Igrajte Eco Bear Taffy

Blagovna znamka Play Eco
Koda izdelka 800050
12,45 € z DDV 22,27 €
Na zalogi> 5 kosov
  • Dostava po kurirju najkasneje do: 20.6.2024
  • Dostava: 5,89 €
points Z nakupom dobite
12 točk
Opis izdelka

Igrajte Eco Bear Taffy

Plišasti medvedek lelle Taffy Bear je fantastičen pliš v dveh barvah iz serije PLAY ECO! narejen z recikliranjem plastičnih steklenic. Plišasta igrača Taffy Bear omogoča vašim malčkom igro ob spoštovanju okolja za ekološko trajnostni svet.

Celotna paleta PLAY ECO! dejansko je narejen z recikliranjem plastičnih steklenic. Za izdelek velikosti 30 cm potrebujete 16 steklenic, za izdelek velikosti 25 cm jih potrebujete 14, za izdelek velikosti 18 cm jih potrebujete 10. Pomagajmo planetu z igro!!!
Že več kot 60 let je značilnost naše proizvodnje ustvarjalnost in skrben pristop ne le do estetske plati izdelka, temveč tudi do kognitivnega razvoja njegovega uporabnika. Kakovost in varnost sta bistveni.

Velikost 30 cm

Venturelli je svoje korporativno poslanstvo vedno postavljal na družbeno etiko, pravilnost poslovanja, varnost izdelkov in vse njihove izvedbene faze, takoj pa se je lotil izziva, ki nam ga postavlja naše podjetje, »zelene revolucije«, ki ima tudi izobraževalni namen v smeri nova generacija
Velika pozornost proizvodni etiki v kombinaciji z globalno trajnostjo nas je pripeljala do okoljsko-etičnega certificiranja izdelkov GRS
Globalni reciklirani standard (GRS) je prostovoljni mednarodni standard za izdelke, ki določa zahteve za certificiranje reciklirane vsebine, dobavnih verig, upravljanja socialnih in okoljskih vidikov ter omejitev uporabe kemikalij s strani tretjih oseb.
Cilj je zmanjšati in/ali odpraviti škodo, ki jo povzroča njihova proizvodnja.

Ocene
0 ocen
Kupilo 1101 + stranke

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom