Ogenj Kajak Klopni sedež Prevleka - Elegantno Siva

Blagovna znamka Tuli
Koda izdelka 524-cinova
290,68 € z DDV
3 - 7 dni
  • Dostava po kurirju najkasneje do: 29.7.2024
  • Dostava: 5,89 €
points Z nakupom dobite
290 točk
Opis izdelka

Ogenj Kajak Klopni sedež Prevleka - Elegantno Siva

Iščete idealno srednje veliko vrečo? Kanoe vas bo prevzela s svojo nenavadno, a hkrati zelo praktično obliko, ki spominja na priljubljeno indijansko plovilo. Deluje elegantno in dobro ohranja obliko, zato ga po uporabi ni treba stresati. Povišan del služi kot udobno naslonjalo za glavo. Nanj se lahko usedete na klasičen način, pa tudi postrani ali ležite na boku. Razveselil bo predvsem srednje visoke ljudi, pa tudi doječe mamice, ki se bodo med hranjenjem dojenčka počutile kot na oblaku. Seveda bo Kanoe postal priljubljen sopotnik tudi za vaše otroke. Vrečo boste vzljubili med lenarjenjem, gledanjem televizije ali domačega kina, igranjem playstationa, branju knjige, pa tudi med delom z prenosnim računalnikom ali učenjem. Lahko ga brezskrbno uporabite kot eleganten in udoben stol, in to ne le v dnevni sobi, spalnici ali udobni domači pisarni, ampak tudi na pokriti terasi ali v vrtu.

Zunanji modeli so kot nalašč za popolno uživanje na svežem zraku. Za notranje prostore je vreča bolj primerna za večje prostore. Kljub temu se zelo enostavno prenaša in je izjemno odporna, zato vam bo zagotovo služila vrsto let.

Material in šivanje

Vreča Kanoe je oblikovana in izdelana na Slovaškem. Skrbimo, da naši izdelki ohranjajo visoko kakovost šivanja in uporabljenih materialov. Vreča je izdelana iz tkanine, ki je odporna na pritisk in trenje, pri čemer celotno odpornost povečuje tudi dvojni ojačan šiv. Prednost je tudi izjemno enostavno vzdrževanje, saj ima vreča snemljivo prevleko, ki jo je mogoče enostavno oprati v pralnem stroju.

Notranje polnilo

Vsebino vreče Kanoe sestavljajo kroglice iz zdravju neškodljivega polistirena za živila, prav tako izdelane na Slovaškem. Če se vreča sčasoma posedla, jo enostavno odzipajte in dopolnite z novimi granulati.

Elegant:

Tkanina Elegant je najbolj primerna za ročno pranje, s pralnim strojem se ne razume najbolje. Zaradi odpornega členjenega površja se spopade tudi z manjšimi poškodbami. Ni vnetljiva in je prestala standardni test Oeko-Tex® Standard. Najbolje se znajde v notranjem okolju.

Če bi želeli Elegant oprati, je dovolj, da zgornjo prevleko Tuli vreča slečete in jo ročno operete ali očistite z gobo.

Ocene

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
Za vas imamo na zalogi več kot 200.000 izdelkov
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom