LEGO® Technic 42125 Ferrari 488 GTE "AF Corse #51"

Blagovna znamka LEGO
Koda izdelka 2242125
163,04 € z DDV
3 - 7 dni
 • Dostava po kurirju najkasneje do: 5.6.2024
 • Dostava: 5,89 €
points Z nakupom dobite
163 točk
Opis izdelka

LEGO® Technic 42125 Ferrari 488 GTE "AF Corse #51"

Ferrari 488 GTE prinaša znamko z logotipom pokončnega konja prestižnih zmag na vzdržljivostnih dirkah in je kot nobena druga. Zdaj lahko ustvarite svojo različico v slogu kompletov LEGO® Technic z avtentičnimi elementi, ki ima tudi znameniti original.


Resnične podrobnosti
Ta model dirkalnika je zasnovan z osupljivo pozornostjo do detajlov in odlično zajema ikono Ferrarija v vzdržljivostnih dirkah. Ne manjkajo mu sprednjega in zadnjega vzmetenja, odpiranja vrat, osemvaljnega motorja, premičnih batov in funkcionalnega volana. Popolnost tega epskega modela dopolnjujejo originalne nalepke in pristne barve.


Pobeg iz običajnega sveta
Ta komplet je del zbirke LEGO kompletov za odrasle, ki jim bodo všeč pametno oblikovani modeli. Ta komplet LEGO Technic je lahko za vas privlačen komplet in razstavni model ali pa idealno darilo za ljubitelje motošporta.

 • Potopite se v razburljiv svet vzdržljivostnih dirk in ustvarite svoj lastni razstavni model LEGO® Technic zvit dirkalnik Ferrari 488 GTE.
 • Ne manjka mu pristnih lastnosti, kot so sprednje in zadnje vzmetenje, odpiranje vrat, osemvaljni motor, premični bati in funkcionalen volan.
 • Ta model LEGO® Technic Ferrarija 488 GTE "AF Corse # 51" (42125) je okrašen z originalnimi nalepkami v barvah pravega avtomobila, tako da ga lahko vsak ljubitelj moto športa s ponosom prikaže doma in v službi.
 • Izpolnjujoč gradbeni projekt za odrasle in navdihujoče darilo za rojstni dan ali drugo priložnost za vsakega ljubitelja vzdržljivosti, dirkalnih avtomobilov Ferrari in avtomobilskih športov.
 • V višino meri več kot 13 cm, v dolžino 48 cm in v širino 21 cm.
 • Zahvaljujoč odpiralnim vratom in pokrovu lahko enostavno preučite vse njihove podrobnosti.
 • V kompletu je posebna brošura z navodili, ekskluzivno vsebino in podrobnostmi o avtomobilu in ekipi AF Corse 51.
 • Kompleti LEGO® Technic z elegantnimi oblikami in realističnimi funkcijami prinašajo bogate stavbe in modele, polne impresivnih elementov, za vse ljubitelje tehnike in tehnologije.

  Število kosov: 1677
  Starost: 18 let
Parametri izdelka
Teme LEGO® Technic
Hobiji Vozila
Ocene
0 ocen
Kupilo 139 + stranke

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom