352,06 € z DDV
7 - 14 dni
  • Dostava po kurirju najkasneje do: 10.7.2024
Tovorni promet Dostava: 29,90 €
points Z nakupom dobite
352 točk
Opis izdelka

BERG AirTrack Home 500

Napihljiva skakalna podloga BERG AirTrack Home 500 vključno z ročno črpalko

Akrobatika, skakanje in sprostitev z BERG AirTracks

Doma, na poti, s prijatelji ali kjer koli že ste. Z BERG AirTrackom lahko zdaj izpopolnite svoje veščine kjer koli. Ta inovativna zračna vzmetnica vam ponuja popolno površino za izvajanje vseh vaših gibov in trikov. BERG AirTracks vam nudi idealen oprijem in ga lahko celo prilagodite svoji individualni stopnji refleksije. BERG AirTrack je opremljen tudi z inteligentnimi povezovalnimi trakovi, tako da lahko v teoriji svoje skakalno območje neomejeno razširite z drugimi BERG AirTracks. BERG AirTrack Sport 500 je enostavno vzeti s seboj na počitnice ali potovanje in se z ročno črpalko napihne v približno 15 minutah. Z BERG AirTrack kot bazo lahko opravljate vaje za fitnes, gimnastiko, borilne veščine, ples in jogo mobilno, varno in udobno.

Kako je AirTracks poznan in kakšne so njegove prednosti?

Z AirTrack kot gimnastično blazino odlično podpira skok in odboj akrobata, kar znatno zmanjša tveganje za poškodbe in preobremenitev gleženj. AirTracks so poznani predvsem iz notranjih trampolin parkov ter med profesionalnimi telovadci in akrobati, saj služijo kot nepogrešljivo orodje za trening.

Vključno z ročno črpalko


BERG AirTracks je vedno opremljen s praktično zračno črpalko. AirTrack je mogoče napihniti v kratkem času (približno 15 minut) in uporabiti kjerkoli želite, tako da je enostavno tudi na dopustu ali na izletu do jezera za kopanje. Po uporabi črpalka izsesa ves zrak iz AirTrack in zavzame zelo malo prostora.

BERG AirTracks so na voljo v treh različicah
BERG AirTrack Home 300 in 500 sta zasnovana za prosti čas, široka 100 cm in debela do 10 cm. BERG AirTrack Sport 500 je nekoliko širši pri 140 cm in dvakrat debelejši pri 20 cm, zato je primeren tudi za izkušene športnike.

Ocene

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom