NUTRILON Profutura DUOBIOTIK 3 mleko za malčke 800 g 12+

Blagovna znamka NUTRILON
Koda izdelka AGS175603
35,77 € z DDV
3 - 7 dni
 • Dostava po kurirju najkasneje do: 26.7.2024
 • Dostava: 5,89 €
points Z nakupom dobite
35 točk
Opis izdelka

NUTRILON Profutura DUOBIOTIK 3 mleko za malčke 800 g 12+

Predstavljamo NAŠ NAJNAREDNIJI PATENTIRANI RECEPT ... Nutrilon® Profutura® DUOBIOTIK™ 3 mleko za dojenčke in malčke, ki je posebej razvito za podporo imunskega sistema in zdravega razvoja otroka. Zdaj v NOVI praktični embalaži, ki jo je mogoče popolnoma reciklirati, BREZ PALMOVEGA olja.

Nutrilon® 3 Profutura® DUOBIOTIK™ vsebuje NAJVEČJO KOLIČINO oligosaharidov materinega mleka HMOs 2'FL, ki se naravno pojavljajo v materinem mleku, in poleg tega oligosaharid materinega mleka 3'GL, ki izhaja iz našega edinstvenega procesa.
Ta edinstvena mešanica je dodatno obogatena z GOS/FOS oligosaharidi, visokokakovostno mlečno maščobo, vitaminoma C in D za podporo imunskega sistema ter kalcijem za podporo ter normalen razvoj in rast kosti pri otrocih. Primerno za otroke, ki se ne morejo popolnoma dojiti, v kombinaciji z uvajanjem hrane.

Nutrilon® 3 Profutura® DUOBIOTIK™ zdaj ponuja popolnoma NOVO embalažo s sodobnim dizajnom, ki zagotavlja enostavno in varno rokovanje z vsebino. Nov varnostni sistem odpiranja zagotavlja lažje in higienično rokovanje s praškom, odpravlja neželen stik z mlekom v prahu in zagotavlja enostavno ponovno zapiranje embalaže. Nova embalaža je v celoti reciklirana, proizvedena s pomočjo energije samo iz obnovljivih virov.

Praktična embalaža za vas:

 • Trojni varnostni trak za popolno zapiranje in svežino pred prvo uporabo.
 • Zaklepanje pokrova - klik, ko je zaprt, ščiti hrano pred kontaminacijo in razlitjem.
 • Merilno skodelico postavite tako, da niti vaša merilna skodelica niti vaše roke ne pridejo v stik z mlekom v prahu.
 • Enostavno poravnavanje prahu v merilni skodelici.

Vitamina C in D prispevata k pravilnemu delovanju imunskega sistema, vitamin D in kalcij sta potrebna za normalno rast in razvoj kosti pri otrocih. V skladu z zakonodajo vsa naslednja mleka vsebujejo vitamina C in D.
30 % več kot mleko Nutrilon® 3 Advanced

Začetek življenja vašega otroka je poseben čas.
Lepo je, včasih nepredvidljivo, predvsem pa naporno. Želite zgraditi trdne temelje za prihodnost vašega otroka, medtem ko ima prehrana pomembno vlogo. Za marsikaj moraš poskrbeti, zato je pomembno, da se imaš na koga obrniti. Podpiramo vas pri iskanju ravnovesja med dojenjem in hranjenjem vašega otroka.
Osredotočamo se na odkrivanje skrivnosti prehrane v zgodnji mladosti in njenega vpliva na otroško imuniteto. Vse svoje znanje vlagamo v naše recepte, ki podpirajo imunski sistem in razvoj vašega otroka.

Kakšne so prednosti mleka za dojenčke Nutrilon® 3 Profutura® DUOBIOTIK doj?

 • največja količina oligosaharidov materinega mleka HMOs 2'FL in poleg tega oligosaharidov 3'GL, ki izhajajo iz našega edinstvenega procesa
 • klinično testirana edinstvena mešanica GOS/FOS oligosaharidov, ki posnemajo delovanje oligosaharidov materinega mleka, katerih učinke so potrdile klinične študije
 • Vitamina C in D - hranila za podporo imunskega sistema
 • omega-6 nenasičene maščobne kisline (DHA) za normalen razvoj možganov in živčnega sistema
 • visokokakovostna mlečna maščoba
 • poleg tega kalcij za podporo ter normalen razvoj in rast kosti pri otrocih
 • NOVA praktična embalaža, ki jo je mogoče v celoti reciklirati

Otroško mleko Nutrilon® 3 Profutura® DUOBIOTIK™ je primerno v kombinaciji z vnosom hrane.

Kot zahteva zakonodaja kot vsa nadaljevalna mleka Vitamina C in D prispevata k normalnemu delovanju imunskega sistema.
Kalcij je potreben za normalno rast in razvoj kosti pri otrocih.

Pomembna obvestila:
Izdelek je namenjen prehrani majhnih otrok od 1. leta starosti. Nutrilon® Profutura® DUOBIOTIK™ 3 naj bo del mešane in uravnotežene prehrane dojenčka in ni nadomestek za materino mleko.
Za zdravje otrok je pomembno, da dosledno upoštevate navodila za pripravo in podana priporočila. Ni primerno za otroke, mlajše od 1 leta. Dojenje je najboljše za otroke. Podpiramo priporočila WHO – polno dojenje v prvih 6 mesecih starosti in nadaljevanje do 2 leti in več, skupaj z uvedbo varne in ustrezne dopolnilne prehrane. Mlečna prehrana za majhne otroke, v prahu.
Otroški hrani nikoli ne dodajajte več merilnih skodelic, kot je navedeno. Ni primerno za otroke, mlajše od 1 leta. Pripravljeno hrano zaužijte v 2 urah, nato jo zavrzite. Ne segrevajte hrane v mikrovalovni pečici, da se otrok ne opeče. Poskrbite za higieno prvih zob.

Sestava:

Laktoza (iz mleka), posneto mleko v prahu, maltodekstrin, galaktooligosaharidi (iz mleka) 12,2 %, demineralizirana sirotka (iz mleka), koncentrat sirotkinih beljakovin (iz mleka), rastlinska olja (oljna ogrščica, sončnično, kokosovo, visoko sončnična) oleinska kislina) , brezvodna mlečna maščoba (iz mleka) 1,78 %, kalcijev fosfat, fruktooligosaharidi 0,8 %, kalijev hidrogen fosfat, kalijev citrat, ribje olje, magnezijev klorid, 2´ fukozilaktoza, natrijev klorid, L-askorbinska kislina, klorovodikova kislina, L-askorbinska kislina holin klorid, emulgator (sojin lecitin), železov sulfat, kalijev klorid, inozitol, natrijev L-askorbat, antioksidant (askorbil palmitat), cinkov sulfat, L-karnitin, kalcijev D-pantotenat, DL-?- toko-karbonat nikotinamid, riboflavin, retinil palmitat, piridoksin hidroklorid, tiamin hidroklorid, kalijev jodid, pteroilmonoglutaminska kislina (folna kislina), fitomenadion, holekalciferol, D-biotin, cianokobalamin. Sestava se nanaša na posušeno stanje živila.

Ocene
0 ocen
Kupilo 107 + stranke

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom