DELO NA VRTU3 izdelki

Najbolj prodajani izdelki
1
Električna samokolnica Duramot S700
Zadnji kos na zalogi
552,49 €
2
Električna samokolnica Duramot S500
Zadnji kos na zalogi
487,06 €
3
Električna samokolnica Duramot DUAL
3 - 7 dni
634,58 €
Filtrirano 3 izdelkov
18+

Električna samokolnica Duramot S700

Električna samokolnica je idealen pomočnik pri delu okoli hiše, na dvorišču, vrtu, kmetiji, v vrtnarstvu, gradbeništvu ali industriji. Pri delu na neravnem terenu ga lahko v celoti izkoristite. Pnevmatika z vzorcem puščice ne drsi niti na mehkih ali nagnjenih površinah. Zmogljiv motor z močjo 700 W je nameščen neposredno na sprednji osi kolesa, tako da ni nepotrebne izgube energije in udobno pomaga pri tovoru tudi v večji hrib. Tudi pri največji hitrosti deluje zelo tiho. Motor napaja svinčeno-kislinska pogonska baterija, ki zdrži do 8 ur z enim polnjenjem. 3 LED diode na plinskem ročaju obveščajo o stanju napolnjenosti. Po 6 urah polnjenja ima baterija spet polno kapaciteto. Baterija z elektroniko je zaščitena s kompaktnim zaprtim kovinskim ohišjem. Samokolnico lahko udobno in varno upravljate z ročico za plin na desnem ročaju. Zahvaljujoč centralni lokaciji baterije je samokolnica med vožnjo optimalno uravnotežena. Podaljšan razmik ročajev 67 cm zagotavlja popolno stabilnost in vodljivost naložene samokolnice. Z njim zlahka preidete skozi 70 cm vrata. Po vklopu varnostnega stikala je samokolnica takoj pripravljena za delo. Z vrtenjem ročice za plin navzdol nenehno aktivirate asistenco motorja. S pritiskom rdečega gumba na regulatorju plina preklopite motor v vzvratno vožnjo, ki jo lahko uporabite pri vzvratni vožnji ali zaviranju med vožnjo navzdol. Vzdržljiva prašno lakirana kovinska košara lahko sprejme do 75 litrov in nosi do 150 kg. Baterijo lahko enostavno napolnite tako, da vstavite konektor polnilnika v vtičnico na škatli za baterije in polnilec priključite na 230 V omrežje. Zaključen postopek polnjenja signalizira zelena dioda na polnilniku, ki je priložen v paketu. Tehnični parametri Moč motorja: 700 W Vrsta motorja: motor brez vzdrževanja, nameščen na krogličnih ležajih Napetost baterije: 36 V Kapaciteta baterije: 432 Wh Hitrost polnjenja: 6 h Delovanje na baterijo: 8 h Vrsta baterije: svinčeni vlečni akumulator maks. nosilnost / prostornina: 150 kg / 75 l Največja hitrost: 7 km/h Premer pnevmatike: 41 cm Teža: 38,7 kg Dimenzije: 150 x 66 x 70 cm Razdalja med ročaji: 67 cm Razmak nog: 38 cm Kontinuirana regulacija: da Zadaj: da Indikator stanja napolnjenosti: da Vrsta pnevmatike: napihljiva/puščica Telo: kovina s praškastim premazom Konstrukcija: kovinski vijačen okvir s praškastim premazom Vsebina paketa: električna samokolnica, baterija, polnilec, slovaški priročnik Upoštevajte, da samokolnico dostavimo nesestavljeno v škatli. Montaža vam bo vzela v 30 minutah.
18+

Električna samokolnica Duramot S500

Električna samokolnica je idealen pomočnik pri delu okoli hiše, na dvorišču, vrtu, kmetiji, v vrtnarstvu, gradbeništvu ali industriji. Pri delu na neravnem terenu ga lahko v celoti izkoristite. Pnevmatika z vzorcem puščice ne drsi niti na mehkih ali nagnjenih površinah. Zmogljiv motor z močjo 500 W se nahaja neposredno na sprednji osi kolesa, tako da ni nepotrebne izgube energije. Tudi pri največji hitrosti deluje zelo tiho. Motor napaja svinčeno-kislinska pogonska baterija, ki zdrži do 8 ur z enim polnjenjem. 3 LED diode na plinskem ročaju obveščajo o stanju napolnjenosti. Po 6 urah polnjenja ima baterija spet polno kapaciteto. Baterija z elektroniko je zaščitena s kompaktnim zaprtim kovinskim ohišjem. Samokolnico lahko udobno in varno upravljate z ročico za plin na desnem ročaju. Zahvaljujoč centralni lokaciji baterije je samokolnica med vožnjo optimalno uravnotežena. Podaljšan razmik ročajev 67 cm zagotavlja popolno stabilnost in vodljivost naložene samokolnice. Z njim zlahka preidete skozi 70 cm vrata. Po vklopu varnostnega stikala je samokolnica takoj pripravljena za delo. Z vrtenjem ročice za plin navzdol nenehno aktivirate asistenco motorja. S pritiskom na rdeči gumb na regulatorju plina preklopite motor v vzvratno vožnjo, ki jo lahko uporabite pri vzvratni vožnji ali zaviranju med vožnjo navzdol. Vzdržljiva prašno lakirana kovinska košara lahko sprejme do 75 litrov in nosi do 150 kg. Baterijo lahko preprosto napolnite tako, da vstavite konektor polnilnika v vtičnico na škatli za baterije in polnilec priključite na 230 V omrežje. Zaključen postopek polnjenja signalizira zelena dioda na polnilniku, ki je priložen v paketu. Tehnični parametri Moč motorja: 500 W Tip motorja: motor brez vzdrževanja, nameščen na krogličnih ležajih Napetost baterije: 24 V Kapaciteta baterije: 288 Wh Hitrost polnjenja: 6 h Delovanje na baterijo: 8 h Vrsta baterije: svinčeni vlečni akumulator maks. nosilnost / prostornina: 150 kg / 75 l Največja hitrost: 7 km/h Premer pnevmatike: 41 cm Teža: 32 kg Dimenzije: 150 x 66 x 68 cm Razdalja med ročaji: 67 cm Razmik stebričkov: 38 cm Kontinuirana regulacija: da Zadaj: da Indikator stanja napolnjenosti: da Vrsta pnevmatike: napihljiva / vzorec puščice Telo: prašno lakirana kovina Konstrukcija: kovinski vijačen okvir, prašno lakiran Vsebina paketa: električno kolo, baterija, polnilec, slovaški priročnik Upoštevajte, da kolo dostavimo nesestavljeno v škatli. Montaža vam bo vzela v 30 minutah.
18+

Električna samokolnica Duramot DUAL

Uživajte v brezhibnem rokovanju in največji zmogljivosti s kolesom Duramot DUAL. Zaradi močnega motorja z menjalnikom in visoko nosilnostjo je idealen pomočnik za vsakodnevno uporabo okoli hiše, dvorišča, vrta, kmetije, vrtnarjenja, gradnje ali industrije. Pnevmatike z debelim dezenom zagotavljajo stabilnost in ne drsijo niti na mehkih ali nagnjenih površinah. Zmogljiv 500 W motor z menjalnikom in diferencialom bistveno izboljša tekaške sposobnosti. Motor napaja svinčeno-kislinska pogonska baterija, ki zdrži do 8 ur z enim polnjenjem. 3 LED diode na plinskem ročaju obveščajo o stanju napolnjenosti. Po 6 urah polnjenja ima baterija spet polno kapaciteto. Baterija z elektroniko je zaščitena s kompaktnim zaprtim kovinskim ohišjem. Kolo je enostavno krmiliti z ročico za plin na desnem ročaju. Težišče tovora je nad osjo koles, kar pomeni, da je večina teže tovora na kolesih in upravljavec ne prenaša skoraj nič. Za prevračanje pri polni obremenitvi je kolo opremljeno z oporo za prevračanje z dvema nastavitvenima položajema. Nastavljiv razmik ročajev zagotavlja variabilnost in stabilnost tudi pri rokovanju z obremenjenim kolesom. Širina postelje je 64 cm, tako da zlahka preidete skozi 70 cm vrata s kolesom. Po vklopu varnostnega stikala je kolo takoj pripravljeno za delo. Z vrtenjem ročice za plin navzdol nenehno aktivirate asistenco motorja. S pritiskom na rdeči gumb na regulatorju plina preklopite motor v vzvratno vožnjo, ki jo lahko uporabite pri vzvratni vožnji ali zaviranju med vožnjo navzdol. Vzdržljivo prašno lakirano kovinsko ohišje lahko zadrži do 100 litrov in prenese do 260 kg. Baterijo lahko preprosto napolnite tako, da vstavite konektor polnilnika v vtičnico na škatli za baterije in polnilec priključite na 230 V omrežje. Zaključen postopek polnjenja signalizira zelena dioda na polnilniku, ki je priložen v paketu. Tehnični parametri Moč motorja: 500 W Tip motorja: motor brez vzdrževanja, nameščen na krogličnih ležajih Napetost baterije: 24 V Kapaciteta baterije: 288 Wh Hitrost polnjenja: 6 h Delovanje na baterijo: 8 h Tip baterije: svinčeni vlečni akumulator maks. nosilnost / prostornina: 260kg / 100l Največja hitrost: 4 km/h Premer pnevmatike: 40 cm Teža: 50 kg Dimenzije: 170 x 64 x 82 cm Razdalja med ročaji: od 50 - 90 cm Kontinuirana regulacija: da Zadaj: da Indikator napolnjenosti da Tip pnevmatike: napihljive / grobega dezena Diski: deljeni (za boljšo montažo in demontažo morebitne okvare) Telo: kovina s praškastim premazom Konstrukcija: kovinski vijačen okvir s praškastim premazom Vsebina paketa: električno kolo, baterija, polnilec, slovaški priročnik Upoštevajte, da kolo dostavimo nesestavljeno v škatli. Montaža vam bo vzela v 30 minutah.

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom