Otroški tricikli37 izdelkov

po MEGA cenah
Lesene hiše
Lesene hiše
Najbolj prodajani izdelki
1
Trikolesnik Aveo siv Kinderkraft
3 - 7 dni
122,70 € 139,00 €
2
Tricikel ZOPA CITIGO, biserno siva
3 - 7 dni
171,35 €
3
Tricikel ZOPA CITIGO, mandljevo bež
3 - 7 dni
171,35 €
Filtrirano 37 izdelkov
Pomladne uspešnice
-6 %
2+

PUKY Otroški tricikel FITSCH svetlo siva 2019

Otroški tricikel PUKY FITSCH svetlo siv 2019. Tricikel PUKY Fitsch primerno pomaga pri razvoju motoričnih sposobnosti otrok, medtem ko se otroci igrajo in uživajo v veselju svoje vožnje. Tricikel lahko priporočamo vsem staršem, ki želijo podpreti naravni gibalni razvoj svojih otrok. Tipičen otroški dizajn izpolnjuje tudi visoke zahteve po varnosti in kakovosti v tem modelu, ki je standard za izdelke znamke PUKY Nato sledi pedaliranje, ki simulira krožno gibanje otrokovega koraka. Pedala se vrtijo tudi, če otrok ne stopi in samo potisnete odbijač. Zaradi tega vaš mali šikula zlahka razume novo gibanje in postopoma začne sam stopati. Primerno od 1 leta in pol in višine 80 cm. Tehnični parametri: Ergonomski sedež z ročajem za lažje prenašanje. Krmilo z varnostnimi konci, Tiha kolesa za domačo uporabo, Praškasti premaz, odporen na udarce, so znaki kakovosti, ki vam jo prinaša PUKY Super lahka konstrukcija (cca.) 2 kg Trdna konstrukcija Teža tricikla: 3,1 kg Krmilo z varnostnimi konci Zaklepanje krmila za večjo stabilnost Omejitev kota krmila Visokokakovostna in tiha kolesa Nalepke v roza in modri barvi Dolžina: 62 cm Širina: 40 cm Višina sedeža od tal: 23 cm Teža: 2 kg Nosilnost: 20 kg KAKOVOST PUKY je že več kot 60 let porok za kompetentnost in predanost v proizvodnji vozil ter edinstven standard kakovosti pri oblikovanju, konstrukciji in proizvodnji. SAFETY PUKY je pionir na področju varnosti. Vsako vozilo ponuja visokokakovostno varnostno opremo, ki jo pregleduje neodvisni inštitut. INOVACIJA PUKY je znana po svoji inovativni moči in bogati trg z novimi standardi. MOBILNOST OTROK PUKY že več kot 60 let razvija igralna vozila, primerna za otroke in tako zelo pomembno prispeva k varni mobilnosti otrok. Vozila DESIGN PUKY so narejena za otroke in so zato popolnoma primerna zanje. SPECIALIZIRANA TRGOVINA Najpomembnejši prodajni partner PUKY je specializirana trgovina. CENA IN ZMOGLJIVOST Izdelki blagovne znamke PUKY niso poceni, a se vsekakor splača kupiti. ŽIVLJENA ŽIVLJENJA Vozila PUKY se zaradi spremenljivih komponent še naprej razvijajo in tako podaljšujejo njihovo življenjsko dobo. CENA RABLJENIH VOZIL Vrednost vozil PUKY je zaradi odlične kakovosti in dolge življenjske dobe nadomestnih delov zelo stabilna, prav tako pa so ta vozila zelo privlačna in priljubljena kot rabljena vozila. SIMPATIJA NA TRGU Blagovna znamka PUKY že več generacij oskrbuje trg z zelo priljubljeno selitveno blago, tako da bodo mali in veliki kupci našli tisto, kar jim srce želi.
1+

Tricikel Smoby Be Move Comfort roza

Vsak starš ve, kako aktivni so lahko otroci. Zato naj izidejo na originalnem triciklu Smoby Be Move Comfort. Otroški tricikel je zaradi nastavljivega sedeža zelo stabilen in udoben ter ima popolnoma varno konstrukcijo. Praktični vodnik bodo cenili starši, ki bodo želeli nadzorovati smer vožnje na sprehodu. Vse, kar potrebujete, lahko v vrečko položite na vodilno palico. Tricikel Smoby je primeren za otroke od 10. meseca dalje. Ključne lastnosti tricikla Smoby Be Move Confort Popolnoma varen tricikel Smoby Be Move Comfort Sedež ima otroško igrišče in okoli njega varnostni pas Ergonomsko oblikovana oblika za udobje vaših otrok Tricikel Smoby Be Move Comfort vključuje vodilno palico in majhno torbico Otrokom razvija motorične sposobnosti in jih vodi k aktivnemu gibanju Roza različica za deklice Odlično za sprehode z otroki Varnost tricikla Smoby Varnost je še posebej pomembna za tricikle. Zato ima Smoby Be Move Comfort pedale proti drsenju, robustno kovinsko konstrukcijo in visokokakovostna kolesa. Smer vožnje in vodilno palico lahko nadzorujete z varovalko na krmilu. Pedali se lahko zaklenejo. Na sedežu je pritrjen tritočkovni varnostni pas. V povezavi z otroško igralnico zagotavlja popolno varnost vaših otrok. Lahko se udobno naslonijo nazaj in pustijo, da noge počivajo na dvižnih ramenih, ko ne stopim po njih. Udoben tricikel na tekalni stezi Be Move Tricikel Smoby ni samo varen, temveč tudi udoben. Nastavljiv sedež je ergonomsko oblikovan. Pedali so prilagojeni tako, da otroci ohranjajo čim večjo stabilnost. Zahvaljujoč mehkim plastičnim kolesom je vožnja tiha. Otroci lahko pod sedež shranjujejo igrače, saj je zložljiva plastična košara. Poleg tega tricikel Be Move Comfort izgleda odlično. Na prvi pogled je dizajn zanimiv. Mere: 68 × 101 × 52 cm Teža: 4,72 kg
Pomladne uspešnice
-3 %
1+

PUKY Otroški tricikel - Ceety CAT S6 Black

Otroški tricikel Puky - Ceety CAT S6 Otroški tricikel Ceety "CAT S6". Otroški tricikel nemškega proizvajalca PUKY, za vaše otroke od 18 mesecev do višine min. 80 cm. Tricikel "CAT S6 CEETY", ki je enostaven za uporabo, ni primeren le za igrišče, temveč tudi za dnevni sprehod po mestu. V mestni različici gre za udoben tricikel, ki ga je mogoče potiskati. V različici predvajanja se spremeni v zabaven tricikel za pedaliranje. V obeh primerih staršem in otrokom ponuja veselje do vožnje po skupni življenjski poti. Lastnosti: nizko težišče za večjo varnost vaših otrok varnostni ročaji krmila prtljažnik s transportno torbo kakovostne AIR-Less Comfort pnevmatike, spredaj L225 / 55, zadaj L180 / 50 večnamenska vodilna palica omejitev kota kolesa varnostno zaklepanje vodilne palice samodejni nadzor v prostem teku z zaklepanjem oblazinjenje krmila ročna zavora zaklepanje krmila nastavljiv športni sedež s prilagodljivim naslonom mehka površina sedeža varnostne sponke ne samo na krmilu možnost zaklepanja krmila prašno prevleka, odporna na udarce naslon za noge brezzračne udobne pnevmatike senčnik je del paketa Mere: Dolžina: 77 cm Širina: 48 cm Teža: 10,4 kg Nosilnost: 25 kg Višina naslona sedeža: 38 cm Velikost paketa: 50 cm x 24 x 60 cm KAKOVOST: PUKY je že več kot 60 let porok za usposobljenost in zavzetost pri proizvodnji vozil ter edinstven standard kakovosti pri oblikovanju, izdelavi in proizvodnji. VARNOST: PUKY je pionir na področju varnosti. Vsako vozilo ponuja visoko kakovostno varnostno opremo, ki jo pregleda neodvisni inštitut. INOVACIJA: PUKY je znan po svoji inovativni moči in bogati trg z novimi standardi. OTROŠKA MOBILNOST: PUKY že več kot 60 let razvija igralna vozila, primerna za otroke, in tako zelo prispeva k varni mobilnosti otrok. OBLIKA: Vozila PUKY so izdelana za otroke in so zato popolnoma primerna zanje. POSEBNA TRGOVINA: Najpomembnejši prodajni partner PUKY je specializirana trgovina. CENA IN ZMOGLJIVOST: Izdelki znamke PUKY niso poceni, vsekakor pa se jih splača kupiti. ŽIVLJENJE: Vozila PUKY se zaradi spremenljivih sestavnih delov še naprej razvijajo in tako podaljšujejo svojo življenjsko dobo. PRODAJNA CENA DRUGIH ROČNIH VOZIL: Vrednost vozil znamke PUKY je zaradi odlične kakovosti in dolge življenjske dobe nadomestnih delov zelo stabilna, ta vozila pa so zelo privlačna in priljubljena kot rabljena vozila. SIMPATIJA NA TRGU: Blagovna znamka PUKY že več generacij oskrbuje trg z zelo priljubljenim premikajočim se blagom, tako da bodo majhne in velike stranke našle tisto, kar jim želi srce.
po MEGA cenah
Lesene hiše
Lesene hiše

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom