Otroške cuclje za stekleničke55 izdelkov

po MEGA cenah
Lesene hiše
Lesene hiše
Najbolj prodajani izdelki
1
Avent duda Natural.2 hitra, 2 kos
3 - 7 dni
9,30 €
2
AVENT Duda Naravna srednja 2 kos
3 - 7 dni
9,30 €
3
Avent duda Classic 4 luknje od 6 m 2 kosov
Zadnji kos na zalogi
8,26 €
Filtrirano 55 izdelkov

Philips AVENT Duda Natural Response 3 počasen pretok 1m+, 2 kom

Nova duda za otroške stekleničke Natural Duda s pretokom št. 3, 1 m, 2 kom Podpira otrokov naravni ritem pitja Duda, ki deluje kot dojka Duda Natural Response spušča mleko le, ko dojenček aktivno pije. To otroku omogoča, da pije, požira in diha v naravnem ritmu, tako kot iz dojke. Zahvaljujoč temu je mogoče enostavno združiti dojenje s hranjenjem po steklenički. Preprosta kombinacija dojenja in hranjenja po steklenički - Naravna pritrditev zahvaljujoč bradavici v obliki prsi - Duda spušča mleko, ko dojenček aktivno pije. Druge ugodnosti: - Izberite dudo s pravim pretokom za vašega otroka - Dizajn dude preprečuje kapljanje, polivanje in izgubo mleka - dude in stekleničke Natural Response ne vsebujejo BPA - Bodite potrpežljivi in pustite otroka, da se navadi - Zrak ne prodre v otrokov trebušček - Zasnovan za zmanjšanje tveganja kolik in bolečin v trebuhu Duda Natural Response Duda Natural Response deluje v skladu z otrokovim naravnim ritmom hranjenja, zato lahko preprosto kombinirate dojenje in hranjenje po steklenički. Ima edinstveno odprtino, ki izpušča mleko le, ko dojenček aktivno pije. Torej, ko si dojenček vzame odmor za požiranje in dihanje, se tudi tok mleka ustavi. Naravno prileganje Široka, mehka in prožna duda je zasnovana tako, da posnema obliko in občutek dojke ter otroku pomaga pri prisojanju in hranjenju. Ventil proti kolikam Ventil proti kolikam je zasnovan tako, da zadržuje zrak v otrokovem trebuščku, kar pomaga zmanjšati tveganje za kolike in nelagodje. Duda brez kapljanja Odprtina cuclja je zasnovana tako, da izpušča mleko le, ko se dojenček doji. Tako ste lahko prepričani, da ne bo prišlo do politja mleka ne doma ne na cesti. Brez BPA Philips Avent Natural cuclji in stekleničke so izdelani iz materiala brez BPA. Poiščite pravi pretok seskov Vsak otrok se hrani drugače in se razvija z lastnim tempom. Predlagali smo več stopenj pretoka, da boste lahko našli najboljšo za svojega otroka in prilagodili stekleničko. Vse dude Natural Response so izdelane iz mehkega silikona. Bodite potrpežljivi in pustite, da se vaš otrok navadi Naše nove otroške stekleničke Natural Response se razlikujejo od otroških stekleničk s prostim tokom. Tako kot pri dojenju je potrebnih nekaj poskusov, da se nanj navadiš. To je popolnoma naravno.
0+

Avent duda Natural.2 hitra, 2 kos

Avent duda Natural.2 hitra, 2 kos hiter pretok za otroke od 6 mesecev material: ultra mehak in fleksibilen silikon Naravna duda za AVENT Natural steklenička s hitrim pretokom. Mehka silikonska duda. Priporočljivo za otroke od 6 mesecev in več. Široka oblika mehke dude v obliki bradavičke prisili vašega dojenčka, da široko odpre usta in se dobesedno oprime dude, podobno kot bradavica na dojki. Lahko začne sesati in uporablja enake gibe jezika in dlesni kot med dojenjem. Zato je z AVENT-om enostavno kombinirati dojenje s hranjenjem po steklenički. Klinična preskušanja *, ki sta jih izvedli univerzi v Londonu in Cambridgeu, so pokazala, da so novorojenčki, hranjeni s stekleničkami AVENT, imeli manj kolik in so bili po prebujanju srečnejši kot dojenčki, hranjeni z navadnimi stekleničkami. Silikonska duda AVENT ima edinstven patentiran rob, ki ima inovativen dvojni ventil. Duda med hranjenjem omogoča pretok zraka v stekleničko in tako prepreči nastanek vakuuma v steklenički. Otroku pri hranjenju ni treba izpustiti dude in lahko nenehno pije, kot da doji, ne da bi pogoltnil zrak. Šumeči zvok je znak, da zrak teče v stekleničko in ne v otrokov želodec. Samo zaužit zrak med hranjenjem povzroči jok, ki ga povzročajo boleče kolike ali napenjanje. Otroške stekleničke AVENT Natural morate uporabljati z dudo AVENT Natural, ki ima široko obliko, ki spominja na bradavico, in edinstven dizajn kosmičev.
0+

AVENT Duda Naravna srednja 2 kos

Avent duda Natural. 2 srednja, 2 kos srednji pretok za otroke od 3. meseca material: ultra mehak in prilagodljiv silikon Naravna duda za stekleničko AVENT Natural s srednjim tokom. Mehka silikonska duda. Priporočljivo za otroke, starejše od 3 mesecev. Široka oblika mehke dude v obliki bradavice prisili vašega otroka, da široko odpre usta in se dobesedno prime za dudo, podobno kot bradavica na dojki. Lahko začne sesati in uporablja enake gibe jezika in dlesni kot med dojenjem. Zato je dojenje enostavno kombinirati s hranjenjem po steklenički z AVENT-om. Klinična preskušanja *, ki sta jih izvedli univerzi v Londonu in Cambridgeu, so pokazala, da so novorojenčki, hranjeni z steklenicami AVENT, trpeli zaradi manj kolik in so bili po prebujanju bolj srečni kot dojenčki, hranjeni iz običajnih steklenic. Silikonska duda AVENT ima edinstveno patentirano obrobo z inovativnim dvojnim ventilom. Duda omogoča pretok zraka v steklenico med hranjenjem in tako preprečuje nastanek vakuuma v steklenički. Dojenčku med hranjenjem ni treba spustiti dude in lahko pije neprekinjeno kot med dojenjem, ne da bi pri tem požiral zrak. Iskriv zvok je znak, da zrak teče v stekleničko in ne v otrokov želodec. Samo zaužit zrak med hranjenjem povzroči jok, ki ga povzročajo boleče kolike ali napenjanje. Otroške stekleničke AVENT Natural je treba uporabljati skupaj z dudo AVENT Natural, ki ima široko obliko bradavic in ima edinstveno obliko kosmičev.
po MEGA cenah
Lesene hiše
Lesene hiše

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom