Otroške cuclje za stekleničke60 izdelkov

po MEGA cenah
Lesene hiše
Lesene hiše
Najbolj prodajani izdelki
1
DR.BROWN'S duda za stekleničko možnost + širok vrat 3m + silikon 2kos
Na zalogi 5 ks
5,71 €
2
DR.BROWN'S duda za stekleničko možnost + širok vrat 6m + silikon 2 kos
Na zalogi> 5 kosov
5,92 € 5,95 €
3
DR.BROWN'S duda za stekleničko Možnosti + ozka 3m + silikon 2 kos
Trenutno ni na voljo
5,29 € 5,39 €
Filtrirano 60 izdelkov
Novo

DR.BROWN'S duda za stekleničko možnost + širok vrat 3m + silikon 2kos

Duda v obliki prsi za bolj naravno hranjenje, zasnovana za stekleničke s širokim vratom, stopnja 2. Oblikovana duda z mehko glavo, ki postopoma prehaja v trdnejšo podlago. Pomaga pri boljšem sesanju in bolj naravni izkušnji hranjenja. Edinstveno oblikovana duda skupaj z notranjim prezračevalnim sistemom otroške stekleničke pomaga malčkom pri hranjenju v lastnem tempu. Cuski so zasnovani izključno za Dr.Brown's Options + otroške stekleničke s širokim vratom. Te stekleničke se morda ne prilegajo drugim stekleničkam in njihova uporaba pri hranjenju otroka lahko povzroči težave. Na voljo so ozka grla Dr.Brown's (ozka) s 6 stopnjami pretoka: Preemie - za nedonošenčke, stopnja 1 - za novorojenčke, stopnja 2 - za dojenčke od 3 mesecev, stopnja 3 - za dojenčke od 6 mesecev, razred 4 - za dojenčke od 9 mesecev, Y-cut - duda z zarezo v obliki črke Y za hranjenje dojenčkov od 9. meseca dalje. Omogoča hitrejši pretok hrane z večjo gostoto. Stopnja 2 - hranjenje dojenčkov od 3 mesecev starosti Ker se mlečni obroki povečujejo in hranjenje z dudo 1. razreda traja dlje, se mnogi starši odločijo za prehod na dudo 2. razreda. Razmislite o stopnji 2, če vaš otrok že jedo trdno prehrano ali če je pediater priporočil zgoščevanje mleka. Duda je narejena iz super mehkega, visokokakovostnega silikona, brez BPA. Opozorilo: Dude za hranjenje niso namenjene pomirjanju ali pomirjanju otrok.
Novo

DR.BROWN'S duda za stekleničko možnost + širok vrat 6m + silikon 2 kos

Duda v obliki prsi za bolj naravno hranjenje, zasnovana za stekleničke s širokim vratom, stopnja 3. Oblikovana duda z mehko glavo, ki postopoma prehaja v trdnejšo podlago. Pomaga pri boljšem sesanju in bolj naravni izkušnji hranjenja. Edinstveno oblikovana duda skupaj z notranjim prezračevalnim sistemom otroške stekleničke pomaga malčkom pri hranjenju v lastnem tempu. Cuski so zasnovani izključno za Dr.Brown's Options + otroške stekleničke s širokim vratom. Te stekleničke se morda ne prilegajo drugim stekleničkam in njihova uporaba pri hranjenju otroka lahko povzroči težave. Na voljo so ozka grla Dr.Brown's (ozka) s 6 stopnjami pretoka: Preemie - za nedonošenčke, stopnja 1 - za novorojenčke, stopnja 2 - za dojenčke od 3 mesecev, stopnja 3 - za dojenčke od 6 mesecev, razred 4 - za dojenčke od 9 mesecev, Y-cut - duda z zarezo v obliki črke Y za hranjenje dojenčkov od 9. meseca dalje. Omogoča hitrejši pretok hrane z večjo gostoto. 3. stopnja - hranjenje dojenčkov od 6 mesecev starosti Ker se mlečni obroki povečujejo in hranjenje z dudo 2. razreda traja dlje, se mnogi starši odločijo za prehod na dudo 3. stopnje. Razmislite o stopnji 3, če vaš otrok sedi, uživa trdno hrano ali če je pediater priporočil zgostitev mleka. Duda je narejena iz super mehkega, visokokakovostnega silikona, brez BPA. Opozorilo: Dude za hranjenje niso namenjene pomirjanju ali pomirjanju otrok.
Novo

DR.BROWN'S duda za stekleničko možnost + širok vrat 9m + silikon 2 kos

Duda v obliki prsi za bolj naravno hranjenje, zasnovana za stekleničke s širokim vratom, razred 4. Oblikovana duda z mehko glavo, ki postopoma prehaja v trdnejšo podlago. Pomaga pri boljšem sesanju in bolj naravni izkušnji hranjenja. Edinstveno oblikovana duda skupaj z notranjim prezračevalnim sistemom otroške stekleničke pomaga malčkom pri hranjenju v lastnem tempu. Cuski so zasnovani izključno za Dr.Brown's Options + otroške stekleničke s širokim vratom. Te stekleničke se morda ne prilegajo drugim stekleničkam in njihova uporaba pri hranjenju otroka lahko povzroči težave. Na voljo so ozka grla Dr.Brown's (ozka) s 6 stopnjami pretoka: Preemie - za nedonošenčke, stopnja 1 - za novorojenčke, stopnja 2 - za dojenčke od 3 mesecev, stopnja 3 - za dojenčke od 6 mesecev, razred 4 - za dojenčke od 9 mesecev, Y-cut - duda z zarezo v obliki črke Y za hranjenje dojenčkov od 9. meseca dalje. Omogoča hitrejši pretok hrane z večjo gostoto. 4. stopnja - hranjenje dojenčkov od 9. meseca starosti Ker se mlečni obroki povečujejo in hranjenje iz dude 3. razreda traja dlje, se mnogi starši odločijo za prehod na dudo 4. stopnje. Razmislite o stopnji 4 za svojega otroka, če hrani svoje prste, pije iz kozarca z ustnikom ali če mu je pediater priporočil zgostitev mleka. Duda je narejena iz super mehkega, visokokakovostnega silikona, brez BPA. Opozorilo: Dude za hranjenje niso namenjene pomirjanju ali pomirjanju otrok.
po MEGA cenah
Lesene hiše
Lesene hiše

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom