kravje mleko z naravno mlečno maščobo podobno materinemu mleku. Namenjeno dojenčkom od 6 mesecev do enega leta. Embalažo je mogoče v celoti reciklirati.

Prednosti:

 • Iz polnomastnega mleka z naravno mlečno maščobo 1
 • Oligosaharid materinega mleka (3'GL) 2
 • GOS in FOS prebiotiki
 • Vsebuje DHA 3.4
 • DHA rastlinskega izvora 5
 • Esencialne maščobne kisline (ALA in LA) 4.6
 • Vsebuje vitamine C in D4, 7
 • Vsebuje jod 4,8
 • Brez palmovega olja, brez ribjega olja in brez soje
 • Izdelano brez uporabe GSO 9
 • Prijeten mlečni okus

1 Vsebuje 0,57 g mlečne maščobe na 100 ml pripravljenega mleka.

2 3'galaktozilaktoza je oligosaharid materinega mleka, ki spada v skupino HMO (Human Milk Oligosaccharides) in je naravno prisoten v materinem mleku.

3 DHA pri dnevnem vnosu 100 mg prispeva k normalnemu razvoju vida pri dojenčkih.

4 V skladu z zahtevami zakonodaje vsa nadaljevalna mleka vsebujejo DHA, ALA, LA, vitamine C, D in jod.

5 Iz mikroalge Schizochytrium sp.

6 Esencialne maščobne kisline so potrebne za normalno rast in razvoj otrok. Ugoden učinek lahko dosežemo z vnosom 2 g α-linolenske kisline (ALA) in 10 g linolne kisline (LA) na dan.

7 Vitamina C in D prispevata k normalnemu delovanju imunskega sistema.

8 Jod prispeva k normalni rasti otrok.

9 Certificirano. Gensko spremenjene sestavine/surovine (skladno z zakonodajo) niso bile uporabljene v nobeni fazi proizvodnje hrane, vključno s krmljenjem rejnih živali, iz katerih se pridobiva mleko.

Sestavine: polnomastno MLEKO (107 g tekočega MLEKA na 100 g prahu), demineralizirane sirotkine beljakovine (iz MLEKA ), rastlinska olja (sončnično, kokosovo, repično), laktoza (iz MLEKA ), galaktooligosaharidi (iz MLEKA ) 3 %. , posušeno posneto MLEKO , koncentrat sirotkinih beljakovin obogaten z alfa-laktalbuminom (iz MLEKA ), kalcijev citrat, kalijev klorid, kalcijev laktat, natrijev citrat, holin bitartat, fruktooligosaharidi 0,2%, magnezijev klorid, olje iz mikroalg Schizochytrium sp., natrijev L- askorbat, kalijev hidroksid, inozitol, L-tirozin, olje Mortierella alpina, taurin, nukleotidi (citidin-5'-monofosfat, uridin-5'-monofosfat natrij, adenozin-5'-monofosfat, inozin-5'-monofosfat natrij, natrij sol gvanozin-5'-monofosfata), L-fenilalanin, železov sulfat, cinkov sulfat, vitamin E, niacin, kalcijev D-pantotenat, bakrov sulfat, tiamin, riboflavin, vitamin A, vitamin B6, manganov sulfat, kalijev jodid, kislina list, natrijev selenit, vitamin K, vitamin D3, biotin, vitamin B12. Alergeni so označeni z VELIKIMI ČRKAMI. Sestava se nanaša na posušeno stanje živila

Otrok od 6. meseca starosti mora dnevno zaužiti 600 ml mleka. Priporočena količina mleka je okvirna, upoštevajte individualne potrebe otroka in priporočila pediatra.

1 Kendamil Premium 2 HMO+ = 90 ml prekuhane vode + 3 ravni merice (12,9 g praška).

2 DHA je rastlinskega izvora. V skladu z zakonodajo vsa nadaljevalna mleka vsebujejo DHA.

3 3'galaktozilaktoza je oligosaharid materinega mleka, ki spada v skupino HMO5 in je naravno prisoten v materinem mleku.

4 V naravi.

5 Oligosaharidi človeškega mleka.

Pomembna opomba: Dojenje je najboljši način hranjenja dojenčkov. Nadaljevalno mleko Kendamil Premium 2 HMO+ je primerno samo za dojenčke, starejše od 6 mesecev in naj bo le del mešane prehrane, ne sme pa se uporabljati kot nadomestek za materino mleko v prvih 6 mesecih življenja. Odločitev o začetku uživanja trdne hrane, vključno z izjemami od pravila o starosti 6 mesecev, je treba sprejeti samo po nasvetu neodvisnih oseb, usposobljenih za medicino, prehrano ali farmacijo, ali drugih strokovnjakov, odgovornih za nego matere in ...

Ocene
0 ocen
Kupilo 76 + zákazníkov
po MEGA cenah

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom