Nosilke in kenguruji37 izdelkov

Ne spreglejte
Bazény s dopravou zadarmo
Bazény s dopravou zadarmo
Najbolj prodajani izdelki
1
Chicco Easy Fit - nosilka za dojenčke temno bež
3 - 7 dni
32,18 €
2
Otroška nosilka Chicco Chicco Easy Fit - Oxford
3 - 7 dni
32,18 €
3
Chicco Chicco Easy Fit - nosilka za dojenčke Black Night
3 - 7 dni
32,18 €
Filtrirano 37 izdelkov
0+

Chicco Easy Fit - nosilka za dojenčke temno bež

Chicco Easy Fit - nosilka za dojenčke temno bež Otroška nosilka Chicco Easy Fit - preprosta in intuitivna, kot je vaš objem. Enostaven za nošenje, enostaven za prilagoditev, enostaven za spreminjanje položajev EasyFit je preprost in intuitiven nosilec, ki ga je tako enostavno nositi kot majico. Popolnoma se prilagodi staršem in otroku ter ga spremlja med njegovim naravnim razvojem. Nosilec je idealen od rojstva, zahvaljujoč širokim in ergonomskim sedežem. Preprosta sprememba iz položaja do mame do položaja do sveta, ko je otrok star 6 mesecev in je pripravljen na raziskovanje sveta z mamo in očetom. Ergonomski nosilec Ergonomska sedežna garnitura v obliki črke "M", ki zagotavlja pravilen položaj kolčnih sklepov. Širok sedež ohranja položaj M, z nogami narazen in dvignjenimi koleni, kar je tudi idealno za pravilen razvoj otroka. Testirano in potrjeno s strani IHDI - Mednarodnega inštituta za displazijo kolkov. Chicco Easy Fit je razvrščen kot nosilec "za zdrave kolčne sklepe", če se uporablja po navodilih. Enostaven za nošenje EasyFit je edina nosilka za dojenčke, ki jo je tako enostavno nositi kot majico ... lahko se oblečete in prilagodite enostavno in intuitivno. Zahvaljujoč praktičnim nadzornim sistemom se nosilec gladko in hitro prilagodi vsem velikostim, otrokom in odraslim. Dodatno udobje Dodatna podpora za glavo in vrat od prvih mesecev. Nežno se oprime telesa za največji objem. Zasnovan za otroke od rojstva do 9 kg. Videti enkrat je bolje kot slišati 100-krat, zato si oglejte tudi kratko predstavitev tega medija.
Novo

Otroška nosilka Chicco Chicco Easy Fit - Oxford

Otroška nosilka Chicco Easy Fit - preprosta in intuitivna, kot je vaš objem. Enostaven za nošenje, enostaven za prilagoditev, enostaven za spreminjanje položajev EasyFit je preprost in intuitiven nosilec, ki ga je tako enostavno nositi kot majico. Popolnoma se prilagodi staršem in otroku ter ga spremlja med njegovim naravnim razvojem. Nosilec je idealen od rojstva, zahvaljujoč širokim in ergonomskim sedežem. Preprosta sprememba iz položaja do mame do položaja do sveta, ko je otrok star 6 mesecev in je pripravljen na raziskovanje sveta z mamo in očetom. Ergonomski nosilec Ergonomski sedež v obliki črke „M“, ki zagotavlja pravilen položaj kolčnih sklepov. Širok sedež ohranja položaj M, z nogami narazen in dvignjenimi koleni, kar je tudi idealno za pravilen razvoj otroka. Testirano in potrjeno s strani IHDI - Mednarodnega inštituta za displazijo kolkov. Chicco Easy Fit je razvrščen kot nosilec "za zdrave kolčne sklepe", če se uporablja po navodilih. Enostaven za nošenje EasyFit je edina nosilka za dojenčke, ki jo je tako enostavno nositi kot majico ... lahko se oblečete in prilagodite enostavno in intuitivno. Zahvaljujoč praktičnim nadzornim sistemom se nosilec gladko in hitro prilagodi vsem velikostim, otrokom in odraslim. Dodatno udobje Dodatna podpora za glavo in vrat že v prvih mesecih. Nežno se oprime telesa za največji objem. Zasnovan za otroke od rojstva do 9 kg. Videti enkrat je bolje kot slišati 100-krat, zato si oglejte tudi kratko predstavitev tega medija.

Chicco Chicco Easy Fit - nosilka za dojenčke Black Night

Otroška nosilka Chicco Easy Fit - preprosta in intuitivna, kot je vaš objem. namenjen otrokom od rojstva do 9 kg enostaven za nošenje, enostaven za prilagajanje, enostaven za menjavo položaja EasyFit je preprost in intuitiven nosilec, ki ga je tako enostavno nositi kot majico popolnoma se prilagodi staršem in otroku ter ga spremlja med njegovim naravnim razvojem nosilec je idealen že od rojstva, zahvaljujoč širokim in ergonomskim sedežem preprosta sprememba iz položaja do mame do položaja do sveta, ko je otrok star 6 mesecev in je pripravljen na raziskovanje sveta z mamo in očetom ergonomski nosilec - ergonomski sedež v obliki črke "M", ki zagotavlja pravilen položaj kolčnih sklepov. Širok sedež ohranja položaj M, z nogami narazen in dvignjenimi koleni, kar je tudi idealno za pravilen razvoj otroka. Testirano in potrjeno s strani IHDI - Mednarodnega inštituta za displazijo kolkov. Chicco Easy Fit je razvrščen kot nosilec "za zdrave kolčne sklepe", če se uporablja po navodilih. enostavno nositi - EasyFit je edina nosilka za dojenčke, ki jo je tako enostavno nositi kot majico ... lahko se oblečete in prilagodite enostavno in intuitivno. Zahvaljujoč praktičnim nadzornim sistemom se nosilec gladko in hitro prilagodi vsem velikostim, otrokom in odraslim. dodatno udobje - dodatna podpora za glavo in vrat od prvih mesecev. Nežno se oprime telesa za največji objem. Teža: 0,5 kg Dimenzije izdelka (vxšxd): 45 x 35 x 3 cm Videti enkrat je bolje kot slišati 100-krat, zato si oglejte tudi kratko predstavitev tega medija.
Novo

Nosilka CHICCO Easy Fit - Moon siva

Nosilka Chicco Easy Fit Tako preprosto in intuitivno kot vaši objemi. Zasnovan za otroke od rojstva do 9 kg. Enostavno za nošenje, enostavno prilagajanje, enostavno spreminjanje položajev. Popolnoma se prilagaja staršem in otrokom ter ga spremlja v njegovem naravnem razvoju. Zahvaljujoč širokemu in ergonomskemu sedežu je idealen že od rojstva. Preprosta sprememba položaja proti mami v položaj, obrnjen naprej, ko je otrok star 6 mesecev in je pripravljen začeti raziskovati svet z bližnjimi starši. Ergonomski nosilec ergonomsko sedenje v obliki črke "M", ki zagotavlja pravilen položaj kolčnih sklepov. Širok sedež ohranja položaj M z razmaknjenimi nogami in dvignjenimi koleni, kar je tudi idealno za pravilen razvoj otroka. Preizkušen in certificiran s strani IHDI, Mednarodnega inštituta za displazijo kolkov. Chicco Easy Fit je razvrščen kot nosilec "za zdrave kolčne sklepe", če se uporablja po navodilih. Enostaven za nošenje EasyFit je edina nosilka za dojenčke, ki jo lahko nosite tako enostavno kot majico, enostavno in intuitivno jo lahko oblečete in prilagodite. Zahvaljujoč praktičnim nadzornim sistemom se nosilec gladko in hitro prilagaja vsem velikostim otrok in odraslih. Dodatno udobje Dodatna podpora za glavo in vrat od prvih mesecev. Nežno se oprime telesa za največji objem. Velikost paketa in specifikacije: Teža: 0,5 kg Dimenzije izdelka (VxŠxG): 45 x 35 x 3 cm
Novo

Nosilec za dojenčke Huggy Bird Kinderkraft

Egonomski nosilec HUGGY do 20 kg podjetja Kinderkraft Nosilec HUGGY je primeren za otroke od 3. meseca dalje. To je zahvaljujoč ergonomski zasnovi, ki omogoča shranjevanje otroka v naravnem in pravilnem položaju (podprta medenica, pravilna oblika hrbta, noge, shranjene v obliki črke M). Nosilna plošča se enostavno prilagodi najmanjšim in zagotavlja ustrezno oporo občutljive otrokove glave. Zahvaljujoč možnosti, da na hrbtu nosijo starejše otroke, jim kasneje omogoča raziskovanje sveta s povsem drugačne perspektive. Možnost nastavitve celotnega nosilca omogoča idealno prilagajanje staršem in otrokom - zahvaljujoč široki, nastavljivi plošči, dodatno zaščiteni z močnimi ježki. Prevoz otroka v nosilki HUGGY otroku zagotavlja občutek bližine in udobja, prav tako pa krepi njegovo vez s staršem. Nosilec HUGGY je zelo praktičen - starš ima obe roki, kar poveča udobje nakupovanja ali skupnega potovanja. Prednosti Varnost: - Ergonomska nosilka za dojenčke od 3 mesecev do 20 kg, ki omogoča postavitev otroka v naravni položaj (stopala v obliki črke M), primeren starosti otroka - Mednarodni inštitut za displazijo kolkov je potrdil, da je otrokov položaj v nosilki HUGGY varen, ergonomičen in pravilen za zdrav razvoj malčka - Možnost prilagoditve zagotavlja popolno prilagoditev nosilke staršu in otroku - Elastični material, ki je odgovoren za nastavitev nosilca, je dodatno zaščiten z močnim ježkom - Posebna pritrdilna plošča zagotavlja pravo podporo občutljivi otroški glavi že v prvih mesecih življenja. Priročna rešitev: - HUGGY lahko nosite tako poleti (mrežica, ki zagotavlja zadosten pretok zraka) kot v hladnejših letnih časih (obsežna odstranljiva kapuca, ki ščiti pred vetrom) - Tekstilni del nosilca je narejen iz 100% naravnega, varnega in zračnega bombaža - Material je hkrati mehak, zračen in prijeten na dotik, prav tako hitro sušen - Pritrditev in zlaganje nosilke je res enostavno - le nekaj gibov in vanjo varno položite otroka - Nosilec je zasnovan tako, da ohranja ergonomski položaj otroka in enakomerno razporedi njegovo težo Funkcionalnost: - Odstranljivi pokrovi naramnic so v pralnem stroju - HUGGY je opremljen z žepom za drobnarije, ki staršem omogoča, da imajo najnujnejše stvari vedno pri roki - Nosilca lahko namestite na dva načina: obrnjen proti staršu na trebuh in na hrbet (glede na starost otroka) - HUGGY je univerzalni nosilec - vzemite ga na sprehod po plaži, na izlet v gozd ali gore ali samo po nakupih - Nosilec lahko zložite v kompaktne dimenzije Obravnavati Material: 100% bombaž Mreža: 100% poliester Mere: Naramnice: 58-107 cm Največji obseg pasu: 142cm Teža: 0,75 kg Teža otroka: do 20 kg
Ne spreglejte
Bazény s dopravou zadarmo
Bazény s dopravou zadarmo

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom