Medvedek Steiff Hello Baby Levi v darilni škatli 28 cm

Blagovna znamka Steiff
Koda izdelka SF241451
26,27 € z DDV 39,90 €
Zadnji 2 kosi
  • Dostava po kurirju najkasneje do: 29.9.2023
  • Dostava: 4,99 €
points Z nakupom dobite
26 točk
Pogledaj LEGO®
Opis izdelka

Medvedek Steiff Hello Baby Levi v darilni škatli 28 cm

Hello Baby Levi medvedek v darilni škatli 28cm

  • iz pliša za otroško mehko kožo
  • 28 cm
  • napolnjena s sintetičnim polnilnim materialom
  • z vezenimi očmi
  • Garancija pristnosti: "gumb v ušesu"

Izumitelj medvedka Steiff še vedno proizvaja številne vrste medvedkov, katerih cena je odvisna od uporabljenega materiala, velikosti in različice okončin.

Medvedi alpake in moherja so običajno namenjeni zbirateljem. Večina jih ima premične okončine, nekateri pa imajo tudi mehanizem brnenja.

Za otroke in dojenčke ponujajo medvedke iz mehkega pliša (poliester ali poliester + akril) ali umetnega krzna (bombaž + akril), slednje je redkejša in dražja varianta. Medvedi, namenjeni novorojenčkom, imajo vezene očesce. Medvedki za malčke in otroke imajo plastične oči.

Steiff proizvaja tudi medvede in "realistične" gozdove, kot sta Browny iz leta 2016 ali medved Urs.


Večina medvedekov Steiff za otroke je medvedkov s povešenimi udi, torej nimajo zložljivih nog in rok. Je cenejša možnost kot medvedek s premičnimi sklepi. Medvedi lahko sedijo v zadnjici, zahvaljujoč polnjenju granuliranih kroglic. Morebitna sprememba položaja otrokom daje večje izkušnje.

Večina medvedkov ima granule v zadnjici, Charly pa granule v udih. So medvedi brez zrnc, so pa redkejši, na primer Molly ali medvedi za lahko noč dojenčkov.

Medvedi s sklepi so redkejša in dražja možnost. Upoštevajte, da so medvedi s sklepi trdo polnjeni in ne tako mehki in prijetni kot medvedi s povešenimi udi. In so nekoliko težji.
Zahteva za čistočo steifa


Za otroke je najboljše le najboljše
Ko rečemo, da je "najboljše samo najboljše za otroke", to ni prazna obljuba, ampak kredo, ki se izvaja že generacije: otroci so naš del in naša prihodnost. Vse plišaste igrače, ki jih izdelujemo in prodajamo, morajo zato izpolnjevati najvišje standarde glede kakovosti, varnosti, izdelave in lastnosti materiala. Ta standard smo postavili nad vse predpisane mednarodne preglede in teste. Steiff Reinheitsgebot je sestavni del korporativne kulture podjetja Steiff in temelj zaupanja naših strank, ki raste že vrsto let: In to je tisto, kar pomeni pečat Steiff.

Ocene
0 ocen
Kupilo 1 + kupec
Pogledaj LEGO®

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom