Avto RIRICAR s PU kolesi - apno

Blagovna znamka Beneo
Koda izdelka RIRI lime
61,27 € z DDV 69,00 €
Zadnji 2 kosi
  • Dostava po kurirju najkasneje do: 2.10.2023
  • Dostava: 4,99 €
points Z nakupom dobite
61 točk
po MEGA cenah
Opis izdelka

Avto RIRICAR s PU kolesi - apno

Na slovaški trg pripeljemo Riricar - igračo, ki je po svoji revolucionarni vožnji in odličnem dizajnu že prejela številne nagrade po vsem svetu.

Riricar ne potrebuje pedalov, baterij ali katerega koli drugega vira pogona, pa vendar ga potrebuje.

Riricar je revolucionarni avtomobil za igrače za mlade in stare - od 3 do 103 leta! Riricar je skoraj mehanski čudež, ki uporablja neizčrpne vire - vztrajnost, centrifugalno silo, težnost in trenje. Če k temu dodamo še na videz neizčrpno otrokovo energijo, Riricar dejansko nadaljuje v nedogled - dokler uživate. Vse, kar potrebujete za vožnjo z avtomobilom Ririar, ste sami in ravna površina. Riricar ima nosilnost do 105 kg, zato lahko brez težav prevaža odraslo osebo. Potrjen je za otroke od 3. leta dalje.

Priporočena starost je 3 leta. Riricar lahko uporabljajo tudi otroci, mlajši od 3 let, pod nadzorom odraslih!
Odvisno je le od njihovih gibalnih sposobnosti. Zahvaljujoč zadnjim kolesom je zelo stabilen. Riricar je izdelan iz visokokakovostne plastike. Riricar izpolnjuje vse potrebne teste za evropski trg.

Sprednja majhna kolesa se med vožnjo ne dotikajo tal. Ta kolesa pomagajo ohranjati stabilnost avtomobila. Če zavijete prehitro, se lahko avto nasloni nanje in zavira
Primeren je tudi kot odsevnik. Je stabilen in enostaven za uporabo. Poleg tega ga je mogoče voziti brez poskakovanja. Otrok lahko izbere način vožnje.
Riricar najbolje deluje, če ga uporabljate na trdih, gladkih ravnih površinah, v zaprtih prostorih ali na prostem, vključno z betonom, asfaltom ali tlakovanimi cestami in drugimi odprtimi površinami.
Riricar je igrača, s katero se otroci igrajo vsak dan. Otrokom omogoča vožnjo in vplivanje na igrače z lastnimi aktivnostmi. Izvirno darilo, ki bo všeč celotni družini.

Ocene
0 ocen
Kupilo 386 + zákazníkov
po MEGA cenah

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom