Otroški električni avtomobili52 izdelkov

Pogledaj LEGO®
Najbolj prodajani izdelki
1
Peg-Pérego John Deere Ground Force s stranskim tirom 12V - 330W zelena
3 - 7 dni
403,98 € 499,00 €
2
Peg-Pérego John Deere Gator HPX 12V - 350W zelena
7 - 14 dni
570,14 € 699,00 €
3
Peg-Pérego Corral T-Rex 12V roza
Na zalogi> 5 kosov
289,74 € 369,00 €
Filtrirano 52 izdelkov
3+

Peg-Pérego John Deere Ground Force s stranskim tirom 12V - 330W zelena

Peg-Pérego John Deere Ground Force 12V - 330W. John Deere Ground Force je natančna reprodukcija najbolj znanega ameriškega traktorja na svetu. Otroci bodo oboževali njegovo moč, nedvomno zeleno in rumeno barvo ter njene edinstvene lastnosti. Ta čudovit električni traktor je idealen za otroke od 3. leta starosti, ki svoj čas radi preživijo v igri zunaj. Otroci imajo radi John Deere Ground zaradi izjemne velikosti in sposobnosti prenašanja težkih tovorov. Starši imajo radi odlično kakovost, ki jo zagotavlja Peg Perego. Njegova prostorna prikolica - ki je serijsko vključena - je nujna za tiste, ki resno razmišljajo o svoji igri. Lahko ga enostavno priključite in odklopite. Kolesa (iz plastike) imajo dva utora, tako da lahko vaš otrok z lahkoto potuje tudi po neravnem terenu in z lahkoto obvladuje naklone do 10%. Popolnoma funkcionalen FM radio je na voljo na armaturni plošči John Deere Ground Force. John Deere ima vse, kar potrebujete, da bo vaš otrok srečen, varen in udoben. Sedež lahko nastavite v 2 položaji, da ustrezata vsakemu vozniku, in ima dva zložljiva naslona za roke. Če se vaš otrok počuti utesnjeno in ga noče, ga lahko napotite. Hitrost naprej (2) in vzvratno vožnjo nadzoruje krmilna ročica, plin in zavora sta v enem pedalu - po pritisku na plin se avto zažene, ko se sprosti Druga prestava ima ključavnico, ki preprečuje njeno uporabo po potrebi. Otroško električno vozilo italijanskega podjetja Peg-Pérego Traktor je namenjen otrokom od 3 do 8 let Moč motorja je 2 x 165 W (330 W skupaj) Baterija: 1 x 12V / 8Ah Hitrost 3,5 km / h, 7,3, km / h, vzvratno 3,4 km / h Največja obremenitev 40 kg + 10 kg obremenitve Teža vozila 17,2 kg Nastavljiv sedež Tiru FM radio Licenca John Deere Videz prave kopenske sile Najvišji vzpon 10% 2-kolesni pogon Plastična kolesa Mere: 63 x 169,5 x 68 (V) cm Dimenzije paketa: 101 x 63 x 50 cm Priloženo bateriji in polnilniku Uporabljeni materiali: antikorozijsko obdelano železo. PP polipropilen. PA poliamid. PEHD visoke gostote Življenjska doba baterije: 40 min (življenjska doba baterije je samo okvirna in se razlikuje glede na to, kako se vozilo uporablja, teža otroka in vozna površina. Navedeni čas dobimo, če baterijo uporabljamo na 3/4 kapacitete na ravnem in kompaktnem terenu in do 1/4 svoje zmogljivosti na neravnem terenu ali na vzponih) Nasvet za vas: Privoščite otroku več zabave in avanture, ki traja veliko dlje. Priporočamo, da za ATV kupite rezervno baterijo, ki jo imate lahko vedno popolnoma napolnjeno. Samo izmenjava in zabava se lahko nadaljuje :)
3+

Peg-Pérego John Deere Gator HPX 12V - 350W zelena

Peg-Pérego John Deere Gator HPX 12V - 350W Prava kopija John Deere Gator HPX. Eden od originalnih modelov Peg Perego je iz družinske delavnice John Deere. To je zvesta kopija slavnega ameriškega proizvajalca HPX. Električni pomožni avtomobil z 12-voltno polnilno baterijo je v nezgrešljivi zeleni in rumeni barvi, zaradi česar je ta avtomobilček edinstven in prepoznaven po vsem svetu. John Deere Gator HPX je za otroke, stare 3 leta in več, ki iščejo neverjetno pustolovščino. John Deere Gator HPX vozi po katerem koli terenu, še bolj neravnem, in se lahko sooči z naklonom do 17%. Rojen je bil za popolno varno gibanje po polju in ima popoln oprijem, ki ga zagotavlja vzorec tekalne plasti v kombinaciji z največjim oprijemom. Z lahkoto se spopada s trato in se ponaša s svojo močjo in spretnostjo tudi na zavitih cestah. Njegov 2-sedežni prostor omogoča vašemu otroku, da deli veliko srečnih trenutkov. Opremljen je z ogromno prekucno prikolico, s katero lahko otrok brez težav dvigne sedeže. Prikolica lahko prevaža do 10 kg. Sedež je mogoče nastaviti v 4 položaje, ki ustrezajo vsakemu vozniku. Dvosedežno otroško električno vozilo italijanskega podjetja Peg Pérego s prekucnikom. Priložena z 12V / 12 Ah baterijo in 12V polnilnikom. Vrsta vozila: Otroška vozila Starostna kategorija: 3-8 let maks. obremenitev: 10 kg Barva: zelena in rumena maks. hitrost: 6,8 km/h Polnilnik: 12V (12 Ah) Baterija 12V/8Ah Moč: 2 x 175 W (skupaj 350 W) Hitrost: 2 + vzvratno Hitrost: 1 hitrost: 3,5 km / h Hitrost: 2 stopinji 6,8 km / h Hitrost vzvratne vožnje: 3,5 km / h Dvokolesni pogon Plastična kolesa Pomični sedež v 4 položajih 2 naslonjala ob straneh sedežev, ki služita tudi za oprijem pri vožnji po neravnem terenu Prozorno vetrobransko steklo Veliki žarometi odbijajo svetlobo in dajejo vtis, da so prižgani (v resnici niso prižgani) Velik sprednji odbijač ščiti vozilo v primeru čelnega trka Na velikih sprednjih blatnikih so stojala za vodo (skupaj 2) ali pa služijo kot prostor za shranjevanje Ključ za vžig na instrumentni plošči Uporabljeni materiali: protikorozijsko obdelano železo, PP polipropilen, PA poliamid, PEHD visoke gostote Teža: 24,5 kg Nosilnost: 60 kg + 10 kg obremenitev Dimenzije: 89,5 x 131 x 65,5h cm Traktor ima hupo Ročno nagibanje telesa Življenjska doba baterije: 37 min (življenjska doba baterije je le okvirna in se razlikuje glede na način uporabe vozila, otrokovo težo in vozno površino. Naveden čas je dosežen, če se baterija uporablja pri 3/4 svoje zmogljivosti na ravnem in kompaktnem terenu in do 1/4 svoje zmogljivosti na neravnem terenu ali pri vzponih) Tukaj lahko kupite dodatno tirnico: Peg-Pérego prikolica John Deere ADVENTURE Prikolica - Gator Nasvet za vas: Otroku omogočite več zabave in pustolovščine, ki traja veliko dlje. Priporočamo, da kupite rezervni akumulator za traktor, ki ga imate vedno pri roki do konca. Samo zamenjava in zabava se lahko nadaljuje :)
3+

Peg Pérego John Deere zemeljski nakladalnik 12V - 330W zelen

Nakladalec Peg Pérego John Deere 12V - 330W. Enako kot pravi buldožer John Deere! Peg Perego je reproduciral eno najpomembnejših kmetijskih vozil na svetu, John Deere. Odlična igrača, ki bo otrokom prinesla veliko veselja. Ground Loader John Deere je del velike ponudbe izdelkov John Deere v zbirki Peg Perego. Enosedežno otroško električno vozilo italijanskega podjetja Peg-Pérego. Električni traktor z nakladalnikom je namenjen otrokom od 3. do 8. leta starosti. Zadostna moč motorjev in akumulatorjev zadostuje za čas vožnje min. 40 minut in hitrost 3,5 km/h in 7,3 km/h naprej in 3,2 km/h vzvratno. Ground Loader John Deere obvladuje neravne tlakovane in neasfaltirane površine, neravne terene z maks. z naklonom 10%. Avtomobil ima nastavljiv sedež v dveh položajih in zložljiva naslonjala za roke. Hitrost naprej in vzvratno krmili krmilna ročica, plin in zavora sta v enem pedalu – ko je plin pritisnjen, se avto premakne, ko ga spusti, zavira. Tir ni del paketa! Motorji: 2 x 165 W (skupaj 330 W) Baterija: 1 x 12 V / 8 Ah Polnilnik: 1 x 12V 1. prestava: 3,5 km/h Hitrost 2. prestave: 7,3 km / h Hitrost vzvratne vožnje: 3,4 km / h 2-kolesni pogon Plastična kolesa Dimenzije: 63 x 140,5 x 70,5h cm Teža: 18 kg Nosilnost: 40 kg FM radio Življenjska doba baterije: 40 min. (Življenjska doba baterije je le okvirna in se razlikuje glede na način uporabe vozila, težo otroka in vozno površino. zmogljivost na neravnem terenu ali pri vzponih) Za traktor John Deere Ground Force Loader lahko kupite naslednje tirnice : Peg-Pérego prikolica John Deere Kmetijski voz Peg-Pérego John Deere Nasvet za vas: Otroku omogočite več zabave in pustolovščine, ki traja veliko dlje. Priporočamo, da kupite rezervni akumulator za traktor, ki ga imate vedno pri roki do konca. Samo zamenjava in zabava se lahko nadaljuje :)
3+

Peg-Pérego Polaris Outlaw 12V - 330W rdeča

Peg-Pérego Polaris Outlaw 12V - 330W rdeča Dinamičen, športen, idealen na vsakem terenu. To je natančna kopija originalnega štirikolesnika znanega ameriškega podjetja Polaris. Popolnoma predelan do najmanjših podrobnosti, reproducira obliko in dizajn izvirnikov. Polaris Outlaw je električni quad, ki deluje z 12-voltno baterijo za otroke od 3. leta naprej, ki iščejo pustolovščine. Polaris Outlaw je idealen spremljevalec za avanturo tudi na neravnem terenu. 4 kolesa (plastična) z žlebovimi tekalno plastjo nudijo odlično stabilnost , široki dvigalci pa ustvarjajo veliko prostora za noge. Okrogle oblike zagotavljajo udobno vožnjo za vsakega otroka v kateri koli starosti. Noge, roke in trup imajo vedno dovolj prostora, ne glede na velikost otroka. Sprednji lok zagotavlja zaščito pred trkom. Polaris Outlaw ima veliko posebnosti. Krmilo je izdelano iz sijoče barvanega železa, ki je zaključeno z gumijastimi ročaji. Instrumentna plošča ima ponarejen ključ v stikalu za vžig. Prestavna ročica se nahaja na rezervoarju. Ima dve prestavi in vzvratno . Druga prestava ima zaklep, ki preprečuje uporabo, ko je to potrebno. Gibanje se začne s pritiskom na stopalko za plin, ki deluje tudi kot zavora in se nahaja na levem dvižnem delu. Dvosedežni otroški električni štirikolesnik, ki obvladuje neravne površine, kot sta trava in gramoz. Starostna kategorija: 3-8 let Največja obremenitev: 1 otrok Barva: rdeča Motorji: 2 x 165 W (skupaj 330 W) Baterija: 1 x 12 V / 8 Ah Polnilnik: 1 x 12V Hitrost: 2 + vzvratno Hitrost 1 prestava: 3,5 km / h Hitrost 2 prestavi: 7,4 km / h Hitrost vzvratne vožnje: 3,5 km / h Dvokolesni pogon Plastična kolesa Uporabljeni materiali: antikorozijsko obdelano železo. PP polipropilen. PA poliamid. PEHD visoke gostote. Teža: 17,5 kg Nosilnost: 40 kg ATV lahko prenese 10-odstotni vzpon Življenjska doba baterije: 30 min. (Življenjska doba baterije je le okvirna in se razlikuje glede na način uporabe vozila, težo otroka in vozno površino. zmogljivost na neravnem terenu ali pri vzponih) dimenzije: Širina: 72,5 cm Dolžina: 110 cm Višina: 72 cm Nasvet za vas: Otroku omogočite več zabave in pustolovščine, ki traja veliko dlje. Priporočamo, da kupite rezervno baterijo za ATV, ki jo imate vedno pri roki do konca. Samo zamenjava in zabava se lahko nadaljuje :) Rezervno baterijo lahko kupite tukaj: http://www.rajhraciek.sk/peg-perego-bateria-12v-8ah-p16745 ali močnejši 12V / 12Ah: http://www.rajhraciek.sk/peg-perego-bateria-12v-12ah-p16746 Nadomestni polnilnik lahko kupite tukaj: http://www.rajhraciek.sk/peg-perego-nabijacka-12v-p17021
6+

Peg-Pérego Gaucho XP 24V

Otroško terensko vozilo Gaucho XP Kids je res osupljivo! Luči, zvoki, večnamenski radio in hupa so nekatere od funkcij, ki vam bodo všeč, a to je šele začetek. Gaucho XP vas bo navdušil s svojo neverjetno izjemno zmogljivostjo (XP). Lahko ste prepričani, da vaš otrok čaka na visoko zmogljive vozne izkušnje. Originalni italijanski dragulj Gaucho XP deluje z 24 V / 8 Ah / 200 Wh polnilno baterijo. Prave LED luči v prednjih lučeh in v treh zaščitnih lučeh. Luči se prižgejo s pritiskom na tipko START ali stopalko za plin. Varčevanje z baterijo jih samodejno izklopi po 3 minutah nedejavnosti. Večfunkcijski FM radio omogoča vašemu otroku poslušanje 4 vnaprej posnetih melodij ali njihovih najljubših radijskih postaj s funkcijo samodejnega shranjevanja. Radio ima tudi priključek za MP3 predvajalnik, kartico Micro SD ali USB (ni priložen). XP = izjemna zmogljivost XP pomeni izjemno zmogljivost: veliko več moči za daljše igranje in potovanje po katerem koli terenu, ne glede na to, kako grob je. Tudi na pesku je zabava zagotovljena zahvaljujoč polnilni bateriji 24 V / 200 Wh, ki poganja dva 480 W motorja. Komplet orodij pritrjena je na kapuco in vsebuje vse, kar vaš otrok potrebuje za veliko avanturo brez neprijetnih presenečenj! Set orodja vsebuje igralna orodja: kladivo, ragljo, viličasti ključ in dvojni izvijač Realistični detajli Nastavljiva ogledala dejansko delujejo. Poleg tega je vozilo edinstveno zaradi drugih zapletenih podrobnosti, kot so mrežasto vetrobransko steklo, sprednji odbijač in antena. Tako kot v pravem vozilu, togo krmilno vodilo zagotavlja, da se vaš otrok nikoli ne bo zagozdil in zagotavlja natančno in varno krmiljenje. Stopalka za plin in zavora z enim pedalom Za upravljanje vozila samo pritisnite stopalko za plin. Ko sprostite pedal, se vozilo samodejno ustavi. Pogon na zadnja kolesa in amortizerji Visoka kolesa z oblikovano tekalno plastjo nudijo odličen oprijem za varno vožnjo po brezpotjih, tudi po makadamu in neravnem terenu, za avanture brez meja! Zmogljiv pogon na zadnja kolesa omogoča terenskemu vozilu, da se povzpne na klance do 17 % in vleče prikolico Adventure Trailer (dodatna oprema), tudi ko je polno naložena. Amortizerji omogočajo gladko in udobno vožnjo tudi po najtežjih terenih. Nastavljivi sedeži in varnostni pasovi Sedeža sta neodvisna in nastavljiva v dveh položajih. Podloga iz umetnega usnja nudi večje udobje, dva nastavljiva varnostna pasova pa ščitita pred udarci. Največja transportna teža: 60 kg. Zaščitna mrežica na zadnji strani Mreža ščiti potnike in se lahko uporablja za prenašanje manjših predmetov, kot je odeja za piknik ali nahrbtnik. Dvosedežni močnejši avto iz serije 24V, priložen z 24V baterijo in polnilcem. Skozi travnike, brezpotja in gorske ceste z naklonom do 17 % vozi z bliskovito hitrostjo. Upravlja se s pritiskom progresivnega pedala za plin. Spuščanje pedala zavira vozilo. Terensko vozilo poganjata dva 240 W motorja. Ima dve hitrosti naprej in eno nazaj. Druga prestava je opremljena z zaporo, ki preprečuje uporabo otrokom, ki se šele učijo vožnje. Vključuje varnostni pas. Gaucho XP je opremljen s sprednjimi LED lučmi in tremi LED lučmi za klančine. Integrirani indikator stanja baterije vas bo obvestil, ko je treba baterijo ponovno napolniti. Priložen je FM radio, možno je priklopiti tudi MP3 predvajalnik. Sedeži so nastavljivi individualno, neodvisno drug od drugega, tako da je oddaljenost od pedal in volana optimalno prilagojena velikosti otroka. Dinamičen videz Gaucho XP dopolnjujejo čudoviti detajli: nastavljiva vzvratna ogledala, sprednji okvir z mrežasto rešetko, antena, izpušna cev, meglenke na zaščitnem okvirju, blatniki in velik sprednji odbijač. Maksimalna nosilnost 60 kg. Mere (približno): dolžina 127 cm, širina 90 cm, višina 96 cm. Teža cca 31 kg.
3+

Električni POWER traktor s stranskim tirom, zelen, pogon na zadnja kolesa, 12V baterija

Električni POWER traktor z 12V stranskim tirom Enosedežni traktor z zadnjim pogonom in prikolico za težke navdušence. NOVO: Stranska stran s prostorom za shranjevanje Traktor POWER je primeren za eno prehrano. Zahvaljujoč ogromnim kolesom zagotavlja udobno vožnjo tudi po neravnem terenu. Avto je opremljen tudi z močnimi lučmi. Inovativna zvočna enota s sodobno glasbo, MP3 predvajalnik. Za varnost otrok je na sedežu nastavljiv varnostni pas. Daljinski upravljalnik - 2,4 GHz daljinski upravljalnik s seznanjanjem z določenim avtomobilom za igrače z vrhunskim nadzorom za igrače in možnostjo nastavitve nizke, srednje in visoke hitrosti z zasilno zavoro. Pogon zagotavljata dva 35W motorja na zadnjih kolesih, zahvaljujoč temu pa je traktor primeren tudi za blag teren. Gladko pospeševanje - Ko pritisnete stopalko za plin, se avto zažene, medtem ko se zagon elektronsko krmili, tako da je zaradi vgrajenega gladkega pospeševanja nemoten . Možnost tudi za manjše otroke - zahvaljujoč nastavitvi nižje hitrosti in gladkega zagona !!! Paket vsebuje adapter z indikatorjem, ne prenapolni baterije + akumulatorska baterija in daljinski upravljalnik. Tehnične specifikacije: Mere: 153 x 62 x 60 cm Samski Motor z gladkim zagonom - brez dodajanja plina ni trganja 2,4 GHz daljinski upravljalnik s seznanjanjem z določenim avtomobilom - brez več motenj signala iz drugih avtomobilov DALJINSKO UPRAVLJANJE SILNA ZAVORA - onemogoči vse vozne funkcije avtomobila. Če znova pritisnete zasilno zavoro, se aktivirajo vozne funkcije. Ta inovacija zagotavlja največji starševski nadzor nad vozilom in varno uporabo. Možnost nastavitve hitrosti vožnje na daljinskem upravljalniku - daljinski upravljalnik staršem omogoča nastavitev hitrosti vožnje tudi med vožnjo. Vzmetenje sprednje osi Na daljinskem upravljalniku nastavite indikator hitrosti Velika kolesa iz plastike! LED luči Varnostni pas Plastični sedež Mp3 predvajalnik Prikolica s prostorom za shranjevanje Teža: 19,0 kg. Nosilnost: 30 kg Hitrost: 3 - 5 km / h. Pogon: 2 x motor 12V 35W Baterija: 1 x 12V / 7Ah Adapter: od 220V do 12V / 1000mA. Polnjenje: od 6 do 12 ur Čas vožnje: 1 do 2 uri, odvisno od teže in terena Starostna kategorija: 3 do 5 let
3+

PegPerego Polaris RZR 900 XP vijolična 24V 480W vijolična

Moč: avtomobil poganjata 2 motorja s skupno močjo 480 W (2 x 240 W). Vozilo zato popolnoma enostavno upravlja terenske vzpone do 17%, hkrati pa obvladuje terenske ovire in seveda oba potnika na krovu (skupna nosilnost do 60 kg). Vozilo je opremljeno z 24V baterijo s skupno kapaciteto 8Ah, ki zagotavlja dovolj dolg čas predvajanja.       Prostor za shranjevanje: pod sedeži je dovolj različnih potrebnih stvari, ki jih lahko brezpotniki vzamejo s seboj na svojo pustolovsko pot. Če je na voljo dovolj prostora za vašega voznika, ga lahko razširite s pritrjenim stranskim tirom - Adventure (ni vključen v paket).       Varnost in prilagodljivost: za udobje voznikov je ATV opremljen z nastavljivimi sedeži, ki jih je mogoče po potrebi povečati ali pomakniti s stopalke za plin. Avto je seveda opremljen z varnostnimi pasovi, ki jih lahko po potrebi tudi skrajšate ali podaljšate .       Da je ta voziček varen tudi za začetnike, je vozilo tovarniško omejeno na nižjo hitrost. Po opravljenih osnovnih vožnjah (ali celo brez njih) je mogoče aktivirati drugo prestavo in doseči dvakrat večjo hitrost v primerjavi z osnovno nastavitvijo. Odklepanje mora opraviti odrasla oseba.       Zaviranje: vozilo je opremljeno z aktivnim zavornim sistemom, povezanim s stopalko za plin - zavora se samodejno aktivira, razen če pritisnete plin.   Tehnične specifikacije: igrače Polaris Ranger RZR 900 XP - električni voziček Peg-Pérego,   preklapljanje gibanja naprej in nazaj s pomočjo ročice, 1 pedal za plin in zavoro, 2 prestavi z največjo hitrostjo 4 in 8 km / h + vzvratno vožnjo z maks. s hitrostjo 4 km / h, polnilna baterija in polnilnik 220-240V, baterija 24V / 8Ah (200Wh), 2 motorja z močjo 240 W (skupaj 480 W), 1 sedež za voznika, 1 potniški sedež, največja obremenitev 60kg, starost 3+, barva: črno-modro-rdeča, mere (širina, višina, dolžina): 90,3 x 52,3 x 126,3 (cm) teža igralskega avtomobila 34,5 kg,  
Pogledaj LEGO®

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom