Pobarvan prt z barvicami - Samorogi

Blagovna znamka far far land
Koda izdelka KDTS005
6,22 € z DDV 12,90 €
Na zalogi> 5 kosov
  • Dostava po kurirju najkasneje do: 29.9.2023
  • Dostava: 4,99 €
points Z nakupom dobite
6 točk
Pogledaj LEGO®
Opis izdelka

Pobarvan prt z barvicami - Samorogi

Slikarski prt je ogromno ustvarjalno platno dimenzij 110 x 120 cm, pripravljeno za male umetnike od 3 let dalje. Zahvaljujoč posebnemu materialu lahko za barvanje uporabite markerje, barvice ali voščenke. Lahko imate nešteto ur slikanja v več čudovitih variantah.

Na pogrinjkih lahko "nori" več otrok hkrati. Izbirate lahko med različnimi variantami prtov:

Avtomobili
Dinozavri
Pingvini
Samorogi
ŽIVALSKI VRT
Safari

Prt je izdelan izključno iz nestrupenih materialov, ki jih je mogoče 100% reciklirati. Posebna tehnologija ButtenFilm poskrbi, da se prt obnaša kot papir, lahko pa ga obrišete z vlažno krpo, odporen pa je tudi na maščobo.


Kaj je ButtenFilm?

ButtenFIlm je edinstven polimerni material, znan tudi kot "polietilenski papir". Ta material je videti kot pergamentni ali peki papir, vendar je odporen na vodo in olje. Nanj lahko slikate s peresom ali flomastri, pa tudi z barvicami, alkoholnimi flomastri ali celo z vodenimi barvami in temperami (z navadnim PE materialom je to skoraj nemogoče). Poleg tega je ButtenFilm netoksičen in okolju prijazen. Beseda "Bütten" v nemščini pomeni "ročno izdelan papir".


Zakaj izbrati namizni prt PEXI Painting?

Pri barvanju prta si otroci izberejo posamezne oblike, si utrdijo oblike v spomin, se naučijo barvati posamezne predmete ali like. Barvanje otroke spodbuja k ustvarjalnosti. Otrokom pomaga pri uporabi domišljije, jih uči koncentracije in izboljša zadrževanje pozornosti. Prti ne oddajajo barve in jih lahko barvate z barvami, voščenkami ali alkoholnimi flomastri.

Barvni prt poljubno uporabite za tisto, čemur je namenjen – torej na mizi, zagotovo pa bo največji šov in veselje poskrbel na mizah za otroško zabavo!


Komu je namenjen poslikavni prt PEXI? Katera je najboljša starost za začetek barvanja?

Psihologi priporočajo starost med dvema in tremi leti. Tudi sami se tega spominjamo – kot otroci smo vsi imeli nekaj pobarvank in smo uživali v barvanju. Ne glede na to, ali želite, da vaš otrok izboljša svoje fine motorične sposobnosti in natančnost, ali pa mu želite pustiti, da svobodno ustvarja in uživa v odlični zabavi, ste našli pravo stvar.


Paket vsebuje:

1 kos prta z vzorci po izbiri dimenzij 120×110 cm
6 barvic

Ocene
0 ocen
Kupilo 174 + zákazníkov
Pogledaj LEGO®

Splača se igrati in kupovati z nami

V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
V povprečju vam bomo blago lahko dostavili v 72 urah
 Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
Za vas imamo takoj 8 500 izdelkov in več kot 20 000 na zalogi.
 Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom
Sistem zvestobe, ki vas bo nagradil z vsakim nakupom