Kendamil BIO Nature 1 DHA+ (800 g)

Blagovna znamka KENDAMIL
Koda izdelka MG77000353
30,94 € z DDV
Na zalogi> 5 kosov
  • Dostava po kurirju najkasneje do: 9.10.2023
  • Dostava: 4,99 €
points Z nakupom dobite
30 točk
Pogledaj LEGO®
Opis izdelka

Kendamil BIO Nature 1 DHA+ (800 g)

Začetna mlečna formula za dojenčke v prahu. Hrana za prehrano dojenčkov od rojstva, če se ne dojijo.

Nova izboljšana formula tega mleka je nastala na podlagi 60 let raziskav in razvoja. Mleko za dojenčke Kendamil BIO Nature je navdihnilo najboljše iz čiste narave. Njegova osnova je predvsem polnomastno kravje mleko BIO kakovosti. Namenjeno dojenčkom od rojstva do konca 6. meseca, če niso dojeni. Embalažo je mogoče v celoti reciklirati.

Prednosti:

? BIO polnomastno mleko s certificirano ekoloških kmetij

? Vsebuje DHA 1

? DHA je rastlinskega izvora 2

? Brez palmovega olja

? Brez ribjega olja, brez soje

? Prijeten mlečni okus

1 V skladu z zakonskimi zahtevami vse formule za dojenčke vsebujejo DHA (dokozaheksaenojsko kislino).

2 Iz mikroalge Schizochytrium sp.

Sestava: BIO polnomastno MLEKO (103,7 g tekočega mleka na 100 g prahu), BIO demineralizirane sirotkine beljakovine, posneto BIO MLEKO , BIO rastlinska olja (sončnično, kokosovo, repično), BIO galaktooligosaharidi (iz MLEKA ), kalcijev citrat, natrij citronske kisline, kalijev klorid, kalcijev laktat, magnezijev klorid, olje iz mikroalge Schizochytrium sp., vitamin C, kalijev hidroksid, holin bitartat, inozitol, olje Mortierella alpina, tavrin, nukleotidi (citidin-5'-monofosfat, uridin-5) '-monofosfat, adenozin-5'-monofosfat, natrijeva sol inozin-5-monofosfata, natrijeva sol gvanozin-5'-monofosfata), železov sulfat, cinkov sulfat, vitamin E, niacin, pantotenska kislina, bakrov sulfat, tiamin, riboflavin, vitamin A, vitamin B6, manganov sulfat, folna kislina, kalijev jodid, natrijev selenit, vitamin K, vitamin D3, biotin, vitamin B12. Alergene označujemo z VELIKIMI ČRKAMI . Sestava se nanaša na posušeno stanje živila.

**Priporočena količina mleka je okvirna, upoštevajte individualne potrebe otroka in priporočilo pediatra.

1.100 ml Kendamil BIO Nature 1 DHA+ = 90 ml prekuhane vode + 3 nivojske merice (12,9 g praška)

2 V skladu z zakonodajo vsa nadaljevalna mleka vsebujejo DHA.

3 3'galaktozilaktoza

4 v naravi

Pomembna opomba: Dojenje je najboljši način hranjenja dojenčkov. Mleko za dojenčke BIO Nature 1 DHA+ je primerno za hranjenje dojenčkov od rojstva, če se ne dojijo, in se uporablja le po priporočilu neodvisnih medicinskih, nutricionističnih ali farmacevtskih strokovnjakov ali drugih strokovnjakov, odgovornih za nego matere in otroka. Poskrbite za ustno higieno v obdobju rasti prvih zobkov, še posebej pred spanjem. Upoštevajte navodila za pripravo, hranjenje in shranjevanje, sicer boste ogrozili zdravje dojenčka.

Pomembno priporočilo: Po pripravi vsakega odmerka embalažo skrbno zaprite. Ne dodajte več ali manj meric, kot je navedeno, ali česa drugega. Pripravljeno hrano porabite v 2 urah, nato pa jo zavrzite. Ne segrevajte v mikrovalovni pečici, obstaja nevarnost, da otroka opečete.

Priprava: Preden odprete pokrov, vedno preverite, da zaščitna zaponka ni poškodovana. Če je poškodovano, mleka ne uporabljajte. Odstranjeno zaščitno sponko in folijo takoj zavrzite in ju hranite izven dosega otrok. Umijte si roke in sterilizirajte vse pripomočke in stekleničko. Otroško vodo zavrite in pustite, da se ohladi na približno 40 °C. Ne uporabljajte ponovno prekuhane vode. Z merilno skodelico, ki je priložena paketu, dodajte ustrezno število merilnih skodelic v steklenico za vodo, poravnano z robom znotraj embalaže (glejte priporočeno odmerjanje). Zaprite steklenico in dobro pretresite, da se prašek raztopi. Odstranite pokrovček in ga zamenjajte s sterilizirano dudo. Pred serviranjem preverimo temperaturo mleka na notranji strani zapestja (priporočena temperatura je 37 °C) in postrežemo.

Skladiščenje: Hraniti na hladnem in suhem mestu. Pakirano v zaščitni atmosferi. Ne shranjujte v hladilniku ali zamrzujte.

Minimalni rok uporabnosti do: glejte dno pločevinke. Po odprtju porabite v 4 tednih.

Distributer:…

Ocene
0 ocen
Kupilo 56 + zákazníkov
Pogledaj LEGO®

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom