Blade 120 S2 RTF

Blagovna znamka Blade
Koda izdelka BLH1100
211,86 € z DDV
Zadnji kos na zalogi
 • Dostava po kurirju najkasneje do: 9.10.2023
 • Dostava: 4,99 €
points Z nakupom dobite
211 točk
Príslušenstvo a náhradné diely
po MEGA cenah
Opis izdelka

Blade 120 S2 RTF

Značilnosti:

Ali želite poskusiti leteti s popolnimi modeli RC helikopterjev? RC model helikopterja Blade 120 S2 za daljinsko upravljanje s stabilizacijo vesla primerno za začetnike. Popolnoma sestavljen in pripravljen za letenje, z nezgrešljivimi lastnostmi letenja in integrirano telemetrijo je idealen za začetnike RC pilote. Ekskluzivna SAFE tehnologija zagotavlja idealno stabilnost. Če se znajdete v težavah, lahko aktivirate funkcijo Panika, ki bo RC helikopter postavila v stabilen položaj.

Ključne lastnosti RC mikro helikopterja Blade 120 S2
 • To je izboljšava prejšnje različice helikopterja Blade 120 S RC
 • Novi oddajnik RC Spectrum MLP6 s telemetrijo vas obvešča o stanju pogonske baterije preko LED in zvočne signalizacije.
 • Model je v celoti sestavljen in pripravljen za letenje
 • Patentirana SAFE tehnologija omogoča tudi začetnikom brez težav nadzor nad helikopterjem
 • Krmilna enota je nameščena na gumijastih tihih blokih
 • Način panike lahko prepreči nesrečo
 • Glava rotorja lopatice je mehansko enostavna
 • Trpežna konstrukcija s komponentami iz ogljikovih vlaken
 • Krmilna enota s 3 progresivnimi načini letenja za postopno usposabljanje pilota
 • Natančni linearni mikro servomotorji z dolgo potjo
 • Priložena LiPol baterija E-flite® 3,7 V 500 mAh
 • USB polnilnik s polnilnim tokom 500 mA napolni priloženo baterijo v približno 1 uri
Majhna tudi v notranjosti

Z mikro helikopterjem Blade 120 S2 lahko mirno letite zunaj v vetru in je tudi dovolj majhen, da z njim letite v zaprtih prostorih. Model je v celoti sestavljen in pripravljen za letenje, vsebuje Blade oddajnik s sistemom 2,4 GHz Spectrum, vključno s 4 baterijami AA, priložena je tudi 3,7 V 500 mAh LiPol baterija.

Trije načini letenja za hitro usposabljanje pilota

SAFE tehnologija poenostavlja učni proces pilotiranja RC helikopterja in omogoča izbiro načina letenja. Vsak način letenja ima različne značilnosti, ki sodijo v raven pilotiranja, pri vožnji pa pomaga napredna stabilnost. Poleg tega tehnologija SAFE omogoča uporabo gumba za paniko, ki samodejno vrne Blade 120 S2 v enakomeren let. Zahvaljujoč SAFE tehnologiji je Blade 120 S2 primeren tudi za začetnike.

 • Začetnik - helikopter je enostaven za upravljanje, preprečuje neprimerne položaje letenja, odstopanja so majhna, zato omejuje največje kote naklona.
 • Napredno – omejitev zvitka je manj omejena, vendar je ovojnica leta še vedno zaščitena z večjo stabilnostjo.
 • Expert - ni omejitve nagiba, krmiljenje je brezplačno brez omejitev.
Trdna in vzdržljiva konstrukcija

Lahki model zmaja je izdelan iz trpežne plastike in komponent iz ogljikovih vlaken, ki zagotavljajo mehansko natančnost in toleranco, ki absorbirajo tipične nesreče

Mehanika brez vesla

Mehanizem glave rotorja vsebuje relativno majhno število komponent, kar zmanjša težo, poveča natančnost krmiljenja in zmanjša potrebo po popravilu v primeru nesreče.

Tehnologija spektra

Krmilna enota 4-v-1, nameščena v modelu, je opremljena s sprejemnikom, združljivim s Spektrum™ 2,4 GHz DSMX® modulacijo, krmilnikom glavnega in repnega motorja ter stabilizacijo lopatice. Uporablja se lahko tudi telemetrija z združljivimi oddajniki Spektrum. Zanesite se na vrhunsko zanesljivost tehnologije Spektrum in zagotovite varno vožnjo.

Večnamenski oddajnik Spektrum ML6 s telemetrijo

Različica RTF vključuje 6-kanalni oddajnik Spectrum MLP6. S tristopenjskim stikalom izberite način letenja, pritisnite gumb, da aktivirate funkcijo Panika. LED prikazuje stanje baterije (zelena, rumena in rdeča). Če je rdeča, oddajnik oddaja opozorilne tone.

Dvojna odstopanja in digitalni trim so samoumevni.

Baterija s polnilnikom v paketu

USB polnilnik se lahko napaja iz USB virov ali računalnikov. Baterija LiPol 3,7 V 500 mAh, ki je vključena v komplet, ponuja povprečni čas letenja 5 minut.

Vsebina paketa:

Paket vsebuje popolnoma sestavljen RC model helikopterja Blade 120 S2 RTFs z nameščenimi komponentami: glavni rotor motorja rezil: 120 S / S2, krmilna enota rezila: 120 S2, Spectrum servo S2029L 35 mm: 120 S, Spectrum servo S2030L 60 mm: Propelerji motorja z repom: 120 S / S2. Paket vključuje RC oddajnik Spektrum MLP6 2,4GHz način 2, pogonsko baterijo E-flite LiPo 3,7V 500mAh 25C JST, polnilnik E-flite LiPo 3,7V 500mA JST USBr, 4x AA baterije za oddajnik in navodila v češčini, priročnik EN, DE , FR, IT.

Priporočamo nakup:

Vse kar potrebujete je vsebina paketa. Za več zabave priporočamo nakup nadomestne LiPo baterije.

Za napajanje USB polnilnika priporočamo uporabo zmogljivega univerzalnega univerzalnega USB omrežnega adapterja QC3.0 19 W.

 • Originalna baterija E-flite LiPo 3.7V 500mAh 25C JST
Dodatki za vzdrževanje helikopterja z rezili

Za normalno delovanje modelov letečih RC helikopterjev potrebujete ustrezen komplet orodja in embalaže za shranjevanje LiPol baterij. Iz naše ponudbe priporočamo kvaliteten komplet inbus izvijačev 1,5 / 2,0 / 2,5 / 3,0 mm in izvijače Modelcraft Phillips (komplet 6). Mini klešče Modelcraft v kovčku (kompletu) bodo zagotovo primerne za montažo.

Lepila za hitro popravilo

Za hitro popravilo modelov helikopterjev priporočamo hitro strjejoče instant lepilo. Iz naše ponudbe priporočamo Robitronic instant lepilo srednje 20ml ali Roket Cyano Gel gel instant lepilo 20ml.

Orodja za pritrditev vijakov

Za zaščito vijakov pred popuščanjem priporočamo Robitronic lepilo za vijake modro 10 ml.

Maziva za zobnike

Za fino mazanje zobnikov lahko priporočamo natančno oljno olje Modelcraft s teflonskim oljem 7,5 ml.

Zaščita elektronike

NANOPROTECH ELECTRIC 75ml lahko priporočamo za fino mazanje zobnikov.

Zaščitni pokrovi za baterije

Zaščitni pokrovi so zasnovani tako, da zmanjšajo tveganje, povezano s transportom in polnjenjem baterij. LiPo baterije lahko ob ohranjanju majhnih dimenzij in majhne teže zagotavljajo visoke razelektritvene tokove in imajo veliko kapaciteto. LiPo baterija je nagnjena k mehanskim poškodbam, zato jo je treba temeljito zaščititi.

Ocene
0 ocen
Kupilo 3 + kupci
po MEGA cenah

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom