Hojice in sprehajalci23 izdelkov

Celotna prodaja
Najcenejši posli, ki smo jih kdaj imeli tukaj
Najcenejši posli, ki smo jih kdaj imeli tukaj
Najbolj prodajani izdelki
1
Avtomobil Little Tikes Cozy Coupe roza 630750
Zadnji kos na zalogi
57,66 € 75,90 €
2
Walker: Igralno središče 2v1
3 - 7 dni
20,96 € 29,90 €
3
Smoby 210206 Walker 3 v 1 živali
3 - 7 dni
24,11 € 38,90 €
Filtrirano 22 izdelkov
Popust -53 %
1+

Italtrike Walker Roberto ROB996642 Rumena

Italtrike walker Roberto ROB996642 Yellow , proizvajalec Italtrike. Edinstven dizajnerski sprehajalnik Made in Italy je prvi sprehajalnik, ki je idealen za podporo ravnotežju in olajšanje prvih poskusov za najmlajše, narejen iz visokokakovostnega trajnega materiala glede varnosti otrok. Kompakten, praktičen in lahek (tehta le 2,5 kg) Zaobljena oblika iz trpežne, odporne plastike (ne poškoduje pohištva) Enostavna namestitev, samo vstavite trdno krmilo Gumirana kolesa (na tleh ni sledi) Uporablja se lahko na gladkih površinah in lesenih tleh, v notranjosti, pa tudi zunanjosti. Dve zavori za nastavitev hitrosti koles Dve ročici na zadnjih kolesih, ki preprečujeta prevračanje Preizkušeno po evropskem standardu za igrače (EN 71, deli 1, 2, 3) Izdelano v Italiji tako za gospodinjstva kot za šole in vrtce, zaradi svoje skladnosti zavzame najmanj prostora v otroških ustanovah Mere: 40 x 42 x 34 cm Višina krmila 42 cm nosilnost: 20 kg teža 2,5 kg Za otroke od 1 do 2 let Italtrike s podnaslovom Otroci na kolesih je uspešno in tradicionalno italijansko podjetje, ki izdeluje odbojnike, tricikle, vozičke in otroške vozičke za domačo uporabo, pa tudi za vrtce, šole in igrišča. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1983. Izdelki Italtrike so sodobni, močni in trpežni, ustrezajo najvišjim zahtevanim standardom. Svoje izdelke, katerih inovativni dizajn že desetletja ustvarjajo skupaj s francoskim oblikovalcem Alainom Pineaujem, izvažajo v številne države po svetu.
Popust -53 %
1+

Italtrike Walker Roberto ROB996775 Svetlo modra

Italtrike walker Roberto ROB996775 Svetlo modra , proizvajalec Italtrike. Edinstven dizajnerski sprehajalnik Made in Italy je prvi sprehajalnik, ki je idealen za podporo ravnotežju in olajšanje prvih poskusov za najmlajše, narejen iz visokokakovostnega trajnega materiala glede varnosti otrok. Kompakten, praktičen in lahek (tehta le 2,5 kg) Zaobljena oblika iz trpežne, odporne plastike (ne poškoduje pohištva) Enostavna namestitev, samo vstavite trdno krmilo Gumirana kolesa (na tleh ni sledi) Uporablja se lahko na gladkih površinah in lesenih tleh, v notranjosti, pa tudi zunanjosti. Dve zavori za nastavitev hitrosti koles Dve ročici na zadnjih kolesih, ki preprečujeta prevračanje Preizkušeno po evropskem standardu za igrače (EN 71, deli 1, 2, 3) Izdelano v Italiji tako za gospodinjstva kot za šole in vrtce, zaradi svoje skladnosti zavzame najmanj prostora v otroških ustanovah Mere: 40 x 42 x 34 cm Višina krmila 42 cm nosilnost: 20 kg teža 2,5 kg Za otroke od 1 do 2 let Italtrike s podnaslovom Otroci na kolesih je uspešno in tradicionalno italijansko podjetje, ki izdeluje odbojnike, tricikle, vozičke in otroške vozičke za domačo uporabo, pa tudi za vrtce, šole in igrišča. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1983. Izdelki Italtrike so sodobni, močni in trpežni, ustrezajo najvišjim zahtevanim standardom. Svoje izdelke, katerih inovativni dizajn že desetletja ustvarjajo skupaj s francoskim oblikovalcem Alainom Pineaujem, izvažajo v številne države po svetu.
Popust -53 %
1+

Italtrike Walker Roberto ROB996642 Rdeča

Italtrike walker Roberto ROB996642 Red , proizvajalec Italtrike. Edinstven dizajnerski sprehajalnik Made in Italy je prvi sprehajalnik, ki je idealen za podporo ravnotežju in olajšanje prvih poskusov za najmlajše, narejen iz visokokakovostnega trajnega materiala glede varnosti otrok. Kompakten, praktičen in lahek (tehta le 2,5 kg) Zaobljena oblika iz trpežne, odporne plastike (ne poškoduje pohištva) Enostavna namestitev, samo vstavite trdno krmilo Gumirana kolesa (na tleh ni sledi) Uporablja se lahko na gladkih površinah in lesenih tleh, v notranjosti, pa tudi zunanjosti. Dve zavori za nastavitev hitrosti koles Dve ročici na zadnjih kolesih, ki preprečujeta prevračanje Preizkušeno po evropskem standardu za igrače (EN 71, deli 1, 2, 3) Izdelano v Italiji tako za gospodinjstva kot za šole in vrtce, zaradi svoje skladnosti zavzame najmanj prostora v otroških ustanovah Mere: 40 x 42 x 34 cm Višina krmila 42 cm nosilnost: 20 kg teža 2,5 kg Za otroke od 1 do 2 let Italtrike s podnaslovom Otroci na kolesih je uspešno in tradicionalno italijansko podjetje, ki izdeluje odbojnike, tricikle, vozičke in otroške vozičke za domačo uporabo, pa tudi za vrtce, šole in igrišča. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1983. Izdelki Italtrike so sodobni, močni in trpežni, ustrezajo najvišjim zahtevanim standardom. Svoje izdelke, katerih inovativni dizajn že desetletja ustvarjajo skupaj s francoskim oblikovalcem Alainom Pineaujem, izvažajo v številne države po svetu.
Celotna prodaja
Najcenejši posli, ki smo jih kdaj imeli tukaj
Najcenejši posli, ki smo jih kdaj imeli tukaj

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom