Otroške cuclje za stekleničke61 izdelkov

Najbolj prodajani izdelki
1
NUK First Choice rezervni ustnik silikon (6-18 m), ne kaplja, 1 kos
3 - 7 dni
2,64 € 2,68 €
2
CHICCO duda za stekleničko Perfect 5 fiziološki silikon, kaša 6 m +, 2 kos
3 - 7 dni
5,95 € 6,05 €
3
NUK FC Nadomestni ustnik Kiddy Cup
3 - 7 dni
3,19 € 3,24 €
Filtrirano 61 izdelkov
0+

Avent duda Natural. 2 počasna, 2 kos

Avent duda Natural. 2 počasna, 2 kos počasen pretok za otroke od 1 meseca material: ultra mehak in prilagodljiv silikon Duda za stekleničke AVENT Natural. Izjemno mehka silikonska duda. Idealno za novorojenčke in dojene otroke. Široka oblika dude v obliki bradavice prisili vašega otroka, da na široko odpre usta in se dobesedno oprime dude, podobno kot bradavica na dojki. Lahko začne sesati in uporablja enake gibe jezika in dlesni kot med dojenjem. Zato je dojenje enostavno kombinirati s hranjenjem po steklenički z AVENT-om. Klinična preskušanja *, ki sta jih izvedli univerzi v Londonu in Cambridgeu, so pokazala, da so novorojenčki, hranjeni z steklenicami AVENT, trpeli zaradi manj kolik in so bili po prebujanju bolj srečni kot dojenčki, hranjeni iz običajnih steklenic. Silikonska duda AVENT ima edinstveno patentirano obrobo z inovativnim dvojnim ventilom. Duda omogoča pretok zraka v steklenico med hranjenjem in tako preprečuje nastanek vakuuma v steklenički. Dojenčku med hranjenjem ni treba spustiti dude in lahko pije neprekinjeno kot med dojenjem, ne da bi pri tem požiral zrak. Iskriv zvok je znak, da zrak teče v stekleničko in ne v otrokov želodec. Samo zaužit zrak med hranjenjem povzroči jok, ki ga povzročajo boleče kolike ali napenjanje. Otroške stekleničke AVENT Natural je treba uporabljati z dudo AVENT Natural, ki ima široko obliko bradavic in ima edinstveno obliko kosmičev. Lahko uporabite dudo AVENT Classic / Antikolik s tesnilno manšeto na dnu za stekleničke za dojenčke AVENT Classic.

Philips AVENT Duda Natural Response 3 počasen pretok 1m+, 2 kom

Nova duda za otroške stekleničke Natural Duda s pretokom št. 3, 1 m, 2 kom Podpira otrokov naravni ritem pitja Duda, ki deluje kot dojka Duda Natural Response spušča mleko le, ko dojenček aktivno pije. To otroku omogoča, da pije, požira in diha v naravnem ritmu, tako kot iz dojke. Zahvaljujoč temu je mogoče enostavno združiti dojenje s hranjenjem po steklenički. Preprosta kombinacija dojenja in hranjenja po steklenički - Naravna pritrditev zahvaljujoč bradavici v obliki prsi - Duda spušča mleko, ko dojenček aktivno pije. Druge ugodnosti: - Izberite dudo s pravim pretokom za vašega otroka - Dizajn dude preprečuje kapljanje, polivanje in izgubo mleka - dude in stekleničke Natural Response ne vsebujejo BPA - Bodite potrpežljivi in pustite otroka, da se navadi - Zrak ne prodre v otrokov trebušček - Zasnovan za zmanjšanje tveganja kolik in bolečin v trebuhu Duda Natural Response Duda Natural Response deluje v skladu z otrokovim naravnim ritmom hranjenja, zato lahko preprosto kombinirate dojenje in hranjenje po steklenički. Ima edinstveno odprtino, ki izpušča mleko le, ko dojenček aktivno pije. Torej, ko si dojenček vzame odmor za požiranje in dihanje, se tudi tok mleka ustavi. Naravno prileganje Široka, mehka in prožna duda je zasnovana tako, da posnema obliko in občutek dojke ter otroku pomaga pri prisojanju in hranjenju. Ventil proti kolikam Ventil proti kolikam je zasnovan tako, da zadržuje zrak v otrokovem trebuščku, kar pomaga zmanjšati tveganje za kolike in nelagodje. Duda brez kapljanja Odprtina cuclja je zasnovana tako, da izpušča mleko le, ko se dojenček doji. Tako ste lahko prepričani, da ne bo prišlo do politja mleka ne doma ne na cesti. Brez BPA Philips Avent Natural cuclji in stekleničke so izdelani iz materiala brez BPA. Poiščite pravi pretok seskov Vsak otrok se hrani drugače in se razvija z lastnim tempom. Predlagali smo več stopenj pretoka, da boste lahko našli najboljšo za svojega otroka in prilagodili stekleničko. Vse dude Natural Response so izdelane iz mehkega silikona. Bodite potrpežljivi in pustite, da se vaš otrok navadi Naše nove otroške stekleničke Natural Response se razlikujejo od otroških stekleničk s prostim tokom. Tako kot pri dojenju je potrebnih nekaj poskusov, da se nanj navadiš. To je popolnoma naravno.

LOVI Silikonski nadomestni ustnik za skodelice brez točenja

Nadomestni silikonski ustnik LOVI za skodelice brez točenja 35/344, 35/349, 35 / 345 fant, 35 / 345 punčka. V paketu po 1 kos. Obrabljen ali ugrizen ustnik lahko povzroči puščanje skodelice in ni varen za vašega otroka. V tem primeru zamenjajte ustnik z novim. Priročnik: Vzdržujte čisto. Pred prvo in vsako naslednjo uporabo skodelico sperite v topli vodi z blagim detergentom, jo temeljito sperite. Ne uporabljajte močnih abrazivov, ki lahko opraskajo površino skodelice. Izperite navojni pokrov v topli vodi. Za temeljitejše čiščenje priporočamo, da pokrov operete razstavljenega. Skozi luknje v pokrovu ne potiskajte nobenih predmetov, ne raztegnite pokrova, ker se bo dovolj prenehal tesniti. Membrane ne prekuhajte, ne prelijte z vrelo vodo, ne uporabljajte je v mikrovalovni pečici, odsvetujemo jo pomivanje v pomivalnem stroju. Opozorilo! Pomembno za varnost in zdravje vašega otroka! Uporabljajte le pod neposrednim nadzorom odrasle osebe. Pred vsako uporabo preverite kakovost izdelka. Ob prvih znakih obrabe ali poškodbe prenehajte uporabljati izdelek – zamenjajte ga z novim. Vedno preverite temperaturo hrane, ki jo daje otroku. Dolgotrajno in dolgotrajno sesanje tekočin lahko povzroči okvare otrokove zobne sklenine. Membrana izpolnjuje naslednje zahteve: Uredba 1935/2004 / ES Evropskega parlamenta in Sveta - Splošne zahteve za materiale in izdelke, namenjene za stik z živili EN 14350 - 1 Izdelki za uporabo in nego otrok - Oprema za pitje - 1. del: Splošne in mehanske zahteve in preskusi EN 14350 – 2 Izdelki za uporabo in nego otrok – Oprema za pitje – 2. del: Kemijske zahteve in preskusi.

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom