HiPP Comfort Special otroška hrana od rojstva, 600 g

Blagovna znamka HIPP
Koda izdelka AGS2313
25,91 € z DDV
3 - 7 dni
 • Dostava po kurirju najkasneje do: 8.7.2024
 • Dostava: 5,89 €
points Z nakupom dobite
25 točk
Opis izdelka

HiPP Comfort Special otroška hrana od rojstva, 600 g

Občutljiv želodec v prvih tednih in mesecih življenja ni redek. Prebavni trakt še ni v celoti razvit, kar lahko povzroči napenjanje in zaprtje. Pogosto spremljajoča simptoma sta pretiran jok in kričanje. Ta situacija je izziv ne le za majhne dojenčke dojenčkov, ampak tudi za vso družino. V tem primeru se vedno posvetujte z zdravnikom o ustreznem postopku.

Posebna formula za dojenčke HiPP Comfort je prehransko popolna formula za dojenčke, ki je zasnovana za prehrano pri napihnjenosti, kolikah in zaprtju v otroštvu. Primeren je kot edini vir prehrane za dojenčke od rojstva, pa tudi od konca 6. meseca starosti v mešani prehrani, razen če se lahko dojijo. Nutrition HiPP Comfort je živilo za posebne medicinske namene v prahu. Uporabljajte le po posvetovanju z zdravnikom.
primeri 3-mesečnih kolik zaradi laktoze

Zagotavlja lajšanje simptomov napihnjenosti, zaprtja in zaprtja ter s tem povezanega joka. Pri prehodu na HiPP Comfort se lahko konsistenca blata spremeni zaradi galaktooligosaharidov GOS iz blata laktoze je lahko mehkejši .. podobno kot pri dojenih dojenčkih.

HiPP Comfort posebna formula za dojenčke vključuje:

 • Zmanjšanje laktoze: lahko prebavljivi mlečni sladkorji. Nekateri otroci ne prenašajo laktoze, zato je vsebnost laktoze nižja kot v običajnih formulah za dojenčke.
 • Razcepljene (hidrolizirane) beljakovine: beljakovinske komponente, razdrobljene na majhne dele, ki jih telo zazna manj kot tuje in jih tako lahko bolje prebavi. Zmanjšuje tveganje za alergije, primerno za otroke s tveganjem za alergije.
 • Edinstvena mešanica maščob z beta-palmitatom, lahko prebavljivo maščobo, po vzoru materinega mleka.
 • L. fermentum mlečne kulture, ki se pojavljajo v materinem mleku. Materino mleko naravno vsebuje probiotične kulture – v individualni variabilnosti in količini.
 • Galaktooligosaharidi GOS - kompleksni ogljikovi hidrati laktoze, ki podpirajo rast probiotičnih kultur, prispevajo k boljši prebavi. Laktoza je glavni ogljikov hidrat materinega mleka. Sestavine GOS so tako naravno vsebovane v materinem mleku.

Vrhunska HiPP kakovost:

Pri izbiri surovin upoštevamo stroge zakonske predpise o prehrani dojenčkov. Strogi nadzor kakovosti - od prvih surovin do končnega izdelka - zagotavljajo najvišjo varnost za vas in vašega otroka.

Sestava:

LAKTOZA (iz MLEKA), maltodekstrin, rastlinska olja (palmino, repično, sončnično), škrob, beta-palmitat1 (iz palmovega in sončničnega olja), HIDROLIZIRANI PROTEIN MLEČNO PŠENIČNO, galaktooligosaharidi: estri mono- in maščobne kisline , kalijev klorid, RIBJE OLJE, holin, olje Mortierella alpina, L-fenilalanin, L-tirozin, kalijev hidroksid, magnezijev klorid, natrijev citrat, natrijev hidroksid, L-arginin, natrijev selenat, L-triptofan, kalcijev karbonat , cinkov sulfat, kalcijev klorid, inozitol, kalijev jodat, železov sulfat, L-karnitin, DL-alfa-tokoferil acetat (vitamin E), kalcijev D-pantotenat, mlečne kulture (L. fermentum hereditum®2), nikotinamid, baker , tiamin hidroklorid (vitamin B1), retinil acetat (vitamin A), riboflavin (vitamin B2), manganov sulfat, piridoksin hidroklorid (vitamin B6), kalcijev l-metilfolat (Metafolin®3), fitomenadion (vitamin K), D-biotin, holekalciferol (vitamin D), cianokobalamin (vitamin B12).
Velja za posušeno stanje. Opomba: brez glutena.
1Maščobe s posebno strukturo po vzorcu materinega mleka.
2Limosilactobacillus fermentum CECT5716.
3Metafolin® je registrirana blagovna znamka družbe Merck KGaA, Darmstadt, Nemčija.
Iz certificiranega, trajnostnega gospodarstva.

Pomembno obvestilo:

 • Dojenje je najboljše za vašega otroka. Če želite uporabljati posebno otroško hrano HiPP Comfort, se posvetujte z zdravnikom ali osebo, ki je usposobljena za prehrano, farmacijo ali nego matere in otroka.
 • HiPP Comfort dajajte le po nasvetu zdravnika in pod zdravniškim nadzorom (hrana za posebne zdravstvene namene).
 • HiPP Comfort je namenjen napihljivi prehrani, prehrani zaradi kolik in zaprtja v otroštvu in se lahko daje le pod zdravniškim nadzorom od rojstva kot edino prehrano, kot tudi od konca 6. meseca starosti kot del mešane prehrane.
 • Posvetujte se s svojim zdravnikom: HiPP Comfort je primeren tudi za otroke, pri katerih obstaja tveganje za alergije; ne uporabljajte, če ste alergični na beljakovine kravjega mleka ali če ste alergični; razen če po nekaj dneh pride do izboljšanja.
 • Tako kot materino mleko tudi formule za dojenčke vsebujejo ogljikove hidrate, ki so pomemben del otroške prehrane. Pogost ali dolgotrajen stik zob z ogljikovimi hidrati lahko povzroči zobno gnilobo. Otroku ne dovolite dlje časa piti iz steklenice in ga čim prej naučite piti iz skodelice. Bodite pozorni na uravnoteženo prehrano in zdrav način življenja vašega otroka.
 • Ni primerno za parenteralno uporabo.
Ocene
0 ocen
Kupilo 199 + stranke

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom