Black Friday je že v teku! Popusti na igrače veljajo samo do nedelje. Pridružite se nakupovalni norosti ➡️ BLACK FRIDAY

LEGO® Super Mario 71390 Boj z Reznorjem - komplet za razširitev

Blagovna znamka LEGO
Koda izdelka 2271390
47,78 € z DDV 57,90 €
Na zalogi> 5 kosov
 • Dostava po kurirju najkasneje do: 8.12.2023
 • Dostava: 5,49 €
points Z nakupom dobite
47 točk
ur
- -
minut
- -
sekund
- -
Opis izdelka

LEGO® Super Mario 71390 Boj z Reznorjem - komplet za razširitev

Prinesite novo dozo razburjenja v svet LEGO® Super Maria s tem razširjenim kompletom – Boj z Reznorjem (71390). Na priloženem stojalu boste našli komplete z vrtljivo platformo, ki lahko vrtijo LEGO® Mario™ ali LEGO® Luigi™ (figure niso vključene). Z nazobčanim stebrom spustite dva Reznorja z vrtljivih platform in shranite Modro krastačo na vrh. Komplet vključuje tudi zibajočo se Grrrol, blok "?" in poseben časovni cevovod za hitrostne izzive. (Opomba: za interaktivno igro potrebujete nabor zvezdic 71360 ali 71387.)

V ekipi je bolj zabavno

Otroci se lahko igrajo sami, lahko pa sodelujejo ali tekmujejo s prijateljem, ki ima svojo figuro LEGO Mario ali LEGO Luigi. V brezplačni aplikaciji LEGO Super Mario bodo našli navodila za sestavljanje, ustvarjalne nasvete in še marsikaj.

Neomejena zabava

Zbirateljski kompleti LEGO Super Mario prenašajo priljubljene like iz sveta Super Maria v resnični svet in so tudi odlična darila za otroke. Začetni in razširitveni kompleti dopolnjujejo obleke, s katerimi lahko oboževalci zgradijo svoje edinstvene ravni.

 • Potem ko so ta razširitveni komplet Fight with Reznor (71390) dodali v svoj svet LEGO® Super Maria, bodo otroci doživeli veliko zavojev, zamahov in celo rešili Modro krastačo ter se soočili s hitrostnimi izzivi.
 • Vključuje LEGO® figurice ikoničnih likov iz serije Super Mario™ - 2 Reznori, zibajočega Grrola in modre krastače, pa tudi blok »?« in poseben časovni razpored, v katerem lahko igralci prejmejo bonus nagrade.
 • Obstajajo tudi kompleti vrtljivih platform, ki lahko zavrtijo LEGO® Mario ™ ali LEGO® Luigi ™ (figure niso del paketa), nameščene na pritrjenem stojalu, kot tudi zobati stolpec za spuščanje sovražnikov.
 • Ta 862-delni komplet je navdihujoče rojstnodnevno ali praznično darilo za ustvarjalne otroke od 8. leta starosti, ki že imajo en začetni komplet LEGO® Super Mario (71360 ali 71387).
 • Z njim se lahko igrate sami ali pa se preko Bluetooth povežete s prijateljico LEGO® Maria ali LEGO® Luigi (dodatne figure niso vključene v paket) in prejmete bonus kovance za sodelovanje v igri v paru.
 • Ta modul v osnovni obliki meri več kot 25 cm v višino, 56 cm v širino in 30 cm v globino ter ga je mogoče prilagajati in kombinirati z drugimi kompleti LEGO® Super Mario.
 • V brezplačni aplikaciji LEGO® Super Mario bodo otroci našli vadnice, prikazovalna orodja za še več zabave pri gradnji in še več. Za seznam združljivih naprav Android in iOS pojdite na LEGO.com/devicecheck.
 • Zbirateljski kompleti palic LEGO® Super Mario prinašajo tega priljubljenega lika v resnično življenje. Ponuja neskončne, zabavne in ustvarjalne izzive zahvaljujoč možnosti razširitve osnovnega kompleta, preoblikovanja in interaktivnih iger.
 • Za igro potrebujete enega od začetnih kompletov 71360 ali 71387!

Število kosov: 862
Za otroke od: 8 let

Parametri izdelka
Teme LEGO® Super Mario
Ocene
0 ocen
Kupilo 15 + zákazníkov

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom