MEPAL Otroška steklenička Campus 400ml Spiderman

Blagovna znamka MEPAL
Koda izdelka AGS04108H1
16,08 € z DDV 16,22 €
Zadnji kos na zalogi
  • Dostava po kurirju najkasneje do: 24.7.2024
  • Dostava: 5,89 €
points Z nakupom dobite
16 točk
Opis izdelka

MEPAL Otroška steklenička Campus 400ml Spiderman

Lahka steklenička Mepal z igrivim otroškim dizajnom je izdelana iz zdravju varne plastike za zdravo pitje v šoli, na poti in med športom.
Steklenička je neprepustna in se pri normalni uporabi ne bo zlomila. Otroci ga zlahka odprejo s pomočjo izskočnega pokrova. Udobno pitje tudi med športno aktivnostjo zahvaljujoč oblikovanemu pitnemu vratu. Steklenička ima močan trak za lažje prenašanje.

Lastnosti:
- Iz lahke, zdravju prijazne plastike brez BPA
- pokrov, ki se enostavno odpre
- 100% vodoodporen
- Močan trak za nošenje
- Lahko se pere v pomivalnem stroju
- večkratna uporaba varuje naravo

Priporočena uporaba:
Odprite steklenico s pritiskom na gumb. Na kratko pritisnite na odprtino in steklenica se ponovno zapre.
Steklenička je primerna za pranje v pomivalnem stroju. Pri ročnem pranju priporočamo uporabo blagega detergenta. Pri shranjevanju hranite steklenico brez pokrovčka, da se posuši. Ni primeren za zamrzovalnik ali mikrovalovno pečico.

Sestava:
Silikon (PCTG) - ne vsebuje BPA.

Steklenice Mepal prihranijo denar in naravo.
Mepal steklenice so primerne za večkratno uporabo in recikliranje. PET plastenke za enkratno uporabo onesnažujejo naše okolje. Več kot 8.000.000 ton plastike vsako leto pride v svetovne oceane, kar vpliva na morja in morsko življenje v njih. Če se bo tako nadaljevalo, bo leta 2050 v oceanih več plastike kot rib.
Poleg tega lahko PET pri segrevanju v vodo sprošča nevarne toksine, kot je bisfenol-A/BPA. Voda iz pipe je zdrava, cenovno dostopna in veliko cenejša možnost kot ustekleničena voda. Investicija v plastenko se vam bo hitro povrnila. Prihranili boste med njegovo življenjsko dobo.

Prostornina: 400 ml
Teža: 144 g
Višina: 18,4 cm

Izdelano na Nizozemskem.

Nizozemsko podjetje Mepal proizvaja elegantno in funkcionalno namizno posodo, kuhinjske izdelke za shranjevanje, steklenice, termovke in posode za hrano, vključno s posebno ponudbo za otroke. Izdelki Mepal so praktični in široko uporabni doma, na piknikih, na vrtu, na poti in v službi.


Podjetje Mepal ima dolgoletno tradicijo razvoja in proizvodnje izdelkov. Kmalu po ustanovitvi sredi petdesetih let 20. stoletja je Mepal začel oblikovati lastne izdelke in to počne še danes. Podjetje Mepal je skozi leta razvilo svoj prepoznaven slog, vse mora biti funkcionalno, praktično in lepo.


Izdelke Mepal so oblikovalci oblikovali, da olajšajo vsakdanje življenje. Nenehno razvijajo nove izdelke ter spreminjajo oblike in barve, da ustrezajo trenutnim trendom. Izdelki Mepal so kakovostni, brezčasni v barvni paleti za vsakodnevno veselje.


Izdelki Mepal so izdelani iz zdravju neškodljive plastike brez BPA, ki preprečuje sproščanje snovi neprijetnega okusa v hrano. Je odporen na agresivne snovi in ščiti pred neprijetnimi vonjavami in plesnijo.


Večino izdelkov Mepal proizvajajo na Nizozemskem, natančneje v Lochemu v Gelderlandu. Vsi materiali ustrezajo visokim standardom, so zdravju neškodljivi, proizvodnja in partnerji pa imajo ISO certifikat. Čeprav so izdelki Mepal izjemno vzdržljivi, ponuja široko paleto rezervnih delov, ki podaljšujejo življenjsko dobo izdelka in varujejo okolje pred nepotrebnimi odpadki. Pogosto podpirajo varovalne delavnice in z njimi sodelujejo, saj želijo tudi na ta način prispevati k boljšemu svetu.

Ocene
0 ocen
Kupilo 2 + kupci

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom